Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową staraczkę
Robicie smaka na same dobroci<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Butterfly-witaj
Rozgosc się u nas
Nie dodam nic więcej poza tym no że poczekac trzeba
Rozumiem że nie mierzyłam sobie temperatury? Ona sporo o cyklu mówi
Magda, Panipuchatkowa - szczerze? Nie mam bladego pojęcia jak zrobić pieczony serniknigdy nie robiłam. Kiedyś mąż robił ale łączył ser z masą, nie osobno. Było super. Wiec pewnie tak to zrobię, ale jak wyjdzie nie wiem bo to mój sernikowy debiut
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyHej Butterfly
Starasz sie zatem tyle samo co ja! Witam w klubie
ja mam dzisiaj 26 dc, temp spadla z 36,8 na 36,64 i moj wykres prezentuje sie tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14e15336b03e.jpg
Jeszcze nie wstalam z lozka, tempka 36,64 byla o g. 5.40... teraz zmierzylam bo zasnelam na nowo i 36,9czyli u mnie jak zwykle:p boje sie wstac z lozka i isc siku bo nie wiem czy okres nie przyjdzie:) ale z drugiej strony jak ma przychodzic to wole szybciej, zebym mogla sie starac na nowo szybciochem
Milej soboty:) u mnie plany zwiazane ze spaniem do poludnia jak widac nie wypalily, bo nie ma 8 a ja mam oczy jak 5 slotych :ad -
nick nieaktualnypanipuchatkowa wrote:Lelek utrzymuje się tempka.
Teraz juz czuje, ze spadla na okres niestetybrzuch mnie zaczal bolec mocniej niz wczoraj i przedwczoraj, a dodatkowo boli mnie tez krzyz... zatem witam sie z nowym cyklem, nie jestem zalamana to najwazniejsze
-
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj tempka do góry, cyce bolą coraz mocniej, a wieczorem zauważyłam mocniej przebijające się żyłki (cały czas, a nie po gorącej kąpieli jak czasem to bywa). Nie sikałam dzisiaj na test, jutro to zrobię jak okres nie przyjdzie. Nadal mam TO przeczucie...
Terka, ja mam super prosty przepis, sernik wychodzi puszysty i pysznyZaraz ci napiszę jeśli chcesz
Dużo roboty z tym nie ma.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sernik wiedeński
8 jajek
2 szklanki cukru (ja zawsze daję mniej)
1,5 łyżki masła topionego
2 budynie waniliowe/śmietankowe (jeśli z cukrem to wiadomo, że wtedy mniej zwykłego)
Żółtka, cukier, ser, masło - wymiksować. Z białek ubić pianę (z odrobiną soli) i wymieszać wszystko razem. Do tego można dać olejek cytrynowy (kilka kropel). Ja dodaję jeszcze czasem brzoskwinie z puszki, pokrojone na małe kawałki. Układam na serniku tak nieco głębiej.
I do piekarnika na 180 stopni, aż się zarumieni - ok 1 h.
Aha, i ser daję taki twarogowy z wiaderkaMari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam się dziewczyny w te piękną słoneczną sobotę
Ja dzis juz tempki nie mierzylam, co będzie to będzie a ja mniej się stresuje i nie myślę o tym w ogólenie czuje się ani na okres ani na ciąże (choć nie wiem jak się czuje na ciąże :p) w końcu mnie dziś nic nie boli
Jak tam plany na weekend? My zaraz jedziemy na zakupy, później do rodziców i pewnie na cmentarz groby sprzątać a w niedzielę na imieniny do babciI tak zleci do poniedziałku
Życzę Wam udanego weekendu -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ! Bo jaa wiem ze w ciąży to mózg nie ten ;p i pamięć szwankuje
Patulka się coś odzywała co u niej ?;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 10:05
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Bez spodu, sam ser
Miksuję żółtka, cukier i masło - tak żeby grudek nie było i chrupiącego cukru. Ser później i na końcu dopiero mieszam wszystko z białkami
Jest mega pyszny
I z brzoskwiniami jeszcze lepszy jeśli ktoś lubi
Patulka do szpitala miała jechać...Fakt, ucichła. Może już po wszystkimMagdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyDziewczyny... Nie wiem dlaczego to zrobilam, w sumie chcialam byc pewna, ze dzis na pewno moge wypic teoche alkoholu... zrobilam test, nie z pierwszego moczu a teraz, z trzeciego... Powiedzcie mi, czy ja mam jakas schize czy to wadliwy test? Pojawil sie jakis cien ciemia cienia... juz raz taki mialam blady
Wkrecam to sobie? Dzis jest 26 dc...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c4e39b46cab.jpg -
nick nieaktualnyJa wlasnie balam sie, ze moze to juz sama wobie cos wmawiam bo juz wszedzie widze kreski... zrobilam dokladniejsze zdjecie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb2db18f0cfa.jpg P
Sama nie wiem.. mam laboratorium kolo siebie, ale ostatnio jak mialam taki test beta byla bardzo niska, a po 48h byla jeszcze nizsza... Boje sieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 10:41
-
Cześć dziewczyny!
Niestety @ przyszła do mnie niespodziewanie, liczyłam że w końcu się udało, ale po raz kolejny z tego nici...
Już czasem sobie myślę że nigdy mi się nie uda doświadczyć ciąży
Jest to niesprawiedliwe..
Staramy się cykl w cykl i nic nie wychodzi...
Lelek - co do Twojego testu to widzę druga kreskę strasznie słabo widoczną, moim zdaniem powinnaś powtórzyć test za kilka dni jeszcze raz, jeśli nie pojawi się @ u Ciebie
Alex - mam nadzieję, że w końcu uda Ci się zajść w ciąże
Trzymam za wszystkie dziewczyny starające się kciuki, aby nam się w końcu udało!!!
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyAlex, moj tez nic nie widzi
tamtym razem nie widzial... pokaz test
To byla njaszybciej podjeta decyzja w moim zyciu, o 10:50 wykupilam badanie bhcg a o 11 juz bylam w laboratorium na pobraniu... wsiadam do samochodu i wracam do domku, musialam to sprawdzic - nie napije sie alko bez 100% pewnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 19:16
-
Lelek wrote:Alex, moj tez nic nie widzi
tamtym razem tez nic nie widzial... pokaz test
To byla njaszybciej podjeta decyzja w moim zyciu, o 10:50 wykupilam badanie bhcg a o 11 juz bylam w laboratorium na pobraniu... wsiadam do samochodu i wracam do domku, musialam to sprawdzic - nie napije sie alko bez 100% pewnosci4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Lelek moim zdaniem widać druga kreskę
czekamy na wyniki, a ten test to był ten ultraczuly od 10 beta? Wiesz moja pierwsza beta miała 22.7, a teraz było piękne serduszko
Alex wstawiaj zdjęcie
A mój mąż dzisiaj wieczorem do kolegów idzie to ja zaprosiłam dziewczyny na planszowkiLelek lubi tę wiadomość