Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ochotę na sernik królewski z czekoladą
możesz upiec i podesłać;p
Zapisałam się właśnie do gina na 14 listopada. Nie wiem kiedy okres wypadnie ani nic, a już wolę wykupić leki i w grudniu wystartować że stymulacja jeśli się nie uda. A później będzie kiepsko z terminami na pewno, bo święta itd.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde bananów nie Lubię ;p
Ale rFaello na krakersach bez pieczenia robiłam ! I polecam
Za mną chodzi karpatka ;p i chyba ja zrobię ;p
Kurde miałam dzisiaj umyć okna ba pietrze a następnym razem na dole
tak się rozpędziłem tak fajnie się robiło ;p ze ukułam w całej chałupie ;p a co 
Ja ba alli często zamawiam ;p tyle zawsze za grosze nigdy nic drugiego żeby nie popłynąć finansowo;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Super jest te na krakersach prawda? niektórzy robią z herbatnikami ale dla mnie właśnie ta słoność krakersów połączona ze słodką masą jest superMała_Mii wrote:Kurde bananów nie Lubię ;p
Ale rFaello na krakersach bez pieczenia robiłam ! I polecam
Za mną chodzi karpatka ;p i chyba ja zrobię ;p
Kurde miałam dzisiaj umyć okna ba pietrze a następnym razem na dole
tak się rozpędziłem tak fajnie się robiło ;p ze ukułam w całej chałupie ;p a co 
Ja ba alli często zamawiam ;p tyle zawsze za grosze nigdy nic drugiego żeby nie popłynąć finansowo;p
Ooo karpatke to i ja bym zjadła
-
haha mój by powiedział karpatka
dawno nie robiłam...
A mi serniki nie wychodzą
ogólnie nie umiem piec nic z twarogu i drożdży
raz zamiast chleba wyszedł mi kamień- mąż zjadł żeby nie robić mi przykrości
nick nieaktualny, Mała_Mii, puszek369 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie tez dawno karpatki nie robiłam ;p wiec może się faktycznie skuszę ;p zaraz jedziemy na zakupy to się okaże co będę na weekend pichcić ;p
Kurczę do tej pory skurcz i prąd miałam od prawej strony od pachwiny w dol
dzisiaj to już po obydwu mnie łapie ze aż paraliż czasem mam , ten młody to mi na jakieś nerwy uciska
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej Kobitki. Dzisiaj Mareczek nie dał mi ani na chwilę wejś na forum. Więc Was nie nadrobię raczej

Jak będe mieć chwilkę to napiszę
Pozdrawiamy
nick nieaktualny, terka lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
Ja jak byłam mała to się namieliłam w domu tego twarogu więc teraz jak już się szarpne na próbę upieczenia sernika to kupuje ten już zmielony twarógMagdaa21 wrote:Miss, ja polecam robić sernik z twarogu sernikowego - wychodzi super
bo ja nigdy nie robię ze zwykłego sera bo nie mam w czym go mielic 

Zazwyczaj właśnie też babeczki i torty piekę
najbardziej lubię torty piec bo robię takie mocno nasączone pychotka
jejku o czym ja myślę oczywiście o słodkościach a nie mogę ich jeść
-
Hej

Lalek pytałaś jak się nie mylę czy ktoś jest z Mazur, co prawda ja nie z Mazur ale mam bardzo blisko.
A co do ciast ech dziewczyny kusicie,
Sernik uwielbiam i podobno umiem robić he a robie to ciasto na czuja kiedyś miałam przepis a teraz na pamięć jak to się mówi na oko bo nawet sera nie ważę
No i weekend a ja niestety jutro do pracy ale szybko dzień minie bo mamy strojenie
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny

21.07.2018 3360g, 55cm