Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O widzę temat ciast
też lubie piec, ale teraz czasu nie mam i do tego dieta po cesarce.
A wy dziewczyny korzystajcie ze słodkości<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A ja mam obiady z głowy w najbliższym czasie bo mąż nie jest w stanie nic przełknąć. Nawet zupę mu zblendowałam to ma wrażenie, że się dusi. Gorące kubki pije, ale jak już wystygną, bo to sama woda... Jak gęściejsze to nie daje rady
Ja znowu mam fazę na pomidorki, kupiłam przed chwilą takie malutkie truskawkowe, pachnące jak nie wiem. Zrobię sobie zaraz jakąś sałatkę z tym.terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O ja tez mam w planie racuchy z jabłkami ale na drugi tydzien ;p sos mi jeszcze został to jutro tez spaghetti ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem Oliwia, tak jak wy staram się o dzidziusia
staramy się z Moim ukochanym już 3 miesiące, obecnie mój @ stoi pod wielkim znakiem zapytania, cykle mam 25dniowe, wczoraj miała pojawić się @, w zamian pojawił się śluz z domieszką koloru ciemnobrązowego, natomiast dziś podczas podcierania papierem zauważyłam jasno różową krew...
Sama nie wiem co o tym myśleć, już raz miałam taką sytuację, a następnego dnia pojawiła się @...
Pozdrawiam serdecznie4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Witaj
Ciężko tak cokolwiek wywnioskować, na początku ciąży też zdarzają się plamienia więc nie pozostaje ci nic innego jak poczekać na rozwój wydarzeń
Jeśli ci się teraz nie udało to zapraszamy do naszego grona staraczek
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Witaj
Ciężko tak cokolwiek wywnioskować, na początku ciąży też zdarzają się plamienia więc nie pozostaje ci nic innego jak poczekać na rozwój wydarzeń
Jeśli ci się teraz nie udało to zapraszamy do naszego grona staraczek
Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki - wynik negatywny..
Nie pozostało nic innego jak tylko czekać
Pozdrawiam4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Dziękuję za miłe słowa
Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki - wynik negatywny..
Nie pozostało nic innego jak tylko czekać
Pozdrawiamno niestety trzeba poczekać na rozwój wydarzeń
może to być początek ciąży i tak jak alex pisze , czasami zdążają się w czasie około @ plamienia , a równie dobrze może to być początek @
Tak czy siak możesz się u nas rozgościć ;p napewno miłej zleci Ci czas starań i oczekiwań ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Butterfly92 wrote:Hej, jestem Oliwia, tak jak wy staram się o dzidziusia
staramy się z Moim ukochanym już 3 miesiące, obecnie mój @ stoi pod wielkim znakiem zapytania, cykle mam 25dniowe, wczoraj miała pojawić się @, w zamian pojawił się śluz z domieszką koloru ciemnobrązowego, natomiast dziś podczas podcierania papierem zauważyłam jasno różową krew...
Sama nie wiem co o tym myśleć, już raz miałam taką sytuację, a następnego dnia pojawiła się @...
Pozdrawiam serdecznie -
Butterfly92 wrote:Hej, jestem Oliwia, tak jak wy staram się o dzidziusia
Pozdrawiam serdeczniepowodzenia w staraniach, mam nadzieję że zarazimy Cię naszymi ciazowymi wiruskami