Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny a ja nie mogę się skupić na pracy bo ciągle myślę co jeszcze potrzebuje do tych bombek i wieńca
Dzięki Ci Panie za dar oderwania myśli od dzieckaAndii, terka lubią tę wiadomość
-
Alex, ale sobie Twój organizm pogrywa
mega ciekawa jestem co to będzie
trzymam mocno kciuki
Terka, racja, około 20 tygodnia to smyranie, teraz czasami az zaboli i to porządnie. Mimo wszystko lubię to uczuciedziś znowu o 5 miała czkawke i mnie obudziła.
I też się wzięłam za pranie, zmiane pościeli, może ogarnę trochę rzeczy dla dziecka. -
panipuchatkowa wrote:Miss haha
ale to fajnie! Masz zajęte myśli
ciekawe czy mój portfel to zniesie haha
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Wiecie co moja teściowa się na koniec obudziła ... kupiła lampkę nocka do pokoiku dziecka -księżyc w sumie fajna i pasuje do całego wystroju pokoju ... dywanik ale to mi wysyłała który mi się podoba żebym sama wybrała ... i śpiworek do spania ... gdzieś jakieś ubranka ... i sterylizator do butelek ... podejrzewam ze to sprawka męża bo w sumie to są rzeczy które jeszcze mieliśmy dokupić ale nie są aż tak na już potrzebne do urodzenia dziecka
w sensie dywanik czy lampka
Miss bardzo a to bardzo się cieszę ze masz myśli zajęte czymś innym K trzymam kciuki żeby gabidskocznia zaowocowała wam mała fasolka)
Ja dzisiaj robię spaghetti na obiad ;pMissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja tez bym chetnie zajela czyms mysli
chyba zajme sobie zalando albo aliexpressem:D tez mam w planach zeobic zamowienie swiateczne, bo zaplanowalam sobie ze w tym roku pieknie udekoruje dom wewnatrz i na zewnatrz na swieta
Aktualnie u mnie nic takiego, cisza - czasami lekko podbrzusze mnie pocmi ale poza tym to doslownie nic. Az jestem w szoku ze nic mnie nie boli:p -
Lelek ja ostatnio odkryłam jak zamawiać na aliexpress
to był błąd wieeeelki błąd :p już zamówiłam 2 paczuszki takich malutkich choinek do bombki i oczywiście dwa etui na telefon- w tym świąteczne
kuźwa w tym miesiącu poplyne jak nic
Lelek lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie zamawialam nic na Ali;) muszę kiedyś spróbować. Okna pomyte, teraz umyłem głowę i odpoczywam bo się zmęczyłam normalnie. U mnie też aktualnie zero oznak okresu Lelek, może za szybko obie testowalysmy;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puchatkowa ojej jaka słodka
Takie drobne rzeczy fajnie zamawiać, bo np ja zamiast dac 15 zł za 12 choinek w zwykłym sklepie plastycznym to zapłaciłam niecałe 4 zł na Ali -
nick nieaktualnyEtui na telefon to standard:D chyba kazdy zamawia je z aliexpress jak sklada jakies zamowienie
ja musze do tego przysiasc i zamowic lampki choinkowe i tego typu rzeczy
Alex, ja testowalam w prawodpobnym 8dpo co bylo chyba najwieksza glupota :p ale przynajmniej zmarnowalam jeden twst, a ostatniego mi szkoda w zwiazku z tym od tego momentu nie testowalam i nie bede testowala ;p Ja mam przeczucie, ze okres przyjdzie- nie mam przeczucia ciazy;) za pierwszym razem od razu wiedzialam, czulam to :p Teraz czekam na okres, zeby szybko sie skonczyl i zebym zaczela kontynuowac wspolprace z moim mezem w tej kwestii -
Ja właśnie w drugą stronę, nie czuje jakby miał przyjść okres. I boję się że rozczarowanie przyjdzie jak grom z jasnego nieba.
Ja w tym roku chciałam robić choinki z ziaren kawyteż musiałabym kupić jakieś pierdółki do tego, faktycznie na Ali zobaczę. Tylko nie wiem czy będę umiała zamówić, jak coś to poratujecie wiedzą?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to jest bardzo proste, wpisz sobie w youtube jak złożyć zamówienie na aliexpress i tam znajdziesz przewodnik
ja też tak się nauczyłam, myślałam że to bardziej skomplikowane
-
nick nieaktualnyAlex, ja poradzilam sobie nawet bez poradnika na yt :p mega intuicyjnie i szybko wszystko przyszlo
A moze masz dobre przeczucie? Tempka w gorze:) nadal brak okresu, to chyba dobry znak !ja bylabym mega zaskoczona jakbym nie dostala okresu, naprawde :p to chyba by byl najwiekszy surprise w moim zyciu;) moja tempka miala juz tyle spadkow w tym cyklu, ze raczej watpie :p