Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten piękny dzień
Nie dość że ładna pogoda to jeszcze jutro wolnei dziś idę po dietke
O 8 znowu jadę z szefem w teren- wzięłam spodnie na zmianę bo wczoraj wróciłam z nogawkami w błocie
Po dietetyku pójdziemy na zakupy a później mamy czas dla siebiejutro pewnie na 7 do kościółka a później na cmentarze
Życzę Wam udanego dnia kochane :* -
Hej dziewczyny. Ja też dzisiaj ostatni dzień i długi weekend. Jadę do pracy szybciej żeby wyjść o 15.30 bo na 16 mam lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i pozwoli się starać po kolejnym okresie. A w międzyczasie będę chodzić do tej kliniki żeby później utrzymać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny fajnie, że macie długi weekend. Ja nawet nie wiem jaki jest dzień hehe.
Miłego dnia<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari-ja też się gubię w dniach
Ale to że jutro mąż ma wolne to kojarzęjakikolwiek to dzień tygodnia to wolny
niestety potem do pracy w piątek i w sobotę chyba też o ile dobrze grafik widziałam
za to poniedziałek wolny.
Lelek imbir imbir i jeszcze raz imbircukierki, suszony, świeży (najlepszy)
Patulka-ja też polecam karty kontrastowe albo książeczki, no coś żeby było kontrastowe (mój to nawet na moją bluzkę w paski patrzy zawzięcie). Skupiają uwage dziecka bo po prostu je widzą (w przeciwieństwie do innych rzeczy
)
Mój kiedyś na łóżku leżał rozłożyłam mu te książeczki to do nich gadał () poszłam do kuchni na chwilę i taka cisza nagle... No wziął i usnal tak go ta nauka zmeczyla
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mari92 wrote:Patulka i jak tam? Mała zasnęła? A co do główki to małą czymś zajmi, np.grzechotką, żeby patrzyła na nią prosto, albo żeby na drugą stronę główkę obróciła
A Jackie, bo nie napisałam. Jestem z opolskiego. O dziecko staraliśmy się 18 miesięcy. Brałam ovarin, glucophage i witaminy, mój mąż miał badanie nasienia i też brał witamin Promen. Stosowaliśmy cencitiv żel. I od 1 paź jest z nami nasz syn Marek
A dziewczyny odebrałam wynik badania histopatologicznego. Pisze tam, że była to torbiel surowicza, cokolwiek to znaczy. Muszę wynik omówić z moją doktor.
Pozdrawiam dziewczyny
Ja biorę letrox, ovarin i glucophagei powrócił okres jak nigdy od 3 Msc jest, ostatni cykl 39 dni więc źle nie jest.
Gratuluję SynkaMari92 lubi tę wiadomość
Kinga26 -
Patulka wrote:Magda, spala mi całe 3h... Coś czuję że będzie ciezki dzień przed nami... Chociaż nie mam pojęcia co taka nerwowa mi się zrobiła na wieczór.. zabrali mi moje dziecko.. bo ona sama potrafi godzinę leżeć i się bawić po swojemu..
Co do główki to ja ją cały czas poprawiam, bo niestety, zabawki na nią jeszcze nie działają.. w łóżeczku jak puszczę karuzelę to jest zaciekawiona tylko dzwiekiem- szumem natury, bo obracające zabawki narazie nie sprawiają obiektu zainteresowania
Jackie- a na jakich produktach pracujesz jako stylistka? Bo ja chodzę na paznokcie do autoryzowanego salonu indigo
Różne mam firmy, Modena, reforma, semilac, indigo te głównieKinga26 -
Opowiem Wam śmieszna sytuację z wczoraj. Jak wiecie miałam wieczorem Panią na pazurki. W pewnym momencie przyszedł jej 7 letni syn. I zaczął mi opowiadać jak poszedł do kina z kolegami na film zakonnica jak wiecie to horror. I ja go pytam jak wszedł na film bo to film dla dorosłych :') Na to on, że się zasłonił popcornem
Ja mówię no tak to super wtedy pewnie myśleli, że masz 18 lat
! A on mówi jakby mnie pytali to bym powiedział, że mam chorobę wzrostościową
Później siedzimy i mówi do mamy, żeby przyszła na masaż do mnie. A ja mówię to musisz kupić mamie na prezent a on a ile to kosztuje ja mówię, że zabierzesz mnie do kina i się dogadamy ale pytam czy nie jestem za stara, żeby ze mną poszedłOn mówi nie, możemy pójść
! Pewnie pomyślał, że spoko nie ważne, że stara chociaż zapłaci
)! I mówi tak no wiem pewnie ma Pani tyle lat co moja mama po 30
Ja, że no nie
A on 40?
)) Finał tej historii jest taki, że pocieszam się, że jak byłam w jego wieku to ludzie 60 letni byli jakimiś dinozaurami na wymarciu!
)
puszek369, terka lubią tę wiadomość
Kinga26 -
Jackie wesoły ten chłopczyk
Dzieci widzą świat inaczej.
Puchatkowa tak to jest z tymi snami w ciąży<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Puchatkowa ja zamierzam korzystać z hipp, ma dobry skład i u moich pacjentow też dobrze działał, do pupy linomag
, sudocrem jak się coś dzieje. Teraz moda na emolienty, ale jestem zdania, że póki nic się nie dzieje nie ma sensu-bo potem nie pomoże.panipuchatkowa lubi tę wiadomość