X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mdlosci, tragedia ... trzymaja mnie niezle. Na wszystko :( juz sie nawet nie perfumuje, bo nawet moje perfumy mnie draznia... :(

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka, a te karty kontrastowe, które są od urodzenia? Moja szwagierka była w szoku, że dziecko tak na nie patrzy. Może podzialaja?

Mari, to chyba muszę uważać bo mi słodycze do łask wracają :P

Lelek, cukierki imbirowe podobno pomagają :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam gumy w torebce, gumy w samochodzie, gumy przy lozku :p oszalalam :p musze chyba i tych cukierkow wybropowac :p

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten piękny dzień :)
    Nie dość że ładna pogoda to jeszcze jutro wolne :D i dziś idę po dietke :D
    O 8 znowu jadę z szefem w teren- wzięłam spodnie na zmianę bo wczoraj wróciłam z nogawkami w błocie :P
    Po dietetyku pójdziemy na zakupy a później mamy czas dla siebie :) jutro pewnie na 7 do kościółka a później na cmentarze :)
    Życzę Wam udanego dnia kochane :*

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja też dzisiaj ostatni dzień i długi weekend. Jadę do pracy szybciej żeby wyjść o 15.30 bo na 16 mam lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i pozwoli się starać po kolejnym okresie. A w międzyczasie będę chodzić do tej kliniki żeby później utrzymać.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Lelek spróbuj pregna vomit są takie specjalne gumy.
    Patulka tak jak dziewczyny piszą pójdź na konsultacje do fizjoterapeuty, ogólnie dobrze, żeby każde dziecko po cc fizjo zobaczył

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny fajnie, że macie długi weekend. Ja nawet nie wiem jaki jest dzień hehe.
    Miłego dnia :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari-ja też się gubię w dniach ;D
    Ale to że jutro mąż ma wolne to kojarzę :P jakikolwiek to dzień tygodnia to wolny :P niestety potem do pracy w piątek i w sobotę chyba też o ile dobrze grafik widziałam :( za to poniedziałek wolny.

Lelek imbir imbir i jeszcze raz imbir :) cukierki, suszony, świeży (najlepszy) :)

Patulka-ja też polecam karty kontrastowe albo książeczki, no coś żeby było kontrastowe (mój to nawet na moją bluzkę w paski patrzy zawzięcie :P). Skupiają uwage dziecka bo po prostu je widzą (w przeciwieństwie do innych rzeczy ;))
    Mój kiedyś na łóżku leżał rozłożyłam mu te książeczki to do nich gadał (XD) poszłam do kuchni na chwilę i taka cisza nagle... No wziął i usnal tak go ta nauka zmeczyla ;D

Magdaa21 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Patulka i jak tam? Mała zasnęła? A co do główki to małą czymś zajmi, np.grzechotką, żeby patrzyła na nią prosto, albo żeby na drugą stronę główkę obróciła :-)

A Jackie, bo nie napisałam. Jestem z opolskiego. O dziecko staraliśmy się 18 miesięcy. Brałam ovarin, glucophage i witaminy, mój mąż miał badanie nasienia i też brał witamin Promen. Stosowaliśmy cencitiv żel. I od 1 paź jest z nami nasz syn Marek :-)

A dziewczyny odebrałam wynik badania histopatologicznego. Pisze tam, że była to torbiel surowicza, cokolwiek to znaczy. Muszę wynik omówić z moją doktor.

Pozdrawiam dziewczyny :-)

Ja biorę letrox, ovarin i glucophage :) i powrócił okres jak nigdy od 3 Msc jest, ostatni cykl 39 dni więc źle nie jest. :)
    Gratuluję Synka <3

Mari92 lubi tę wiadomość

Kinga26

Wysłany: 31 października 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    Magda, spala mi całe 3h... Coś czuję że będzie ciezki dzień przed nami... Chociaż nie mam pojęcia co taka nerwowa mi się zrobiła na wieczór.. zabrali mi moje dziecko.. bo ona sama potrafi godzinę leżeć i się bawić po swojemu..
    Co do główki to ja ją cały czas poprawiam, bo niestety, zabawki na nią jeszcze nie działają.. w łóżeczku jak puszczę karuzelę to jest zaciekawiona tylko dzwiekiem- szumem natury, bo obracające zabawki narazie nie sprawiają obiektu zainteresowania :)

Jackie- a na jakich produktach pracujesz jako stylistka? Bo ja chodzę na paznokcie do autoryzowanego salonu indigo

Różne mam firmy, Modena, reforma, semilac, indigo te głównie :)

Kinga26

Wysłany: 31 października 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    A ja mam mdlosci, tragedia ... trzymaja mnie niezle. Na wszystko :( juz sie nawet nie perfumuje, bo nawet moje perfumy mnie draznia... :(

Kochana moja siostra jest w 6 tyg i dosłownie jest warzywem :) leży i śpi bo jej tak słabo

Kinga26

Wysłany: 31 października 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem Wam śmieszna sytuację z wczoraj. Jak wiecie miałam wieczorem Panią na pazurki. W pewnym momencie przyszedł jej 7 letni syn. I zaczął mi opowiadać jak poszedł do kina z kolegami na film zakonnica jak wiecie to horror. I ja go pytam jak wszedł na film bo to film dla dorosłych :') Na to on, że się zasłonił popcornem :) Ja mówię no tak to super wtedy pewnie myśleli, że masz 18 lat :)! A on mówi jakby mnie pytali to bym powiedział, że mam chorobę wzrostościową:)

Później siedzimy i mówi do mamy, żeby przyszła na masaż do mnie. A ja mówię to musisz kupić mamie na prezent a on a ile to kosztuje ja mówię, że zabierzesz mnie do kina i się dogadamy ale pytam czy nie jestem za stara, żeby ze mną poszedł :) On mówi nie, możemy pójść :)! Pewnie pomyślał, że spoko nie ważne, że stara chociaż zapłaci :))! I mówi tak no wiem pewnie ma Pani tyle lat co moja mama po 30 :) Ja, że no nie :) A on 40? :))) Finał tej historii jest taki, że pocieszam się, że jak byłam w jego wieku to ludzie 60 letni byli jakimiś dinozaurami na wymarciu! :))

puszek369, terka lubią tę wiadomość

Kinga26
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie fajna historia.:D dzieci są śmieszne:P a mi się znowu jakieś glupoty snily. Masakraa

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 31 października 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Magda wiem że od dzisiaj są te rzeczy dla dzieci i mam..w rossku od 10.11 ma być promka 2+2 na kosmettki dla dzieci. :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wesoły ten chłopczyk :-)
    Dzieci widzą świat inaczej.
    Puchatkowa tak to jest z tymi snami w ciąży :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    A Magda wiem że od dzisiaj są te rzeczy dla dzieci i mam..w rossku od 10.11 ma być promka 2+2 na kosmettki dla dzieci. :)
    Panipuchatkowa, to bardzo istotna informacja :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 31 października 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wiem wiem :D

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 31 października 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie z jakich kosmetyków korzystacie do.pielęgnacji maluszka? Co najlepiej się sprawdza? Oliwki, kremy..? Jaka firma dla Was jest najlepsza?

3i49krhm19wid3ce.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa ja zamierzam korzystać z hipp, ma dobry skład i u moich pacjentow też dobrze działał, do pupy linomag
    , sudocrem jak się coś dzieje. Teraz moda na emolienty, ale jestem zdania, że póki nic się nie dzieje nie ma sensu-bo potem nie pomoże.

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png

Wysłany: 31 października 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda i terka napiszcie jeszcze raz jaki materac kupilyscie do lozeczka. Nie pamiętam już modelu ale wiem ze macie taki sam.

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 1758 1759 1760 1761 1762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ