X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek pamietaj- nigdy nie pokazuj że możesz zrobić coś więcej, w sensie to co normalnie robią 3 osoby możesz zrobić sama... bo jak pokażesz to to później ludzie będą wykorzystywać :( niestety taka prawda jest, też mam miękkie serce i chciałabym zrobić wszystko sama ale najzwyczajniej w świecie się nie da :/ A do tego jeszcze w Twoim stanie, skoro źle się czujesz to nie dziwne że się mylisz w papierach :/ A w firmie się nie domyslaja jaki jest powód Twoich odwiedzin w wc?

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie nie pokazywac po sobie, ze sie zle czuje- hamuje moje odruchy na tyle na ile moge. Nawet przed ciaza czesto chodzilam do WC, bo bardzo duzo pije wody- stad ja zawsze wc odwiedzalam kilkanascie razy w ciagu dnia. Staram sie tez nie wymiotowac, gdy ktos jest w lazience- na szczescie mamy taka lazienke tylko na 1 osobe, takze jak ktos wchodzi to slysze i przestaje wymiotowac. Za duzo kombinacji z tym mam ;)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biedna przykro mi że musisz tak się chować z tym :( ale z tym że zwalają na Ciebie tyle roboty to nie fajnie

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam cos zjesc, bo nie moge juz tam siedziec... Przeciez wiadomo, ze nie jestem w stanie zrobic tyle co 3 osoby jako jedna ;) moj maz caly czas mnie opierdziela przez smsy, ze mam to olac i nie wymagac od siebie wiecej, niz moge zrobic ;)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram męża ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też popieram Twojego męża Lelek;) I tak jak Miss pisze, nie pokazuj że tyle jesteś w stanie zrobić.
    Ja też mam ostatnio mega aktywny czas w pracy i dużo roboty, przez co czas zapiernicza jak durny. Chciałabym okres dostać i móc działać znowu ;) bo wtedy nawet bym nie wiedziała kiedy ten czas zleciał.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany ludzie są beszczelni ktoś wymusił zmianę pasa i wjechał w auto mojej znajoma i jeszcze na dodatek uciekł.
    lalek praca to nie wszystko, teraz najważniejsza jesteś ty i maluszek, zadbaj o siebie

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas mi dziś jak na złość się wlecze ja chcę już być pod gabinetem i moc dowiedzieć się co i jak

21 wrzesień 2019
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,

nadrobiłam Was, jakoś..

Butterfly - współczuję endometriozy.. jest to 100% pewne? Wybierasz się potwierdzić tę diagnozę do innego lekarza?
    Oliwia - mój M chciał tak córkę nazwać :) ładne imię, ale jest teraz tyle Oliwek, że chciałam żeby Mala miała jakieś inne :)

Alex - i jak Ci się Wrocław podobał? ajjjj, szkoda, że wczoraj nie byłam dostępna, może udałoby się z kawą.. tylko, że zwariowany dzień - szwagierka była i ta Msza więc mogłoby być ciężko :(

Patulka - super, że Was już wypisali :) wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej :) segregator pediatryczny dla Karoliny już mam, całkiem fajny :D

Puszek - cieszę się, że wszystko okej :) ja płeć poznałam dopiero na połówkowych :P ja też miałam nisko łożysko, miałam zakaz współżycia, ale potem się podniosło :)

Lelek - doskonale Cię rozumiem, ja też będąc w ciąży wymagałam dużo od siebie. Tyle, że mój szef wiedział szybko, bo w 9tc.. i ciezko mu bylo sie przestawic zeby mi nie dawac nic dodatkowego, a o zostawaniu po godzinach to w ogóle.. ale musiał.

Kasia - trzymam kciuki za wizytę!

Mari - o, chrzest :) skąd masz catering? ja sobie kiedyś wymarzyłam, że chrzest zrobię u Antka :P zobaczymy, czy się uda :)

Terka, Panipuchatkowa - moja mama już mi robi pogadankę o grzybach.. że ona wie, że teraz je się wszystko itd., ale ona ma też jakieś doświadczenie życiowe i grzybów karmiąc by nie jadła...

Miss - ja mam ten segregator #jestemkobietą. I w sumie jest ok, ale.. chyba wzięłabym teraz ten ogólny dla kobiet. Bo #jestemkobietą to tylko ginekolog tam jest, a ten ogólny to można wszystko dać. I polecam zaglądać na olx, babki czasem odsprzedają nowe. Chociaż z tym olx'em..

Wkurzona chodzę od kilku dni bo umówiłam się z babką, że mi sprzeda nową grę (na prezent pod choinkę), w sobotę zrobiłam przelew, a ona przestała się odzywać. Była dostepna wczoraj, ale nie przeczytala mojej wiadomosci. I dalej glupia wierze w ludzka dobroc i mysle sobie, a ze moze sie cos stalo.. stalo, czy nie, moje 65 zł jest w dupie :/

Ogólnie wczoraj po tym spacerze czułam się zmęczona, potem kościół, a w nocy.. masakra. mam wrażenie ciągle, że siedzi mi coś na żołądku, może nawet nie na zoladku ale pomiedzy nim, a przelykiem. tak sie w nocy meczylam, cola nie pomagala, woda tez nie...
    Myslalam, ze moze po spacerze zaczne cos odczuwac, a tu doslownie leciutki bol jak na okres i to przez chwile. Boje sie, ze skoro nie mam skurczy przepowiadajacych to wcale nie bedzie tak latwo urodzic w terminie i bedzie wywolywane :(
    Do tego nie mam sił, nic mi się nie chce.. tzn no zrobię pranie, obiad, ale ogólnie to nie mam do niczego motywacji. I humorki mam.
    eh.

A tu moj brzuch z dzis:
    m9ypud.jpg

A to z wczoraj:
    2rm4e1u.jpg
    ojjs6a.jpg

Lelek, puszek369, MissKathy92, terka, Butterfly92, Mari92, Paulins lubią tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Wrocław spoko ale jak dla mnie za duży i za dużo ludzi wszędzie;)
    Brzuszek masz cudowny ;*

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Magda Wrocław spoko ale jak dla mnie za duży i za dużo ludzi wszędzie;)
    Brzuszek masz cudowny ;*
    dlatego ja mieszkam na obrzeżach :D do rynku mam 9 km :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda brzusio cudne :)
    Ja też bym chciała tak wyglądać :)

Co do kobitki która miała wysłać przesyłkę, ja nie lubię takich zakupów bo trzeba komuś zaufać a często można się na tym przejechać. Mam nadzieję że paczka nadejdzie kobieta okaże się uczciwa.
    Madziu spokojnie poród może jeszcze spokojnie się sam zacząć. Moja bratowa rano dobrze się czuła rozmawiałam z nią a wieczorkiem mała była już z nią

21 wrzesień 2019
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękny brzuszek! Jak msza?:) ja też dużo przez olx zamawialam ale jeszcze na szczęście nikt mnie nie oszukal. Ale moją znajomą ostatnio już tak. Kupila szumisia. No i to by bylo na tyle -ani kasy ani szumisia.:/

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasiu :) po prostu dużo dziewczyn ma jakieś bóle, a ja nic :) no ale jeszcze ponad 2 tygodnie..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, msza spoko :) fajnie bo to była msza nowennowa ze specjalnymi prośbami do Matki Bożej :) podobało mi się :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda super brzuszek :) powiem szczerze raz kupiłam telefon przez internet w normalnej cenie i okazał się jakimś bublem, okazało się, że firma przestała odpowiadać, cóż był to telefon dla męża do pracy, więc z 300zl w plecy. Trzeba uważać, żeby nie być oszukanym :(

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png

Wysłany: 22 listopada 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja wrzucam swój brzuch. Z dzisiaj.:)2zi8taa.jpg

alex0806, Magdaa21, Lelek, MissKathy92, terka, Butterfly92, puszek369, Mari92, Paulins lubią tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa szalejesz :) Albo to Magda taka drobna przed porodem :)

Ja właśnie otworzyłam moje zamowienie z Melissy. I dziady nie wysłały mi pudełka na tabletki, chociaż było tak jakby do 2xFolian 0,8. Łącznie w ofercie. Napisałam do nich i wyślą mi same pudełko kurierem :D To się nazywa profesjonalizm firmy :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 22 listopada 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noni dobrze niech przysylaja!

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny obejrzałam wasze brzuszki piękne są <3 Magda u Ciebie faktycznie chyba te 11kg to sama Karolinka plus dodatki :) świetna figura :)
    Puchatkowa jak na 27 tydzień to pokaźny brzuszek :)
    Zaraz Was nadrobie ale właśnie do domu wróciłam i muszę zjeść :)
    U dietetyka 2.1kg mniej :D dietetyczka była zdziwiona że aż tyle przy hashimoto :) w sobotę dostanę na maila dietę na 10 dni i w ciągu tych 10dni mam wysłać jej wyniki badań na nietolerancje bo jeszcze mi nie przyszły a wtedy ona mi ułoży na 4 kolejne tygodnie dietę już pod to co wyjdzie w wynikach :) I kolejna wizyta przed świętami :)

Kasia czekam na relacje co gin Ci powiedział :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ