Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Hej kobitki
Lelek kurczę że tak Cię bierze wieczorami te złe samopoczucieale wszystko będzie wynagrodzone zobaczysz
Butterfly wiem że Ci ciężko i smutno ale pamiętaj że Aniołek do Ciebie wróci, po prostu dzidzia zmienila date przyjścia na świat :*
A ja już jadę do pracydziś dietetyk po 3 tygodniach diety, czuje że schudłam trochę bo ciuchy lepiej leżą ale na wadze nie ma rewelacji
teraz się nie dziwię że mówią że z nt i hashi ciężko schudnąć mimo diety i ćwiczeń... Ale zobaczymy co na wizycie się dowiem
A tak btw Lelek- mój nick może być mylący- mam na imię Izabela
Udanego dnia kochane :* ja jadę do pracy autobusem i słucham świątecznych piosenek haha wiem odbiło mi
Co do diety ja po tych kilku dniach bez cukru i glutenu czuje że spodnie na mnie wiszą. Tak jakby woda że mnie zeszła? Trochę lżej mi na tyłkuA miałam nie schudnąć po tej diecie. Zobaczymy dalej. Na razie mam problem z przedstawieniem się na 5 posiłków. Jem 4 i nie jestem głodna pomiędzy nimi. Stopniowo będę się przestawić.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puchatkowa o to to- nastrajam się
Alex no ciężko się przyzwyczaić do mniejszej i większej ilości posiłkówja zawsze jadłam 5 i modliłam się żeby dietetyczka nie zaplanowała dla mnie 3 haha bo bym łaziła głodna jak nic
ja po odstawieniu cukru czuje ogromną różnicę
I nawet już mnie tak nie ciągnie do słodkiego
-
Mnie też właśnie nie ciągnie;) Ale mam całą szufladę słodyczy więc muszę je wywieźć do rodziców i siostra sobie pewnie weźmie;) zastanawiam się jak przeżyje okres bez kostki czekolady, bo zawsze pomagała... chyba że gorzką?
Ale mam dzisiaj jakiś slow motion. Wstałam, powoli wszystko ogarniam a teraz pół h pije kawę. Zaraz się ubieram i wychodzę. W pracy dzisiaj mam nadzieję dzień bez spiny. Będę spokojnie ogarniać moje papierypo wczorajszym dniu jestem rozbita i dzień pewnie będzie się dluzyl
A dzisiaj 28 dc i zastanawiam się, czy była owulacja czy okres przyjdzie. Nie wierzyłam temperatury ostatecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 07:06
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja zawsze miałam takie mega gastro na okres- chciało mi się dosłownie wszystkiego- słodkiego, slonego, kwaśnego i to wszystko naraz
też się bałam pierwszego okresu na diecie, że nie dam rady się powstrzymać
ale nie było tak źle, do niczego nie ciągnęło i trzymałam się jadłospisu
może to przez to że ja mam tak zakodowane w głowie że jak płacę za dietę to muszę się jej trzymać od a do z i nie marnować ani czasu ani pieniędzy
dlatego przez te 3 tygodnie miałam tylko 2 małe grzeszki- wzięłam od męża łyczek piwa i u mamy raz zjadłam pół miseczki zupy grzybowej
-
A co nie możesz grzybów?
Ja stwierdziłam że na święta pewnie sobie zrobię amnestię z jedzeniemtzn. To co się da ograniczę ale nie będę liczyć posiłków. Jakoś ten czas muszę przetrwać. Chyba że się uda teraz zajść za 1 razem ale watpie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:A co nie możesz grzybów?
Ja stwierdziłam że na święta pewnie sobie zrobię amnestię z jedzeniemtzn. To co się da ograniczę ale nie będę liczyć posiłków. Jakoś ten czas muszę przetrwać. Chyba że się uda teraz zajść za 1 razem ale watpie
ogólnie mam rozpisaną dietę 1400-1500kcal i tego mam się trzymać
-
Ja mam na 2000 kcal. Ale nie jem tyle bo nie umiem w siebie wcisnąć jedzenia średnio co 3 h. I mam problem z tym co jeść na śniadanie bo chciałabym ograniczyć chleb, nawet bezglutenowy czy kukurydziany. Masz jakieś fajne pomysły na sniadania/kolację?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja na śniadania mam zazwyczaj właśnie kanapki z wedliną/jajkiem i dużą ilością warzyw albo owsianke na wodzie z jabłkiem i cynamonem
kolację np wczoraj miałam cukinię duszoną posypaną serem feta
-
Mari super
Mareczek będzie mial swój pierwszy ważny dzień (nie licząc narodzin).
Pamiętam jak mi się płakać chciało podczas Chrztu małegoale ja wogole taka płaczka sakramentalna jestem
świadomość tego co się dzieje najzwyczajniej wzrusza
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Terka jedz dziewczyno! Ja też nie mam zamiaru się ograniczać.
Już słyszałam pytania typu "a to Ty to możesz?" a no kurka mogęale to tata pytał, jemu wybaczam on się nie zna
mama się nie odzywa bo jej kiedyś pogadanke zrobiłam ale pewnie nie powstrzyma się podczas świat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 09:59
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Hahah nooo. Jak to będziesz jadla grzyby? I kapustę?
mnie pewnie doleci na Wielkanoc.. Ale mam to w poważaniu.
No tak bo Ty teraz to jeszcze w ciąży to jeszcze można wszystkobo teraz czarodziejska różdżka dziecko nic nie dostaje od mamy a potem z mlekiem wszystko zło z jedzenia dostaje się do tego biednego malca
Paulins lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Kaassiia wrote:Rany dziewczyn wy o tych dietach kcal aż boję się pomyśleć ile zjadłam ich w ciągu dnia
Zależy co jeszwbrew pozorom jeśli nie ma w diecie dużo słodyczy i fast brudow to wcale nie tak dużo człowiek bierze do siebie
niektórym np ciężko jest dobić do 2400 i męczą się
21.01 69cm