X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Butterfly, nie wiem,co Ci poradzić.. Wy nie jesteście długo razem, prawda?
    Od roku ze sobą jesteśmy

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek biedactwo uważaj na siebie :* :(

Walka z endometriozą.
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly co za durni ludzie- szczególnie teściowa co nie kazała przyjeżdżać a teraz pretensje... normalnie nie ogarniam takiego zachowania :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek to się załatwilas, nie ma co :/

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Butterfly co za durni ludzie- szczególnie teściowa co nie kazała przyjeżdżać a teraz pretensje... normalnie nie ogarniam takiego zachowania :(
    No właśnie i wyobraź sobie że ona później żali się mlodzsemu Bratu od M i takie durnoty wygaduje, a mój M potem od rodzeństwa wysluchuje...

Walka z endometriozą.
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze.. Rok to mało i dużo. A Wy już dużo razem przeszliscie, masz nieciekawy kontakt z jego rodzina, eh nie będzie wam łatwo :(

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toksyczna rodzinka...

No zalatwilam sie, z wlasnej glupoty ;) wzielam espumisan, bo to juz ostatecznosc ;p mam nadzieje, ze mi pomoze- ide spac bo nie przetrwam tego wieczoru na trzezwo :p Milego wieczoru Wam zycze!

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    No właśnie i wyobraź sobie że ona później żali się mlodzsemu Bratu od M i takie durnoty wygaduje, a mój M potem od rodzeństwa wysluchuje...
    Jednym słowem odwraca kota ogonem :/ ech ciężka sytuacja

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Kurcze.. Rok to mało i dużo. A Wy już dużo razem przeszliscie, masz nieciekawy kontakt z jego rodzina, eh nie będzie wam łatwo :(
    Magda powiem Ci jedno - to jest chore co ta jego rodzina odwala, nienawidzę osób którzy próbują wejść z buciorami w czyjeś życie a oni to ewidentnie robią....

Jego matka zmienna jak choragiewka, mówi jedno za kilka miesięcy mówi co innego i próbuje z siebie zrobić poszkodowaną, przecież tak się żyć nie da...

Mój M nic nie widzi złego w postępowaniu swojej matki, zachowuje się jakby była święta i nie miała nic na sumieniu...

Walka z endometriozą.
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski
    Na samym początku chce pogratulować dwóch kreseczek
    U mnie aktywny weekend, można powiedzieć swietowaliśmy Katarzynki. Fajnie spędzony czas z bratiwa moja imienniczka poszliśmy spać nad ranem a koło 7 miałem pobudka bo jej dzieciaki postanowiły wstać i wkroczyli do łóżka cioci :D cudowne dzieciaki takie kochaniutkie. Rany dziewczyny jakie to cudowne uczucie jak te maluchy położyli się obok, aby przytulić. Później trochę zabawy w łóżku no i niestety było trzeba wstać, ale nie żałuję.
    Bardzo bym chciała niebawem takie uczucie mieć na stałe.
    Miłej nocki

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) moja szwagierka też Kasia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:27

Kaassiia lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no właśnie! Wszystkiego naj naj:)

Kaassiia lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, wszystkiego najlepszego i przede wszystkim dwóch kresek :)

Butterfly, niestety rodzina i podejście drugiej połówki do niej jest ważne w związku. Jeśli facet nie stoi za Tobą murem to nie jest dobrze.. :(

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Kasiu :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Paulins, a czemu miałabyś nie iść do pracy?
    Kochana ja póki co mam strasznie ciężka prace fizycznie ... bo dopiero w lutym będę miała drugi egzamin językowy i nie mogę póki co pracować jako położna. Wiec pracuje w takim centrum opieki. Nie wiem jak to wytłumaczyć, mamy ludzi którzy są po operacjach i nie radzą sobie sami w domu albo takich którzy są tylko leżący i nie potrafi się nimi zając rodzina ... czasem zdarza się ze ci ludzie są chorzy psychicznie i nie raz zdarzyło mi się m, ze mnie ktoś uderzył albo chciał ugryźć ... bardzo ciężka praca. Ostatnio jeden psychiczny chłop chciał zrobić krzywdę innej pani, która u nas mieszka :-( we dwie z koleżanka miałyśmy problem go utrzymać ... Obecnie mamy mrsa na oddziale i clostridium ... sama nie wiem co mam robić.
    Niby ciąża nie choroba, ale mnie otacza tyle chorych ludzi z wszystkim możliwym ...

Butterfly, bardzo cie rozumiem ... nawet nie wiesz jak bardzo. Ja po 10 latach związku w pewnym momencie myślałam ze wszystko się rozpadnie, bo mój teść tak bardzo mieszał. Mój mąż w pewnym momencie się pogubił. Dzięki Bogu otworzył oczy kiedy nie było za późno ... i wszystko się ułożyło. Obecnie nie mam kontaktu w ogóle z teściami. Mam ich nawet na fb zablokowanych itp. Mam święty spokój ...

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu wszystkiego najlepszego :-) ZDROWIA, bo dzięki niemu spełnia się wszystkie marzenia. Buziaczki

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek ja właśnie tez dzisiaj byłam w kinie na planeta singli2 caaaala sala ludzi, bo u nas raz na jakiś czas tylko polskie filmy puszczają :-) dobrze, ze w ogóle hihi
    Tak mnie plecy bolały ze szok ... tak jak normalnie boli mnie trochę w okolicy kości krzyżowej przy okresie. Ciagle tez pobolewa mnie brzuch ... chyba zwariuje szybciej niż dostanę wyniki badań krwi do ręki ...

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins wcale się nie dziwię że myślisz żeby nie iść do pracy :/ moja siostra pracuje w domu pomocy społecznej i tam ma praktycznie same leżące osoby, codziennie musi je podnosić żeby umyć, przebrać itp to jest naprawdę ciężka praca nie tylko fizycznie ale i psychicznie... ostatnio miała na dyżurze taki przypadek że jedna kobieta lat 94 łyżką chciała sobie wyrwać mięsień na łydce... jak wszyscy się zbiegli do jej pokoju to ta siedziała z łyżką w ręku, cała zakrwawiona a mięsień się trzymał nogi ledwo co :/ A kobieta siedziała sobie uśmiechnięta jakby nic nie czuła... chorzy ludzie potrafią sami sobie krzywdę zrobić a jak już robią nieświadomie krzywdę innym to już w ogóle tragedia :/

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 ... to ja mam prace coś w stylu pracy Twojej siostry. Ostatnio udusił mi się na rękach jeden pan. Zadławił się jedząc kurczaka. Mimo mojej wiedzy i umiejętności nie miałam jak mu pomoc. Próbowałam wszystkiego. Wszystkiego ... ale bez sprzętu czasem się nie da pomoc. Lekarz przyjechał to było już po wszystkim. Mogłabym wam tak opowiadać pełno przypadków.

‹‹ 1882 1883 1884 1885 1886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ