Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex kochana zobaczysz że doczekasz sie tej chwili narodzin swojego maluszka
I ja się doczekam, Andii, Kasia, Butterfly i reszta staraczek też się doczekają więc trzeba działać
Kaassiia, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Kryha gratulacje narodzin córci
Sel tobie również gratulacje
Patulka masz ciężka pracę leć kochana na zwolnienie należy Ci się, nie warto się narażać.
A ja dziś nam w pracy dzień twórczybędę robić krasnale z starych materiałów. Jak ja lubię tak się bawić
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Alex kochana zobaczysz że doczekasz sie tej chwili narodzin swojego maluszka
I ja się doczekam, Andii, Kasia, Butterfly i reszta staraczek też się doczekają więc trzeba działać
Widzę kochana ze u Ciebie już lepiej z nastawieniem?
Świeżo upieczonej mamusi gratuluje z całego serca ...
Ja dzisiaj byłam u ginekologa, dostałam termin na czwartek. Chciała mi dac na 14.12 ale powiedziałam gdzie pracuje i ze trochę to kiepskie ... tu nie robią bHCG. Po prostu nie i tyle. Jak się pokaże na Usg to jest ciąża. Jak są testy dodatnie nie ma okresu, a ciąży nie widać to dopiero bHCG.
Wiec jeśli się pokaże w USG coś w czwartek to będzie potwierdzone. Jak nie to muszę czekać.
Właśnie siedzę u lekarza ale domowego żeby do piątku wziąć zwolnienie i tyle ... w czwartek się okaże co dalej mam zrobić. -
Paulins taaak, ja czasem miewam takie chwile załamania totalnego ale szybko wracam do siebie i dalej jestem optymistką
Zawsze po dołku dochodzę do wniosku że przecież nic to nie da a może zaszkodzić więc trzeba myśleć pozytywne i się nie martwićjedna wspaniała osóbka tu z ovufriend poradziła mi żeby prosić Jezusa żeby On się zajął moją sprawą i to właśnie zrobiłam
wczoraj pół mszy przeryczalam bo mamy taki piękny ołtarz z Jezusem w kościele, patrzyłam mu w oczy i modliłam się o dziecko
pomogło mi to wyjść z tego dołka
Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Witam drogie kobietki
U mnie bez zmian, z chłopakiem nadal się nie dogaduje, dziś mi powiedział "stul pysk" i od razu się rozbeczałam, przypomniały mi się wspomnienia z przeszłości - byłam w 1.5 rocznym związku w którym byłam notorycznie bita i ponizana przez partnera...
Jestem w totalnej rozsypce ;( jedynie co to pozostała mi przyjaciółka na którą zawsze mogę liczyć w każdej sytuacji..
Miss wierzę w to że w końcu uda Ci się zajść w upragnioną ciążę :*
Paulins zatem czekamy do czwartkuwypoczywaj :*
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly tak okropnie mi przykro że po tym co przeszłas słyszysz takie słowa od najbliższej osoby
powinniście być w tym wszystkim razem a on wydaje się że stoi gdzieś obok ale nie przy Tobie
musisz sobie wszystko poukładać w głowie i przemyśleć czy masz siłę żeby ratować Wasz związek
wiem jedno- nigdy nie daj na siebie ręki podnieść... tacy faceci nie są warci żadnej kobiety!!! mam nadzieję że u Ciebie w życiu się poprawi sytuacja a chłopak zmądrzeje i zauważy jaki skarb ma obok siebie
-
MissKathy kochana ja tak kiedyś płakałam w kościele, ze dobrze se byłam sama bo by mnie chyba wyprosili. Zaraz po ślubie kościelnym byłam pewna na 10000% ze ja muszę być w ciąży i ze się wszystko uda. Nie udało się znowu i tak wyylam jak bóbr. Tylko mi ciężej przychodzi znowu pozytywne myślenie. Podziwiam cię.
Nawet teraz nie potrafię pozytywnie myśleć ... ciagle się boje ze ten test to fałszywy alarm. Ciagle mi się wydaje, ze sama siebie oszukuje. Obsesyjnie sprawdzam czy czasem piersi nie przestały mnie bolec bo to by oznaczało ze @ już u drzwi. Jestem tak głupia ...
dziewczyny ja tak się boje ... ze chciałabym miesiąc przespać i zobaczyć te usg i bijące serduszko może by mnie to uspokoiło. Chyba sfiksowalam już totalnie ...
Butterfly
-
nick nieaktualny
-
Butterfly kurka nie możesz sobie na takie rzeczy pozwalać. Takie wyzwiska to pierwszy krok do przemocy już potem fizycznej. Pisałaś że to już kiedyś przeszłas więc wiesz o czym mówię. I wątpię żebyś chciała znów to przechodzić.
Jeśli chciałabyś pogadać to napisz do mnie wiadomość tutaj prywatnahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly chciałam ci napisać wiadomość i nie wiem czemu się usunęło ... kochana nie daj się zle traktować! Bądź pewna się idę i nigdy nie daj sobą pomiatać! Moja mama zawsze mówiła ze facet ma szanować kobietę i ze mam nie dać się nigdy żadnemu facetowi! Musimy być samo wystarczalne tak naprawdę czasem. I musisz uwierzyć w siebie ze jesteś wartościowa osoba i dasz radę!!!
-
Magdaa21 wrote:Butterfly, nie masz możliwości się wyprowadzic? Przecież możecie próbować być ze sobą i jakoś to naprawiać na odległość, a może przerwa Wam się przyda..4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly, tak mi przykro. . ale ja jestem tego zdania że jeśli masz być w toksycznym związku, to lepiej się rozstać... Zwłaszcza jeśli jesteście dopiero co po stracie i zamiast się wspierać, on jeszcze Cię dopija...byłam przez 5 lat w takim związku... Mojemu byłemu cały czas we mnie mu nie pasowało, i jak tylko była okazja to mnie poniżał... A potem zamiast powiedzieć 'przepraszam' chciał mnie przekupić prezentami... Niestety ciężko jest trafić na odpowiedniego mężczyznę
Terka, tak, lubię biegaćbo jakbym miała zacząć chodzić do miejsc takich dla kobiet to mój by się zapłakał bo nie byłoby mnie z pół dnia z dojazdami:D
Ja wczoraj cały dzień zbierałam się by zrobić pierniki.. ale w końcu się zmobilizowałam i zrobiłam:) może w sobotę zrobię drugą partię
Paulina, a który to masz tydzień? Bo z tego co wiem to najlepiej iść w 8tc bo wtedy napewno będzie coś widać -
Patulka dopiero 4 ... Wiec nie zobaczy nic. To będzie 15 dni od zapłodnienia. A 4 tydzień ciąży liczony od OM. No cóż taka mają procedurę to ja się dostosuje. Siedzę w domciu i czekam, nic nie mogę widcej zrobić
Jana poza kolejnymi testami które zrobiłam żeby upewnić się, że kreska dalej jestjestem naprawdę nie normalna ... Wiem. Ale tylko wy mnie zrozumiecie ... Chyba żadna koleżanka która tak "o" zaszła w ciążę nie zrozumie mnie ...
Czeka mnie tydzień w domku z mężem, bo mam do niedzieli zwolnienie. W czwartek się dowiem czy dostanę zakaz pracy. Tu w Niemczech to jest coś innego niż zwolnienie lekarskie dla ciezarnych.
Na zwolnieniu dostaje się mniej pieniędzy ale na zakazie pracy muszą płacić 100% bo to nie moja wina że stanowisko pracy moje zagraża ciąży.
Jestem w radzie zakładowej więc nie mają prawa akurat teraz mnie zwolnić przez rok bo ostatnie posiedzenie mieliśmy w tym miesiącu, a po posiedzeniu mam rok ochrony zwolnienia. Czy jak to przetłumaczyć. hihi i mają pecha tak czy siak póki nie powiem o ciąży nie mam co się bać zwolnienia.
Lecę laseczki do szkoły! :-* Całuje was i dziękuję, że mogę być częścią waszej grupy. -
Butterfly ja właśnie miałam też się pytać czy możesz gdzieś się wyprowadzić żeby pobyć trochę oddzielnie, bo tak jak napisała Patulka- szczególnie teraz powinniście się wspierać a on Cię tylko dołuje
W każdym razie, cokolwiek by nie powiedział to jesteś wspaniałą osobą- uwierz w to i nigdy nie myśl inaczej :*
Patulka ja też miałam wczoraj zrobić ale się nie zmobilizowalamjak wyszły? mam nadzieję że będą pyszne
Paulins ja absolutnie rozumiem że robisz testyzapewne jak u mnie kiedyś wyjdzie ta druga kreska to obsikam wszystkie testy jakie mam w domu dla pewności
A uwierz mi- mam ich trochę
i kto tu jest nienormalny?