Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wierzę w siłę modlitwy
i jak każdy chwilą zwątpienia była. Ale warto być cierpliwym
axie92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Wiecie co dziewczyny? Zrobiłam te pizzę (tym razem wyszla) i wypiliśmy winko i tak naszło mnie na rozmowę z mężem na temat wiary... powiedziałam że chciałabym te msze na 2 rocznicę ślubu i o dar rodzicielstwa a mąż nic nie powiedział
wytlumaczylam mu że dla mnie to ważne żeby być blisko z Bogiem, modlę się codziennie o ten nasz mały cud i wierzę że kiedyś będzie nam dane cieszyć się z maluszka
A mąż mi mówi że on myślał że jak zaczniemy się modlić to Bóg nam zesle te błogosławieństwo a już tyle się modlimy i dalej nic to po co się modlić? No po prostu mi ręce opadły
wytlumaczylam że trzeba się modlić cały czas, że może Bóg wystawia nas na próbę cierpliwości, że może w końcu się ulituje i wysłucha nasze prośby... że nie można tak zakładać że od razu wszystko dostaniemy
Teraz mamy siebie a kiedyś dostaniemy też dzidizusia
Kochana. Bóg to nie tyran.
Jeśli maluszka teraz nie macie to dlatego że ten wasz maluszek jest potrzebny troszkę później.
Odpowiedź Boga jest taka:
-tak
-nie, mam coś lepszego/ nie, wiem lepiej że to nie będzie dobre
-poczekaj, dam w odpowiednim czasie.
No i przede wszystkim Bóg to nie koncert życzeń, a modlitwa to nie handel (ja Ci dziesiątkę, Ty mi jakąś łaskę)...axie92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mam nadzieję że Bóg do nas mówi że musimy poczekać a nie że nie dostaniemy w ogóle... bo niestety tak też może być
Ale okropnie mi się wstawało dziśchyba jakieś przeziębienie mnie bierze a jutro do pracy
-
MissKathy92 wrote:Mam nadzieję że Bóg do nas mówi że musimy poczekać a nie że nie dostaniemy w ogóle... bo niestety tak też może być
Ale okropnie mi się wstawało dziśchyba jakieś przeziębienie mnie bierze a jutro do pracy
Zrobi tak żeby było najlepiej dla was
Jakos wątpię żeby u was było to "nie"
O kurcze, no niedobrze...
Kuruj się dzisiaj ile się da!
Nam się też ciężko wstawalo. Ale to dlatego że piszac poprzednia wiadomość jeszcze nie spałamzasiedzielismy się z kumplem ostro
a teraz trzeba funkcjonować
Dzisiaj koleda. Mam zamiar im powiedzieć żeby mówili jak będą chodzić bo nie wiem czy będą zaczynać od początku ulicy czy od końca... A to w moim przypadku różnica bo mieszkam na końcuwiec albo zacznie i będzie ok 15 albo zakończy i będzie powiedzmy ok 18.
I jak mam np karmić małego? Zacznę karmić a ten wparujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 08:30
21.01 69cm -
Terka modle się żeby właśnie tak było- nie "nie" tylko "poczekajcie"
My jeszcze dziś musimy jechać do moich rodziców a tak skupisko choroby bo mama chora więc może być ciekawie haha
A co do kolędy to faktycznie powinni powiedzieć od której strony zacznąu nas zawsze chodzą numerami od początku więc mamy dobrze bo mieszkamy w pierwszej klatce
ogólnie zauważyłam że u nas bardzo mało ludzi przyjmuje księdza po kolędzie
więc i szybko idzie
Fajnie że u was koleduja w niedziele i do tego świąteczną niedzielę -
Witam się i ja;)
Miss dobrze ze porozmawiałas z mężemwiesz przynajmniej co on myśli i czuje na ten temat ...nie mniej jednak tak jakd ziewczyny piszą prośby i modlitwy do Boga to nie koncert życzeń .. czasami musimy długo o coś prosić .. ale to dlatego ze Bóg wie kiedy jest najlepszy dla nas czas na ta prośbę i cud ❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Bisia94 wrote:Alex to ja mam w sumie nawet podobnie bo tez rano mam tak teraz 36.6 i wyzej lub nizej a przed owu mialam jesscze niższe. Wieczorem dopiero wczoraj i dzis sobie zmierzylam z ciekawosci. A myslisz ze w razie co 22dc na owu to chyba nie ma takiej tragedi co ? Stresuje sie ta późną owu zeby z fasolka w razie co bylo dobrze. Jak cos to te odrazu z beta bede robic progesteron.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss na pewno odpowiedź to "poczekaj" i się niedługo uda
U mnie kolęda nigdy w niedzielę nie była, zawsze w tygodniu. I chodzą na zmianę z klasztoru i naszego kościoła rok po roku. Zawsze tylko mam nadzieję że to nie proboszcz bo to hipoktyta i buc. Ma 3 dzieci i myśli że nikt o tym nie wie a ludzi poucza i kasę tylko liczy.
Puchatkowa wytrzymasz, jeszcze trochęWy się wszystkie rozpakujecie a my zaczniemy sie toczyć ;p
Mii a jak Natanek?i jak się odnajdziecie w roli rodziców?
Terka od razu poproś ich żeby przyszli do was na początku bo jest maluch i powinni zrozumiec;) my czasami wołałyśmy księdza tu u rodziców jak np. Mama musiala wracać do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:07
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miss na pewno odpowiedź to "poczekaj" i się niedługo uda
U mnie kolęda nigdy w niedzielę nie była, zawsze w tygodniu. I chodzą na zmianę z klasztoru i naszego kościoła rok po roku. Zawsze tylko mam nadzieję że to nie proboszcz bo to hipoktyta i buc. Ma 3 dzieci i myśli że nikt o tym nie wie a ludzi poucza i kasę tylko liczy.
Puchatkowa wytrzymasz, jeszcze trochęWy się wszystkie rozpakujecie a my zaczniemy sie toczyć ;p
Mii a jak Natanek?i jak się odnajdziecie w roli rodziców?
Terka od razu poproś ich żeby przyszli do was na początku bo jest maluch i powinni zrozumiec;) my czasami wolalosmy księdza tu u rodziców jak np. Mama musiala wracać do pracy
Dobre!można spróbować
dzięki za pomysł!
21.01 69cm -
Hej
my dziś ciężka noc, Mala wstała o 3 na jedzenie i do po 6 buszowala.. Nie chciała spać, jak leżała sama to marudzila i trzeba było ja nosić. A jak ja karmie to od kilku dni ssie, potem po minucie wywala i znowu szuka, nie wiem o co jej chodzi
-
Alex, teoretycznie tak , ale moja gin mi właśnie zasugerowala ze z późnej owu jesy ryzyki bo jakby komórka moze byc w gorszej jakosci jakby i dlatego chciala nam wlaczyc stymulacje zeby nie bylo powtorki z rozrywki, ale ze wtedy to bylo tsk wczesnie to tych powodow mogko byc duzo a teraz wiem o mutacjach i mam dobrze uregulowana tarczyce i biore leki to stwierdziliśmy ze wlasnie sprobujemy jednak chociaz trocje bez stymulacji, tym bardziej ze wtedy sie przeciez udalo.
Dzis test negatywny, troche zawod ale liczylam sie z tym ze moze byc za wczesnie, zobaczymy we wtorek powinna byc @ wiec sie okaze.
Miss na pewno bedzie dobrze, zawsze jest jakies rozwiazanie przecież, nie ma co sie łamać chociaz wiem ze latwo sie mowi a czasem złapie jakiś dół i czlowiekiem targaja różne smutki.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Matko ja przed chwilą prawie zawału dostałam. Przy podcieraniu dużo żółtego, takiego nawet kawa z mlekiem śluzu i się wystraszyłam, że plamienie. Ale to chyba byłoby bardziej brązowe albo różowe... Ale serce mi wali ze strachuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex spokojnie, tez chyba ogolnie sie zdradzają plamienia czasem takie normalnie nie ? Moze to po prostu np plamienie implantacyjne? Ale tez jak nie jwat ani brazowe ani rozowe czy czerwone to raczej spokojnie.
Panipuchatkowa super, tez by mi sie marzyla sesja brzuszkowa chociaz pewnie bym nie wygladala jakos eksyra z moja waga. Gdzies w plenerze robiliście czy w studiu?
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018