Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:W sensie d3, jod, dha, zelazo i kwas? ja zelaza nie biore na razie bo miałam w normie
Jak masz w normie to nie musisz. Tylko kontroluj żebyś nie skończyła jak jahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Miss moja gin zlecila pregna start, a potem prenatal duo od 2trym, ona nie jest za zalazem w 1 trym i dha też w sumie od 2trym.
Moje wcześniejsze obawy juz minęły, dzieć się rusza
Piore powoli ubranka, te które dostałam w spadkach no chce je ładnie uprasowane w komodzie ułożyć te nowe ometkowane potem popiore:)
Alex absolutnie nie ma się co czepiać tych leukocytow, w ciąży są trochę podeyzszone:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 20:03
-
Kroplówkę dla małego na te przepływy które są niepokojące . Jutro się okaże czy coś to pomogło . A ja nawet nie mam jak z wami porozmawiać co chwilę cos , badania , liczenie ruchów 3 razy w ciągu dnia i jeszcze ten wenflon nie mogę przez niego nic zrobić tak mnie boli ...[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekałam dluuugo, chwilę temu weszłam. Zostaję w szpitalu na obserwację. Nie miałam usg, nie wiem co i jak, no i dają mi jakieś leki - a ja nie lubię brać jak nie wiem, co i po co. I nie lubię szpitali. Będę trochę tu marudziła w najbliższym czasie, wybaczcie