X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie skrecam bo najpierw byl cien nadziei, ze okres sie nie pojawi a teraz... prawie znikl. A to 3 dzien i mam same plamki. Przez noc zero... Sama nie wiem co myslec.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex współczuje... Takie teksty do białej gorączki potrafią doprowadzić... My przez czas świąteczny ciągle w drodze, mam dość, od dzisiaj się zbuntowałam i niech ludzie przyjeżdżają do nas :D jak w drugi dzień swiat wychodziliśmy przed 7.00 tak wróciliśmy wczoraj po 22.00. Szaleństwo :D
    U mnie siostra tez sie na święta nasłuchała (jak sie rodzina dowiedziała o mojej ciąży) a kiedy ona bo mała (jej córeczka) ma juz 6 lat i czas najwyższy na następne... Jeju jakby to ich życie bylo a nie siostry. Ich sprawa przecież... No ale puściła to przez uszy i nara :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka to aktywnie u Was.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wnerwiłam niedawno bo nam się chyba auto zepsuło dzisiaj :/ Mąż pojechał właśnie do mechanika, a ja sprzątam, bo mamy dzisiaj w domach rodzinnych kolędę.
    Co do komentarzy - myślałam, że mnie to nie będzie ruszało. Ale jak teść stwierdził, że mąż się chyba nie stara, to mnie krew zalała ;/ Ciotki tylko "daj Boże dzidziusia" , a ja sobie w duchu myślałam, "daj mi Boże spokój"...
    Już teraz wnerw na to mi trochę zszedł, bo skończyliśmy świąteczną turę po rodzince. Siedzimy u moich rodziców głównie. Jak @ nie przyjdzie to pewnie zrobię ten zakichany test po 6 stycznia. Chociaż temperatura nisko, więc pewnie nic z tego.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kolezanka napislala, ze nie ma dzieci to moze jutro dyzuru nie bede miec ;) bo na godzinke mialam isc do pracy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex u mnie tez nisko więc u mnie nic z tego niestety. Seli no i fajnie posiedzisz sobie i odpoczniesz.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojde z kolezanka na kawke ;)

Czy jest mozliwe, ze z kazdym cyklem mam coraz nizszy progesteron?

dZhdp1.png

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mierzysz progesteron?

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raz w 26 dc i nastepnego dostalam okres. Byl 0.9... bo mialam jasna plamke krwi. Potem 2 dni nic. Potem brazowego troche sluzu. Dzien takiego mocnego krwawienia, drugi dzien byl taki sobie. W nocy juz nic... i dzis takie plamienia. I sa takie jasne czerwone nie jak zawsze troche ciemnego i na koniec ciemne. Nigdy tak nie mialam :/ zawsze okres to tak 4 dni krwawienia i troche plamek kolejnego dnia.... Zastanawiam sie czy sie rozjechalo mi wszystko :(

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co do progesteronu jeden wynik za wiele Ci nie powie, przed okresem progesteron opada praktycznie do zera,
    Ja chciałam powtórzyć wynik progesteronu i prolaktyna ale w tym cyklu miałam dziwny wykres i się pogubiłem wogle ten cykl mnie zaskoczył i nie wiem czy brać go u jako pozytyw czy wręcz przeciwnie. @ przyszła szybko zero odczuć takich jak tkliwosc piersi zmęczenie ( a zawsze było) krwawienie powiedzmy w normie.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie wiem. Mialam zrobic progesteron i prolaktyne ale myslalam, ze dostane wczesniej a dostalam pozniej...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyszłam z masażu, polecam dziewczyny :) czuje sie jak młoda bogini normalnie, teraz czekam na męża w poczekalni bo też się masuje :) będę tu chyba stałym bywalcem. Każdy bolący mięsień i kręg rozmasowany: )

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex nigdy nie bylam na masażu na pewno był czad.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdraszczam. Ja gniote sie dalej w pociagu i mamy 40 min opoznienia....

dZhdp1.png

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zakupy właśnie robie. Jeszcze dzisiaj mamy zamiar pojechać i kupić drzwi.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niepotrzebnie z drzwiami zwlekalismy. W ogole do ikei musimy jechac i zwrocic plyte od szafek kuchennych bo zostala.
    Powiem wam, ze mega sie ciesze, ze wracam do siebie.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex nigdy nie bylam na masażu na pewno był czad.☺

Noo, polecam bardzo :) Relaks pełną parą. Muzyczka, świeczki, pachnąca oliwka :D Mąż też zadowolony. Mówiłam mu, żeby się uczył, to mi w domu taki zaserwuje :D Ogólnie ja to mam bardzo wrażliwe okolice szyi, pleców. I uwielbiam jak mnie mąż tam delikatnie mizia. A tu miałam masaż wszystkich mięśni, kręgosłupa. Aż kostki chrupały niekiedy, tak mam wszystko obolałe.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie. Szyja, ramiona, lopatki ;) Maz mnie masuje i wtedy cale nerwy przechodza ;)

dZhdp1.png

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masaż męża dobry na wszystko.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mi musi taki dzis zrobic ;p i kapiel mila wezme dzis ;)

dZhdp1.png

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ