Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz sie skrecam bo najpierw byl cien nadziei, ze okres sie nie pojawi a teraz... prawie znikl. A to 3 dzien i mam same plamki. Przez noc zero... Sama nie wiem co myslec.
-
Alex współczuje... Takie teksty do białej gorączki potrafią doprowadzić... My przez czas świąteczny ciągle w drodze, mam dość, od dzisiaj się zbuntowałam i niech ludzie przyjeżdżają do nas jak w drugi dzień swiat wychodziliśmy przed 7.00 tak wróciliśmy wczoraj po 22.00. Szaleństwo
U mnie siostra tez sie na święta nasłuchała (jak sie rodzina dowiedziała o mojej ciąży) a kiedy ona bo mała (jej córeczka) ma juz 6 lat i czas najwyższy na następne... Jeju jakby to ich życie bylo a nie siostry. Ich sprawa przecież... No ale puściła to przez uszy i narahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja się wnerwiłam niedawno bo nam się chyba auto zepsuło dzisiaj Mąż pojechał właśnie do mechanika, a ja sprzątam, bo mamy dzisiaj w domach rodzinnych kolędę.
Co do komentarzy - myślałam, że mnie to nie będzie ruszało. Ale jak teść stwierdził, że mąż się chyba nie stara, to mnie krew zalała ;/ Ciotki tylko "daj Boże dzidziusia" , a ja sobie w duchu myślałam, "daj mi Boże spokój"...
Już teraz wnerw na to mi trochę zszedł, bo skończyliśmy świąteczną turę po rodzince. Siedzimy u moich rodziców głównie. Jak @ nie przyjdzie to pewnie zrobię ten zakichany test po 6 stycznia. Chociaż temperatura nisko, więc pewnie nic z tego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi kolezanka napislala, ze nie ma dzieci to moze jutro dyzuru nie bede miec bo na godzinke mialam isc do pracy.
-
Pojde z kolezanka na kawke
Czy jest mozliwe, ze z kazdym cyklem mam coraz nizszy progesteron? -
No raz w 26 dc i nastepnego dostalam okres. Byl 0.9... bo mialam jasna plamke krwi. Potem 2 dni nic. Potem brazowego troche sluzu. Dzien takiego mocnego krwawienia, drugi dzien byl taki sobie. W nocy juz nic... i dzis takie plamienia. I sa takie jasne czerwone nie jak zawsze troche ciemnego i na koniec ciemne. Nigdy tak nie mialam zawsze okres to tak 4 dni krwawienia i troche plamek kolejnego dnia.... Zastanawiam sie czy sie rozjechalo mi wszystko
-
Hej co do progesteronu jeden wynik za wiele Ci nie powie, przed okresem progesteron opada praktycznie do zera,
Ja chciałam powtórzyć wynik progesteronu i prolaktyna ale w tym cyklu miałam dziwny wykres i się pogubiłem wogle ten cykl mnie zaskoczył i nie wiem czy brać go u jako pozytyw czy wręcz przeciwnie. @ przyszła szybko zero odczuć takich jak tkliwosc piersi zmęczenie ( a zawsze było) krwawienie powiedzmy w normie.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
No wlasnie wiem. Mialam zrobic progesteron i prolaktyne ale myslalam, ze dostane wczesniej a dostalam pozniej...
-
Właśnie wyszłam z masażu, polecam dziewczyny czuje sie jak młoda bogini normalnie, teraz czekam na męża w poczekalni bo też się masuje będę tu chyba stałym bywalcem. Każdy bolący mięsień i kręg rozmasowany: )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zazdraszczam. Ja gniote sie dalej w pociagu i mamy 40 min opoznienia....
-
My niepotrzebnie z drzwiami zwlekalismy. W ogole do ikei musimy jechac i zwrocic plyte od szafek kuchennych bo zostala.
Powiem wam, ze mega sie ciesze, ze wracam do siebie. -
panipuchatkowa wrote:Alex nigdy nie bylam na masażu na pewno był czad.☺
Noo, polecam bardzo Relaks pełną parą. Muzyczka, świeczki, pachnąca oliwka Mąż też zadowolony. Mówiłam mu, żeby się uczył, to mi w domu taki zaserwuje Ogólnie ja to mam bardzo wrażliwe okolice szyi, pleców. I uwielbiam jak mnie mąż tam delikatnie mizia. A tu miałam masaż wszystkich mięśni, kręgosłupa. Aż kostki chrupały niekiedy, tak mam wszystko obolałe.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam podobnie. Szyja, ramiona, lopatki Maz mnie masuje i wtedy cale nerwy przechodza
-
Moj mi musi taki dzis zrobic ;p i kapiel mila wezme dzis