Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim ;) Jeszcze raz wesolych swiat.

Ja przelezalam wigilie... Zle sie czulam. A dzis czuje sie gorzej. Nie boli mnie jajnik a kurcze wyzej brzuch. Jakby zoladek ;/ nic prawie nie jadlam wczoraj. Mam nadzieje, ze to tez zwiastuje @.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przyszedl okres... Mam wnioski. Swedzace i bolace piersi na okres, sluz tez oznacza okres. Po raz kolejny nie ma bolu. To dla mnie nowosc bo od 18 r.z. mialam mega bolesci nawet na tabletkach. Ale wykres temperatur nawet ladnie wygladal, chyba czuje pewne objawy owulacji. Jestem pelna nadziei, ze bedzie lepiej w kolejnym cyklu, ze czegos sie dowiem.

Choc nie powiem. Troche mi przykro. Wczoraj przewinelam fb to same rodzinki z dziecmi przy choinkach...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli rozumiem Cię:), ale idzie w dobrą stronę . Będzie dobrze :)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieję... Myślę, że teraz jak pójdę do lekarza to będę wspomagać się na razie tylko ovarinem i inofemem. Bo jednak owulka się pojawiła. Może znów coś nie pękło, ale było... Choć... Czuję, że może cykle bedą regularne, owulacja... Ale jakoś nie wierzę w ciążę... W sensie, że się zagnieździ albo, że utrzymam ją :( Już nie zrobię sobie nadziei po raz kolejny jak teraz...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Jak tam świąteczne dni mijają? My trochę siedzimy przy stole i się objadamy, trochę po najbliższej rodzince jeździmy. Całkowity luz, nawet sobie %% nie odmawiam. Wczoraj miałam dziwną sytuację. Miałam niteczki krwi w śluzie, ale połowa cyklu więc to cholernie dziwne. Kochaliśmy się wieczorem po tym wszystkim, a dzisiaj zero jakichkolwiek plamień, w środku też czysto, sam śluz. Tempka nisko, ale jakieś dziwności znowu powstają, skoro plamienie. Zobaczymy co się rozwinie, na razie zero spiny :) Właśnie siedzimy sobie u mnie w domu, wypiłam 2 piwka, pochłaniam buraczki z chrzanem i zajadam ciastem :D Jutro jedziemy do moich dziadków, a w środę mamy dzień relaksu i jedziemy do aqua parku. Żyć, nie umierać :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się odpręzyc nie umiem... W dodatku chyba przez to, ze pofolgowalam sobie w sobote to cierpialam wczoraj :/ czyli zero slodkosci...

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w drugi dzień świąt :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) Zaraz bedzie po...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja jeszcze dzisiaj jadę do dziadków, a wieczorem i jutro mamy gości, także jeszcze trochę tych świąt :) Ważne, że do 2 stycznia wolne w pracy :)

U mnie temperatura nadal nisko, plamienia więcej nie ma, tylko 1 dzień... Może dopiero będzie owulacja?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie mogłoby tych świąt nie być... Czekam za to na połowę stycznia i ferie.

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale tu dzisiaj pusto. Jak tam po świętach :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po świętach ociężale, ale do przodu :) My wlaśnie wróciliśmy z aqua parku, byliśmy trochę kalorii spalić :) I u męża w domu rodzinnym są goście, więc uciekliśmy do mnie i odpoczywamy :)
    Ogólnie to starania w zawieszeniu, tzn. testowanie. Bo nie wiem, co robić. Czy jest sens testować za jakiś tydzień. Temperatura nisko, ale za to miałam 1 dzień plamienia i nic więcej. I piersi mnie lekko pobolewają, co mi się nie zdarza. Mam jakąś dziwną nadzieję i uczucie... Może to po prostu przed końcem roku??

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze u moich rodziców, nikogo nie zabiłam bo leżę i się źle czuję :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) co tu u nas taka cisza i spokój? :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Ja wolnego nie mam tak dlugiego tzn po seietach bylam w pracy jestem dzisiaj i ide jutro. Jakos nie moglam sie zebrać żeby cokolwiek napisać. Jestem na maksa zrezygnowana i to chyba dlatego. Ale nie bede sie zalic bo nawet mi sie nie chce. W sumie po pracy caly czas w mieszkaniu jesteśmy więc mam zajęta głowę.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wracamy do domu, ciagle mysle i nie wiem co dalej. Boje sie isc do gina.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, Ty nam tutaj z niczego nie rezygnuj :) Dobrze, że masz zajętą głowę urządzaniem mieszkania! Bo to miała być twoja odskocznia od wszystkiego i tego się trzymaj :)

My z mężem teraz robimy coś tylko dla siebie. Wczoraj byliśmy w aqua parku to się wyszaleliśmy w wodzie, a dzisiaj idziemy na masaż :) Jutro pewnie jakieś przedsylwestrowe zakupy, bo spędzamy go w domu w rodzinnym gronie jednak. Najgorzej znosimy teraz to, że cały czas ktoś w domu jest i nie mamy okazji do <3 :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chcice ;p ale musze poczekac do jutra bo moj jest umowiony z kubeczkiem :)

Wole sie nie dolowac. Dlatego mysle o odpuszczeniu sobie gina i monitoringu. Z drugiej strony... Moj organizm jest beznadziejny i pewnie bez lat staran sie nie uda.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Seli, ja właśnie też mam chcicę, ale jesteśmy w domu rodzinnym i brak okazji, wszyscy w domu :D U męża tak samo, musimy coś wykombinować dzisiaj bo nas rozsadzi :D

Ogólnie to po świętach szybko leci czas, ciągle jakieś zajęcie mamy. Najgorsze w święta było to, jak wszyscy nam życzyli dzidziusia. Jak odwiedzaliśmy rodzinę to pytali, kiedy będzie dzidziuś. Niektórzy żartowali, że chyba mąż się słabo stara. To mnie aż skręcało! Takie starsze ciotki to nie rozumieją, że ktoś może mieć problem z zajściem w ciążę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 10:57

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex wspolczuje takich komentarzy. Oooo noo my z mezem tez caly czas w sumie cos dla siebie robiny i dobrze trzeba ten czas końca roku wykorzystać w pożyteczny sposób.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ