Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo uśmiałam się jak głupia No ale teraz to jUz trzeba będzie mu te placki zrobić ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ehhh... No nie ma wyników i koniec :p jakby w ogóle zlecenia nie było... Pewnie będę musiała się jeszcze raz iść kuć a nie mam kiedy ;/ w dodatku nie wiem co z tym okresem bo ciągle mnie coś boli i jeszcze te białe coś z sutków ;/
-
Cześć Dziewczyny
Dopiero zaglądam na forum, miałam pełne ręce roboty.
Sylwia, super zdjątko.
Mała Mi, ale Twój mąż ma pomysły :)za sam pomysł bym mu te placki zrobiła.
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Seli wrote:Ehhh... No nie ma wyników i koniec :p jakby w ogóle zlecenia nie było... Pewnie będę musiała się jeszcze raz iść kuć a nie mam kiedy ;/ w dodatku nie wiem co z tym okresem bo ciągle mnie coś boli i jeszcze te białe coś z sutków ;/25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Seli wrote:Ehhh... No nie ma wyników i koniec :p jakby w ogóle zlecenia nie było... Pewnie będę musiała się jeszcze raz iść kuć a nie mam kiedy ;/ w dodatku nie wiem co z tym okresem bo ciągle mnie coś boli i jeszcze te białe coś z sutków ;/
A paragon masz? Jak mass to idziesz i pokazujesz ze no sorki cos tu nie gra... Ale fakt chyba jeszcze raz trzeba będzie krew oddać...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Seli ja tez robie w diagnostyce, i zawsze mialam wszystkie wyniki ...
Jestem po wizycie pecherzyk urosnął od piątku z 3,3 mm do 5,8 mm trochę gorszej jakosci tutaj maja zdjecia niz w klinice, bo nie ma takiego przybliżenia ale na moje oko ktoś tam w srodeczku już się zadamawia Ogólnie ciąża młoda, mam skierowanie na podstawowe badania i wizyta za 2 tygodnie Zwolnienie mam az do 15 marca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/783f31db4973.jpgalegzi, Sylwiaa992 lubią tę wiadomość
-
Nie, nie mam zbadanej... chce zrobic wszystkie przy kolejnym cyklu.
-
Hej dziewczyny, nie nadrobię dzisiaj. Wpadłam się przywitać, a że dzisiaj mamy w planach leżenie w łóżku i walentynkowe odpoczywanie, to tylko na chwilę jestem
Sylwia, cudowne zdjęcie :*
Miłych Walentynek dziewczynySylwiaa992 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Nie, nie mam zbadanej... chce zrobic wszystkie przy kolejnym cyklu.
Mam wyniki TSH- 1,68 w ciągu miesiąca zeszlam z 2,6 do takiego wyniku25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Alex, jeśli macie czekoladę to niczego więcej nie potrzeba
Klitra, będziecie mieli jeszcze 1,5h na świętowanie, a jak nie to zawsze można Walentynki przemieść na jakiś inny dzień. My z racji pracy obchodzimy je w weekend Prezencik dziś dostałam, ale ciacho i drink czeka na niedzielę.1cs z CLO
-
alegzi weekend mamy zajęty
Dziewczyny strasznie dzisiaj płaczliwa jestem, dzisiaj drugi dzień okresu a ja to przeżywm jakbym miała pierwszy dzień, wczoraj jak dostałam miesiączkę to jakoś to przeżyłam, wiedziałam że przyjdzie ale dzisiaj ciągle mi się płakać chce i powoli mam dość, nie wiem czy to przez to że dzisiaj dzień walentynkowy a ja okres i sama w domu czy hormony mną tak rządzą. Strasznie mi źle -
klitra wrote:alegzi weekend mamy zajęty
Dziewczyny strasznie dzisiaj płaczliwa jestem, dzisiaj drugi dzień okresu a ja to przeżywm jakbym miała pierwszy dzień, wczoraj jak dostałam miesiączkę to jakoś to przeżyłam, wiedziałam że przyjdzie ale dzisiaj ciągle mi się płakać chce i powoli mam dość, nie wiem czy to przez to że dzisiaj dzień walentynkowy a ja okres i sama w domu czy hormony mną tak rządzą. Strasznie mi źleklitra lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Oj widzę, że dziś wieczór pełen świętowania I bardzo dobrze! Ja padam na twarz ze zmęczenia... Nie dość, że w pracy nie wiedziałam jak się nazywam to jeszcze nie mogę odespać niedzieli. Mykam do wyrka. Miłych snów Kobitki1cs z CLO
-
A co do prolaktyny... To podobno TSH ma na to wpływ? Ta ginka mówiła, że jak mam niskie tsh to i prolaktyna powinna być niska bo mają coś tam podobnego (biorę jej słowa przez cedzak ). Jak dostanę okresu to pójdę zrobić wszystkie badania.
PS. Miłych walentynek, gorącej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 22:19