Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No niby tak i na szczęście przepisał mi lek bo mówił że bez niego to raczej trzeba się wstrzymać postaram się myśleć optymistycznie, dzięki
Otóż to! Gdyby działo się coś złego to na pewno nie powiedziałby, że możecie się starać. Wszystko będzie dobrze1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
MissKathy dostalas leki to szybko ustabilizujesz TSH mi przy najmniejszej dawce w ciagu miesiąca spadlo do odpowiedniej wartości A tak jak mówią dziewczyny, gdyby bylo coś nie tak to pewnie by Wam odradzila starania
Ja mialam dzis wskoczyc do pracy i powiedzoec kierowniczce a okazalo sie ze dzis jej nie ma jeszcze jutro bede miec okazje, ale nie wiadomo czy bedzie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Wiecie co dziewczyny? Pociesza mnie fakt że lekarz powiedział że na 90% te guzki są nieszkodliwe ale trzeba sprawdzić. No nic, narazie pobiore leki, 9 marca mam ust na nfz, potem 13 marca mam wizyte na nfz, tam tez mi zrobią usg no i pewnie wyznaczą termin biopsji taki mam plan na najbliższy miesiąc już trochę ochlonelam bo jak wyszłam z gabinetu to się rozryczalam jak dziecko
-
MissKathy wiadomo, że to są emocje
Ja w tamtym roku jak uderzylam się stopą w drzwi, pojechalam na IP i powiedzieli mi ze zlamalam palca w stopie i bede miec szyne to sie rozbeczalam jaj dziecko i nie moglam przestac bo na drugi dzien moj wujek mial wesele a ja zostalam unieruchomiona haha
Ale dobra strona jest taka, że wiesz na czym stoisz i jak to zwalczyc25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
terka wrote:Hmm jesli będzie miesiąc to moze warto sprawdzić faktycznie...
Sama zwiększałaś dawkę sobie?
Tak.... z 1/2 tabletki 25 mg do 1 tab 25 mg... bo dostac sie do niego jest ciezko... -
Sylwiaa992 wrote:MissKathy wiadomo, że to są emocje
Ja w tamtym roku jak uderzylam się stopą w drzwi, pojechalam na IP i powiedzieli mi ze zlamalam palca w stopie i bede miec szyne to sie rozbeczalam jaj dziecko i nie moglam przestac bo na drugi dzien moj wujek mial wesele a ja zostalam unieruchomiona haha
Ale dobra strona jest taka, że wiesz na czym stoisz i jak to zwalczyc
To jak nieszczęśliwie musiałaś walnąć, że aż palec u nogi złamałaś1cs z CLO
-
Ale te wielkie palce same się pchają tam gdzie nie trzeba . Wiem coś o tym ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 13:25
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Wiecie co dziewczyny? Pociesza mnie fakt że lekarz powiedział że na 90% te guzki są nieszkodliwe ale trzeba sprawdzić. No nic, narazie pobiore leki, 9 marca mam ust na nfz, potem 13 marca mam wizyte na nfz, tam tez mi zrobią usg no i pewnie wyznaczą termin biopsji taki mam plan na najbliższy miesiąc już trochę ochlonelam bo jak wyszłam z gabinetu to się rozryczalam jak dziecko[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alegzi wrote:To jak nieszczęśliwie musiałaś walnąć, że aż palec u nogi złamałaś
Panipuchatkowa trzymam kciuki
Super sprawa urzadzac sobie mieszkanko my tez planujemy małe zmiany25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Mała_Mii wrote:Wiesz podejrzewam ze nawet jak u 100% dawała to i tak na wszelki wypadek kazała by zrobić ;)tak dla spokoju żeby mieć czarno na białym wiec głowa do góry cyce w przód i spokojnie )
-
panipuchatkowa wrote:Miss kochana glowa do góry. Myślę że bedzir dobrze!! Ja jutro ide do gina. Zaczynamy monitoring. Jak dobrze ze orzyjmuje od reki. Jutro mam urlop. Bede ogarniac mieszkanie.☺
-
MissKathy92 wrote:Ja też mam taką nadzieję, a przynajmniej mam nadzieję że te guzki nie będą się powiększać ja dostałam ten lek euthyrox i mam brać tabletkę 50mg codziennie a jeśli zajde w ciąże to od potwierdzenia na teście mam zwiększyć na 1.5 tabletki nie wiem czy to dobrze czy źle25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
panipuchatkowa wrote:Miss kochana glowa do góry. Myślę że bedzir dobrze!! Ja jutro ide do gina. Zaczynamy monitoring. Jak dobrze ze orzyjmuje od reki. Jutro mam urlop. Bede ogarniac mieszkanie.☺
O no to trzymam kciuki za cykl1cs z CLO
-
Hej dziewczyny Jak tam, dzisiaj chyba spokojnie tutaj, nie? Mało do nadrabiania miałam
Wczoraj padliśmy szybko spać, a dzisiaj nieprzytomna chodzę. Jeszcze dzisiaj kolejny ze studentów się obronił i ostrzegają przed kolejną imprezą, masakra jakaś ;/
W pracy dzisiaj przekazałyśmy kierowniczce pismo o podwyżkę, ma je dać szefowej, bo dzisiaj jej nie było Zobaczymy czy coś się z tego wykluje. W każdym razie, CV już złożyłam w tym drugim żłobku! Zobaczymy, czy pójdę tam od razu, czy dopiero na wakacjach, ale szansa jest spora
A jak tam u was, jakie plany na dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 17:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Jak tam, dzisiaj chyba spokojnie tutaj, nie? Mało do nadrabiania miałam
Wczoraj padliśmy szybko spać, a dzisiaj nieprzytomna chodzę. Jeszcze dzisiaj kolejny ze studentów się obronił i ostrzegają przed kolejną imprezą, masakra jakaś ;/
W pracy dzisiaj przekazałyśmy kierowniczce pismo o podwyżkę, ma je dać szefowej, bo dzisiaj jej nie było Zobaczymy czy coś się z tego wykluje. W każdym razie, CV już złożyłam w tym drugim żłobku! Zobaczymy, czy pójdę tam od razu, czy dopiero na wakacjach, ale szansa jest spora
A jak tam u was, jakie plany na dziś?
Super że działasz! Jak jeszcze masz spore szanse to tym bardziej! zobaczymy co pismo wniesie
My od jutra z mężem maraton spotkaniowy plus jeszcze sprawy do załatwienia dwie... Jak wyjdziemy jutro rano to wrócimy w sobotę popołudniu/wieczorem i w niedziele gościmy koleżankę u siebie ale nam sie zgrało rzeczy i osób pełno... nie będzie czasu na nudęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka super, mi brakuje takich spotkań ze znajomymi na co dzień. Tu w Opolu to tylko kilka osób, z którymi się widujemy raz na ruski rok. A jak jedziemy do miasta rodzinnego to udaje się spotkać o wiele częściej, ale znajomi już dzieciaci to też długo nie posiedzimy
Pismo pewnie nie wniesie nic, ale przynajmniej wieśniara będzie wiedziała, że mamy juz jej "rządów" po kokardkę. I działamy razem, to też w grupie siła
Powiem wam, że nawet nie czuję jakoś tego, że w poniedziałek idę do szpitala. Jakoś tak... odległe to dla mnie Oby tym razem się udało i mnie przyjmą. Brałam te leki, a że wcześniej infekcji nie czułam to teraz nie wiem, czy podziałały ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵