Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:A co do prolaktyny... To podobno TSH ma na to wpływ? Ta ginka mówiła, że jak mam niskie tsh to i prolaktyna powinna być niska bo mają coś tam podobnego (biorę jej słowa przez cedzak ). Jak dostanę okresu to pójdę zrobić wszystkie badania.
PS. Miłych walentynek, gorącej nocy25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Hmm pierwsze slysze, że to się jakoś ma do siebie ale moge sie mylic
Kij ją tam wie ;( -
terka wrote:Z tego co wiem to jest to powiązane. Jedno ma wpływ na drugie i jedno podwyższone to drugie tez moze być ale nie pamiętam które na które wpływało
Czyli coś tam jest...
Zrobię prl, lh, fsh, estriadol w 3dc i zastanawiałam się nad powtórzeniem tsh, bo może jednak nie spada mi ono a poszło znów w górę... Sama już nie wiem ;/ -
Seli wrote:Czyli coś tam jest...
Zrobię prl, lh, fsh, estriadol w 3dc i zastanawiałam się nad powtórzeniem tsh, bo może jednak nie spada mi ono a poszło znów w górę... Sama już nie wiem ;/
A kiedy ostatnio robiłaś? Jesli czujesz ze mogło sie podnieść to warto zrobić skoro i tak sie klujesz i tak to te zabrane 2ml dodatkowej krwi Ci krzywdy nie zrobihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:A kiedy ostatnio robiłaś? Jesli czujesz ze mogło sie podnieść to warto zrobić skoro i tak sie klujesz i tak to te zabrane 2ml dodatkowej krwi Ci krzywdy nie zrobi
Robiłam jakoś 18.01 czyli nie pełny miesiąc temu ale jak będę robić to pewnie w następnym tygodniu czyli 4 tygodnie to już taki sensowny czas? -
Seli widzę że masz też hashi także możliwe. Przy tym trzeba TSH kontrolować na bierzaco. Ja robilam w grudniu i miałam 2,06 a za miesiąc już 2,6. Wtedy jeszcze nie bralam euthyroxu, teraz po miesiącu brania spadlo do 1,6825 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Witajcie kobietki
Ja też w pracy. Miłego dnia<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny ja siedzę w kolejce u endo i trochę się stresuje pewnie gdzieś po 11 wejdę bo sporo ludzi przede mną
Ja dziś tez mam wizyte u edno o 16.30 ale to taka kontrolna tylko
Przed wizytą jadę do pracy, powiedzieć kierowniczce że juz raczej nie wroce, narazie mam do 15 marca l425 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Seli widzę że masz też hashi także możliwe. Przy tym trzeba TSH kontrolować na bierzaco. Ja robilam w grudniu i miałam 2,06 a za miesiąc już 2,6. Wtedy jeszcze nie bralam euthyroxu, teraz po miesiącu brania spadlo do 1,68
W grudniu 2.3 w styczniu 2.9... zwiekszylam dawke euthyroxu... zobaczymy. -
Seli wrote:W grudniu 2.3 w styczniu 2.9... zwiekszylam dawke euthyroxu... zobaczymy.
Hmm jesli będzie miesiąc to moze warto sprawdzić faktycznie...
Sama zwiększałaś dawkę sobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 11:14
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
No i jestem już po wizycie. Mam 4 guzki na tarczycy, 2 są niegroźne i duże, a 2 małe i trzeba zrobić biopsje. Dostałam leki bo z moim tsh mogę nie utrzymać ciąży ogólnie lekarz powiedział że możemy się starać skoro leki będę brać ale lepiej poczekać na wyniki biopsji A biopsja jak dla mnie 450zl- będę czekać do 13 marca bo wtedy mam wizytę na nfz, może uda mi się te biopsje zrobić w ramach tej wizyty ogólnie jestem załamana, lekarz powiedział niby że można się starać o dzidzie ale co będzie z tymi guzkami? Nie wiadomo, na 90% są nieszkodliwe ale pewności usg nie daje
-
Miss w końcu lekarz powiedział ze możecie się starać , gdyby coś było nie tak albo wątpliwe to by napewno nie pozwoliła uszy do góry ! Będzie dobrze[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Miss w końcu lekarz powiedział ze możecie się starać , gdyby coś było nie tak albo wątpliwe to by napewno nie pozwoliła uszy do góry ! Będzie dobrze