Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie ALex tak jak alegzi napisała
masz towarzystwo ;p nie będziesz się nudzić
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Panipuchatkowa, ja sobie właśnie przed chwilą czytałam o HSG. Gin. nie kazał mi robić tego badania, ale chyba dla świętego spokoju je zrobię. Kosztuje ok. 500 zł prywatnie, więc troche to dużo, ale jak ma pomóc.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi prywatnie to też musisz jeszcze porobić kilka badań przed HSG i wymaz z tego co sie orientuje.
Ja tam jestem pozytywnie nastawiona, ta druga dziewczyna trochę wystraszonaale cel jest najważniejszy, oby wszystko było ok. Lekarz powiedział że jak jutro po zabiegu będę sie dobrze czuła to po południu do domu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam dziwne pytanie odnośnie HSG. Czy zaleca się je również kobietom, które wcześniej np. miały ciążę biochemiczną? Czy to nie jest tak, że skoro doszło do zapłodnienia to oznacza, że wszystko jest ok? Sama już nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 12:54
1cs z CLO
-
Marta skoro testy wychodza to beta też tym bardziej. Nieważne który dzień cyklu, tylko ile po owulacji
ja w 26 dc mialam bete 109. No ale zrobisz jak uwazasz
Gin moze jeszcze nic nie widziec na usg niestety.
Alegzi tez bylam prywatnie i placilam 500 zl, do tego wymazy i inne duperele, ale to juz robilam tez pod IUI. Hmm nie wiem jak jest z ta biochemiczna. Mozesz tez dostac skierowanie na hsg od gina ale dluzej sie czeka
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Alegzi tez bylam prywatnie i placilam 500 zl, do tego wymazy i inne duperele, ale to juz robilam tez pod IUI. Hmm nie wiem jak jest z ta biochemiczna. Mozesz tez dostac skierowanie na hsg od gina ale dluzej sie czeka
No właśnie TY to pod IUI robiłaś, a ja chciałam na własną rękę. Hmm chyba zaczekam do wizyty gin. i wtedy powiem mu o swoim pomyśle.1cs z CLO
-
Marta to chyba dobre podejście, zdrowe
bo jak masz sie niepotrzebnie nakręcac albo rozczarować to na luzie
My z dziewczyna obok kawka, ciasteczko i relaks do jutrajak będzie wszystko ok to wieczorem po zabiegu do domu, tyle wiem. Żadnych szczegółów na razie
klitra lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Marta to chyba dobre podejście, zdrowe
bo jak masz sie niepotrzebnie nakręcac albo rozczarować to na luzie
My z dziewczyna obok kawka, ciasteczko i relaks do jutrajak będzie wszystko ok to wieczorem po zabiegu do domu, tyle wiem. Żadnych szczegółów na razie
Haha takiej do "dobrze"w każdej sytuacji sobie znajdzie towarzysza do kawki
super ze masz tak fajna osobę a nie jakas taka co sie odezwać nie mozna a najlepiej nie oddychać bo za głośno
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwia, Alex, no właśnie postanowiłam, że gin. o HSG się wypytam. Sama nic nie robię, bo się okaże, że zapomniałam jakiś badań zrobić czy jeszcze coś innego.
Alex, Ty tam jak w hotelu maszJeszcze do domu nie będziesz chciała wrócić
1cs z CLO
-
Ja czekam na 16, potem obiad i idę po myszkę, bo na touch padzie źle mi się pracuje. Ale jestem zadowolona chociaż z tego, że się przejdę. Powiem mężowi żeby mnie podwiózł w jedną stronę, a z powrotem przejdę się na pieszo. Ok. 3 km.1cs z CLO
-
terka wrote:Ja dzisiaj taki naplyw energii (widać ze słońce zawitalo
) ze pol mieszkania ogarnięte, pranie zrobione a nawet PIT mój oddany juz do US
I pomyśleć, że dzięki słonku tyle energii człowiek może złapać1cs z CLO