X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    I pomyśleć, że dzięki słonku tyle energii człowiek może złapać :D

Co nie? :D musi musi dzialac skoro mi się do Urzędu Skarbowego iść chciało :D a może jeszcze męża gdzieś wyciągnę ale zobaczę w jakim stanie jest po pierwszym dniu pracy :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Co nie? :D musi musi dzialac skoro mi się do Urzędu Skarbowego iść chciało :D a może jeszcze męża gdzieś wyciągnę ale zobaczę w jakim stanie jest po pierwszym dniu pracy :D

A no pewnie! Jak się dobrze czujesz, mąż nie będzie umęczony pierwszym dniem pracy po wolnym to jak najbardziej. Trzeba korzystać dopóki słoneczko jest :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądałam skoki, przedtem bylam trochę na polu z kotami a teraz obiadek :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • terka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    A no pewnie! Jak się dobrze czujesz, mąż nie będzie umęczony pierwszym dniem pracy po wolnym to jak najbardziej. Trzeba korzystać dopóki słoneczko jest :)

Ja dzisiaj jak na tak intensywny weekend to cudownie sie czuje :D a myślałam ze będę leżeć plackiem po nim bo tyle sie działo :D
    Korzystać póki słoneczko jest a syfu nie ma :P
    Ale najpierw obiadek ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi jeszcze tylko pól godzinki!!! Terka. Ja dzisiaj zamierzam poukładać w szafie!

alegzi lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jutro mamy z mężem 8 rocznice bycia razem!

terka, klitra lubią tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ja dzisiaj jak na tak intensywny weekend to cudownie sie czuje :D a myślałam ze będę leżeć plackiem po nim bo tyle sie działo :D
    Korzystać póki słoneczko jest a syfu nie ma :P
    Ale najpierw obiadek ;)

Czasem takie intensywnie spędzone weekendy dają większego kopa niż te leniwe. Pewnie nabrałaś pozytywnej energii od ludzi, z którymi się widzieliście :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

Pięknie, wielkie gratulacje będą jutro :D

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Czasem takie intensywnie spędzone weekendy dają większego kopa niż te leniwe. Pewnie nabrałaś pozytywnej energii od ludzi, z którymi się widzieliście :)

Ooo wiesz to moze cos byc w tym ;) m.in widzieliśmy sie z moja dobra koleżanka ktora ma 4 letnia córeczkę. Jasny gwint wulkan energii :D

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plackiem to ja leżę dzisiaj. Słoneczko tylko za oknem :) głodna juz jestem :p mam takie gastro w ciagu kilku ostatnich dni ze masakra.
    Panipuchatkowa to świetny czas, gratulacje :) widzę że nasz rocznik ma tendencje do długich związków chyba ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex dzięki! Nawet nie wiem kiedy to zleciało.☺ juz czekam na wizyte.

3i49krhm19wid3ce.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

Super :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiaa wrote:
    I nie wiem co myśleć bo to 26 dc

Jsk to co? Ja widzę piękne i dość wyraźne krechy <3 <3

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny opadam z sił, bratowa urodziła ale bliżej im do rozwodu niż do szczęśliwej rodziny. Mówiła, że jest w ciąży żeby zatrzymać na siłę brata a w żadnej ciązy wtedy nie była ale w kolejnym cyklu udało jej się od razu i może jej tajemnica nie wyszła by na jaw ale widziałam jej kartę ciąży z ostatnią miesiączką, takie to mają farta... Złoty strzał, chciała i ma :( Tak czy siak badania na ojcostwo będzie musiał zrobić bo zdradzała go i jedno już ma z innym ale to dziecko które się urodziło to jest raczej jego. Szkoda mi brata taki naiwny i zaślepiony

A ja Dziękuje Bogu, że chociaż córkę mam, pomimo młodego wieku bo teraz starania dłużą się i dłużą i już nachodza myśli że coś jest nie tak i nie możemy mieć...
    Moja psychika powoli już siada, byłam w sobote na imprezie i jestem egositką że mam tylko jedno dziecko, za tydzien kolejna impreza na którą musze iśc i pewnie znowu usłysze to samo. Jak już powoli ogarniam Swoją psychę to ktoś musi ją zniszczyć :( Mój optymizm zawsze ktoś musi ugasić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:13

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny ten twój brat. Najgorzej jeśli nie wie, co ona wyrabia... czy wie i mimo wszystko z nią jest?
    A Ty sie nie daj zgasić; ) wiesz czego pragniesz i z tego nie rezygnuj, bo ktoś ma coś do powiedzenia. Nie wiedzą co przeżywasz to skomentować po swojemu muszą.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Biedny ten twój brat. Najgorzej jeśli nie wie, co ona wyrabia... czy wie i mimo wszystko z nią jest?
    A Ty sie nie daj zgasić; ) wiesz czego pragniesz i z tego nie rezygnuj, bo ktoś ma coś do powiedzenia. Nie wiedzą co przeżywasz to skomentować po swojemu muszą.

Wie ale nie przyjmuje tego do świadomości, pokręcone i dziwne to wszystko jest...Dziecko stało sie marionetką do ich zagrywek

Najchętniej to bym wszystkim wykrzyczała, że chcę drugie dziecko i staramy się ale nie zrobię tego a przez to muszę wysłuchiwać

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klitra, nie myśl tak! Macie już jedno dziecko, więc na pewno sie uda. Czasami trwa to dłużej. Ważny jest tez sposób odżywiania, wierz mi że to wpływa na nasze zdrowie, szczególnie jesli chodzi o nasienie. Daj mężowi jakies suple, polecam androvit men i l-karnityne.
    Moja ciocia tez miala wpadke, a później starali się ponad dwa lata o drugie dziecko w tym czasie raz poronila ...
    Nie przejmuj sie glupim gadaniem, ludzie nie znaja Twojej sytuacji, więc nie powinni Cię oceniać, ale niestety tacy sa ... sama ile razy slyszalam ze ile my będziemy czekac i takie tam. Odpowiadalam cos ze mamy czas i takie tam a w środku chcialo sie mi wyć.
    Wiem, że to marne pocieszenie ale zdrowa para może się starac nawet do roku ...
    Co do bratowej, wierz mi że dzieckiem przy sobie na zawsze nikogo nie zatrzyma. Szczególnie w dzisiejszych czsach. Tylko niestety cierpia na tym dzieci ... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:41

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klitra smitne to.. Dziewczyny u mnie cykl bezowulacyjny.. Dostałam skierowanie na tsh a mowilam lekarzowi juz wczesniej ze chce powtórzyć.. Widzialam że widzi mój wnerw i zalatwil mi wizyte na środę u endokrynolog do ktorej musialabym czekać do kwietnia. Załamałam sie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:46

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa tak mi przykro :( ech zci lekarze to dupy. Zamiast od razu dawac skierowania na podstawowe badania to nie ... "próbujcie jeszcze a na pewno sie uda" :/
    Jak pojdziesz na tsh to zrob sobie od razu antyTPO i antyTG zeby wykluczc zapalenie tarczycy, bo mozesz miec dobre wyniki a naraz moga sie zepsuc

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klitra z bratowej nieźle ziółko... Nie rozumiem kobiet które tak robią, później tylko dzieci na tym cierpią :/
    Panipuchatkowa nie dziwię się wcale że się wnerwilas, ja bym pewnie tak samo miała :/ dobrze że masz te wizytę wcześniej a nie w kwietniu... Nie załamuj się, wszystko będzie dobrze zobaczysz ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ