Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:I pomyśleć, że dzięki słonku tyle energii człowiek może złapać
Co nie?musi musi dzialac skoro mi się do Urzędu Skarbowego iść chciało
a może jeszcze męża gdzieś wyciągnę ale zobaczę w jakim stanie jest po pierwszym dniu pracy
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Co nie?
musi musi dzialac skoro mi się do Urzędu Skarbowego iść chciało
a może jeszcze męża gdzieś wyciągnę ale zobaczę w jakim stanie jest po pierwszym dniu pracy
A no pewnie! Jak się dobrze czujesz, mąż nie będzie umęczony pierwszym dniem pracy po wolnym to jak najbardziej. Trzeba korzystać dopóki słoneczko jest1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:A no pewnie! Jak się dobrze czujesz, mąż nie będzie umęczony pierwszym dniem pracy po wolnym to jak najbardziej. Trzeba korzystać dopóki słoneczko jest
Ja dzisiaj jak na tak intensywny weekend to cudownie sie czujea myślałam ze będę leżeć plackiem po nim bo tyle sie działo
Korzystać póki słoneczko jest a syfu nie ma
Ale najpierw obiadekhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ja dzisiaj jak na tak intensywny weekend to cudownie sie czuje
a myślałam ze będę leżeć plackiem po nim bo tyle sie działo
Korzystać póki słoneczko jest a syfu nie ma
Ale najpierw obiadek
Czasem takie intensywnie spędzone weekendy dają większego kopa niż te leniwe. Pewnie nabrałaś pozytywnej energii od ludzi, z którymi się widzieliście1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Czasem takie intensywnie spędzone weekendy dają większego kopa niż te leniwe. Pewnie nabrałaś pozytywnej energii od ludzi, z którymi się widzieliście
Ooo wiesz to moze cos byc w tymm.in widzieliśmy sie z moja dobra koleżanka ktora ma 4 letnia córeczkę. Jasny gwint wulkan energii
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Plackiem to ja leżę dzisiaj. Słoneczko tylko za oknem
głodna juz jestem :p mam takie gastro w ciagu kilku ostatnich dni ze masakra.
Panipuchatkowa to świetny czas, gratulacjewidzę że nasz rocznik ma tendencje do długich związków chyba ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziewczyny opadam z sił, bratowa urodziła ale bliżej im do rozwodu niż do szczęśliwej rodziny. Mówiła, że jest w ciąży żeby zatrzymać na siłę brata a w żadnej ciązy wtedy nie była ale w kolejnym cyklu udało jej się od razu i może jej tajemnica nie wyszła by na jaw ale widziałam jej kartę ciąży z ostatnią miesiączką, takie to mają farta... Złoty strzał, chciała i ma
Tak czy siak badania na ojcostwo będzie musiał zrobić bo zdradzała go i jedno już ma z innym ale to dziecko które się urodziło to jest raczej jego. Szkoda mi brata taki naiwny i zaślepiony
A ja Dziękuje Bogu, że chociaż córkę mam, pomimo młodego wieku bo teraz starania dłużą się i dłużą i już nachodza myśli że coś jest nie tak i nie możemy mieć...
Moja psychika powoli już siada, byłam w sobote na imprezie i jestem egositką że mam tylko jedno dziecko, za tydzien kolejna impreza na którą musze iśc i pewnie znowu usłysze to samo. Jak już powoli ogarniam Swoją psychę to ktoś musi ją zniszczyćMój optymizm zawsze ktoś musi ugasić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:13
-
Biedny ten twój brat. Najgorzej jeśli nie wie, co ona wyrabia... czy wie i mimo wszystko z nią jest?
A Ty sie nie daj zgasić; ) wiesz czego pragniesz i z tego nie rezygnuj, bo ktoś ma coś do powiedzenia. Nie wiedzą co przeżywasz to skomentować po swojemu muszą.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Biedny ten twój brat. Najgorzej jeśli nie wie, co ona wyrabia... czy wie i mimo wszystko z nią jest?
A Ty sie nie daj zgasić; ) wiesz czego pragniesz i z tego nie rezygnuj, bo ktoś ma coś do powiedzenia. Nie wiedzą co przeżywasz to skomentować po swojemu muszą.
Wie ale nie przyjmuje tego do świadomości, pokręcone i dziwne to wszystko jest...Dziecko stało sie marionetką do ich zagrywek
Najchętniej to bym wszystkim wykrzyczała, że chcę drugie dziecko i staramy się ale nie zrobię tego a przez to muszę wysłuchiwać
-
Klitra, nie myśl tak! Macie już jedno dziecko, więc na pewno sie uda. Czasami trwa to dłużej. Ważny jest tez sposób odżywiania, wierz mi że to wpływa na nasze zdrowie, szczególnie jesli chodzi o nasienie. Daj mężowi jakies suple, polecam androvit men i l-karnityne.
Moja ciocia tez miala wpadke, a później starali się ponad dwa lata o drugie dziecko w tym czasie raz poronila ...
Nie przejmuj sie glupim gadaniem, ludzie nie znaja Twojej sytuacji, więc nie powinni Cię oceniać, ale niestety tacy sa ... sama ile razy slyszalam ze ile my będziemy czekac i takie tam. Odpowiadalam cos ze mamy czas i takie tam a w środku chcialo sie mi wyć.
Wiem, że to marne pocieszenie ale zdrowa para może się starac nawet do roku ...
Co do bratowej, wierz mi że dzieckiem przy sobie na zawsze nikogo nie zatrzyma. Szczególnie w dzisiejszych czsach. Tylko niestety cierpia na tym dzieci ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:41
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Klitra smitne to.. Dziewczyny u mnie cykl bezowulacyjny.. Dostałam skierowanie na tsh a mowilam lekarzowi juz wczesniej ze chce powtórzyć.. Widzialam że widzi mój wnerw i zalatwil mi wizyte na środę u endokrynolog do ktorej musialabym czekać do kwietnia. Załamałam sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:46
-
Panipuchatkowa tak mi przykro
ech zci lekarze to dupy. Zamiast od razu dawac skierowania na podstawowe badania to nie ... "próbujcie jeszcze a na pewno sie uda"
Jak pojdziesz na tsh to zrob sobie od razu antyTPO i antyTG zeby wykluczc zapalenie tarczycy, bo mozesz miec dobre wyniki a naraz moga sie zepsuc25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Klitra z bratowej nieźle ziółko... Nie rozumiem kobiet które tak robią, później tylko dzieci na tym cierpią
Panipuchatkowa nie dziwię się wcale że się wnerwilas, ja bym pewnie tak samo miaładobrze że masz te wizytę wcześniej a nie w kwietniu... Nie załamuj się, wszystko będzie dobrze zobaczysz