Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Panipuchatkowa- mnie film sie podobal... Trochę komedii, trochę kryminału... Ogólnie to jestem zadowolona i pieniądze nie zmarnowane ,
a był wybór albo Kobiety Mafii albo Podatek od Miłości... Więc z tych dwóch zdecydowanie wybieram pierwszy film
Męczące jest leżenie w łóżku cały dzień -
Martusia przynajmniej zobaczysz, czy pęcherzyk rośnie
Mój mąż też chciał iść na kobiety mafii, ale ostatnio nam braklo juz czasuw weekend wybieramy sie do szwagra i szwagierki wiec chociaż w domu nie będziemy siedzieć. Kurcze tak zimno, że masakra. Moj tata ostatnio wymienil piec centralnego ogrzewania i za bardzo nie umiem w nim zapalić tak jak w tym starym a nikogo innego w domu nie ma i kurde mam na sobie najgrubsza bluze jaka mam a dalej mi zimno
w nocy przeprosiłam moja zimowa pizame z dlugimi rekawkami
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Martusia przynajmniej zobaczysz, czy pęcherzyk rośnie
Mój mąż też chciał iść na kobiety mafii, ale ostatnio nam braklo juz czasuw weekend wybieramy sie do szwagra i szwagierki wiec chociaż w domu nie będziemy siedzieć. Kurcze tak zimno, że masakra. Moj tata ostatnio wymienil piec centralnego ogrzewania i za bardzo nie umiem w nim zapalić tak jak w tym starym a nikogo innego w domu nie ma i kurde mam na sobie najgrubsza bluze jaka mam a dalej mi zimno
Ja tez przeprosiłam sie z moimi dresowymi cieplutkimi spodniami... Znalazłam jakies na dnie szafy... Ale zmieściłam sie w nie wiec chyba zostało mi wybaczonehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
U mnie w tej chwili jest -14 stopni, tyle samo co w nocy
ma szczęście świeci mi słońce w biurze to nie marzne
okresu dalej nie mam i robię sobie coraz większe nadzieję
-
O jeeju nadrukowane
Madzia prawda jest taka ze ta beta dopiero mogła ruszyć wiec chyba z0.0001 nagle nie wyskoczy 10wiec może akurat coś się tam pichci ;p
Co do bólów brzucha to mam tak jak w poprzedniej ciąży bardzo delikatne jakby bole macicy rozciąganie czy coś takiego zazwyczaj wieczorami bardzo delikatne w niczym mi nie przeszkadzają[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My chyba we wtorek a te kobiety mafii pójdziemy, maz by bardzo chcial to na tani wtorek się wybierzemy
Ja właśnie wróciłam dk domu. Byłam po wypis ze szpitala i ten paszport załatwić. Musiałam nowe zdjęcie zrobić więc w Nowym paszporcie będę wyglądać jak przejechana przez autobus ;p bo ani nie pomalowana, z workami pod oczami. Miałam zdjęcie to Pani stwierdziła że nie moze być takie samo jak mają w systemie i leciałam wyrabiać drugie.
A tak ogólnie to przez to bieganie boli mnie dosłownie wszystko. Nie wiem jak ja jutro będę pracować. Jeszcze mojej współpracownicy jutro nie ma więc w pierwszy dzień po wolnym będę miała masakrę. Wykrwawię się i padnę z boluLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex a kiedy masz wizyte u gin? Chyba jutro jak dobrze pamiętam? Moze poprosić jeszcze o zwolnienie do konca tygodnia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 12:44
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Cześć Dziewczęta
U mnie dziś oszałamiająca temp., aż 1 stopieńI przez 2 minuty nawet śnieg padał.
Magda, no mam nadzieję, że z tej bety coś się "urodzi".
Alex, Sylwia ma rację. Podpytaj o L4. Nie wiem jak będziesz pracowała w takim stanie.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
ALex poproś o l4 , myśle ze bez problemu w tek sytuacji dostaniesz
Alegzi to u was zimna tez jest ;o ?[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sylwiaa992 wrote:Martusia przynajmniej zobaczysz, czy pęcherzyk rośnie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Jutro mam wizytę o 15.40. Ale muszę isc jutro do pracy już rano. Więc nic z tego, muszę się przemeczyc. Oby mnie jeszcze o 15 jutro wypuścili z pracy. Bo cos czuje że będą chamsko pod górkę robić ze tyle mnie nie było.
Odkąd przyszłam to leżę. Wzięłam znowu leki przeciwbólowe bo nie dam rady ;/ bolą mnie plecy, brzuch jak zawsze przy okresie ale z intensywnością x 5. Plus nogi i ręce mi drżą.. .Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵