Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia9 wrote:Dzieki wiec tak cos o mnie: W 2016 r w pazdzierniku mialam zabieg lyzeczkowania w 7 tyg ciąży bo dzidzia sie nie pokazala puste jajo plodowe:( i znalwzli jeszcze 18mm polipa.. w sierpniu 2017 zaczelismy znowu starania i tak leci 8cs i nic jakos w 4 cs poszlam na badania krwi okazalo sie ze mam za wysokie tsh biore letrox 50 tsh spadlo w styczniu bylo 1.13 u gina wszystko ok hormony ok usg ok dostalam CLO i zobaczymy na efekt za tydzien 8 mam dostac @ ale owule mialam 18.02 tak czulam jajniki i brzuch wiec dzis 11dpo a 22 dc troche mysle nad zrobieniem jutro bety bo w tamtym tyg czulam bardzo podbrzusze i sluzu mam sporo i mega zmeczenie ale w sumie to minelo i piersi nie bola:( wiec sie troche obawiam czy to sie jednak udalo
ja jestem na samym początku starań bo się zdecydowaliśmy w grudniu na dzidzie
Dziewczyny ja też czuje że marzec będzie naszi jeszcze w tym roku wszystkie będziemy trzymać w ramionach nasze maleństwa
-
Oo tez bym chxiala zeby wszystkim nam sie udalo:) moj narzeczony tez by chciał zeby sie udalo bo jak nie to musi isc na badanie nasienia
i praca moja go denerwuje pracuje jako kucharka w restauracji wiec wiecznje w pracy:( a szefowa by chxiala zebym byka tam ciagle jak ona chce i ja nie interesuje ze mam w grafiku wolne a wypadnie jakas wieksza wydawka to musze byc i awantura fochy eh bez sensu wiec jak do czerwca sie nie uda to koniec ze staraniami bo 1 .06.2019 bierzemy slub wiec nie chce e w 9 miesiacu byc z brzuchem przed oltarzem;) i zmienie praca chyba bo nie chce zeby on coagle sam w week siedzial ani nigdzie wyjsx ani nic:(
9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Marta, czeka Cię fajny okres
Och jak ja wspominam z utęsknieniem czas przygotowań do ślubu, wybierania wszystkiego i te emocje!
Panipuchatkowa, a nie dasz rady porobić badan przed tą wizytą 17.03?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja też miło wspominam przygotowania do ślubu i wesela, czułam się w swoim żywiołe
na początku na luzie wszystko a na tydzień przed mnie stres dopadł
A w dniu ślubu tylko mega szczęście i miłość
ach fajny czas, chciałoby się jeszcze raz
oczywiście z tym samym facetem
-
Czytałam to Haha ;p
Witam was dziewuszki już w marcu)
Leżę w łóżku j nie mam sił wstać normalnieTz bardziej mi die nie chce
ehh
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magdaa21 wrote:Przygotowania do ślubu to najpiękniejszy okres
mega miło wspominam!
Dziewczyny, czytacie bloga mamaginekolog?kobitka fajnie pisze
-
Panipuchatkowa, też jestem dokładnie w 24dc!
Jeśli @ przyjdzie do Ciebie w 28dc albo i nawet 30dc to powinnaś zdążyć.
Magda, ja raz chyba trafiłam na jej bloga. Zaciekawił mnie, tłumaczyła ogólnie o kobiecym cyklu, jakie dostaje pytania itp. Bardzo fajnym językiem pisze.panipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mała_Mii wrote:Czytałam to Haha ;p
Witam was dziewuszki już w marcu)
Leżę w łóżku j nie mam sił wstać normalnieTz bardziej mi die nie chce
ehh
czasem można poleniuchowac
-
A ja jak nigdy czekam teraz z niecierpliwością na @. Może kwiecień będzie moim szczęśliwym miesiącem. Bardzo na to liczę
Syn odstawiony, mąż będzie wypoczęty po urlopie, ja luzuję
Byłoby śmiesznie, bo ja i mąż ze stycznia, syn z lutego. Zimowa rodzinka. -
I właśnie pisze że na usg coś widać jak beta hcg jest powyżej 1000U/l. I tak się zastanawiam, czy jest możliwe że mając ostatnia miesiączkę 25.01., betę 26.02. To do zapłodnienia doszło np ok 16.02.i dlatego beta nie wyszła, a na usg nic nie było? Napisała też że pęcherzyk może być widoczny nie wcześniej niż po ok 4tyg I 5 dniach.
Dziwne to wszystko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 10:47