X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, co do korporacji to jak ktoś potrafi postawić granicę to jak najbardziej można ja pokochać ;)

Marta, odpoczywaj i nie stresuj się.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Raz widziałam, jak mąż płakał... I nigdy więcej nie chciałabym widzieć łez u niego. Nie wiem, jakieś to takie cholernie bolesne widzieć, jak druga osoba cierpi. I nie wiem, jak faceci znoszą to, kiedy my płaczemy... Mój to chyba musi mieć stalowe nerwy i ogólnie, bo ja to czasem wyję bez powodu jak mam gorszy dzień :D

Kasia, ty też odpoczywaj :( Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i jesteśmy myślami obok, żebyś to wszystko przeżyła w spokoju :*

Tak to prawda. Tak ciężko jest znieść cierpienie bliskiej Ci osoby... Też sie zastanawiam jak oni wytrzymują z kobietami :P mi np czasem zdarza sie z nerwów płakać... I wtedy mężulo totalnie głupieje bo najpierw na niego mordke drę a potem z nerwów (tez na siebie ze tak wybuchłam) zaczynam płakać. I wez człowieku z taka nie zwariuj :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, mogę Ci polecić Marley i ja. Ogólnie komedia o rodzinie i psie. Nie lubię zbytnio filmów o zwierzętach, ale to mi się podobało.

Aaaaaa będę miała nowego członka rodziny. Idę szukać pieska :D
    Ogólnie zmykam na jakiś tydzień z forum. Jak wrócę do domu to pewnie na początku nie będę miała zbytnio czasu tu wchodzić, więc proszę mnie pozytywnie za ok. tydzień zaskoczyć ;p

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam kobietki u mnie już po wszystkim niestety nie obyło się bez zabiegu, jutro wychodzę do domu. Samopoczucie już ciut lepsze, ciężko było ale trzeba żyć dalej.

Samopoczucie z czasem będzie coraz lepsze. Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie, żebyś sobie poukładała wszystko w miarę możliwości

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ty musisz teraz odpocząć
    Przejelam się bardzo wczoraj jak przeczytałam twój post ..trzymam kciuki by jak najszybciej Wam się udało i byście mogli pogodzić się że strata
    Przytulam mocno :*

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Alex, mogę Ci polecić Marley i ja. Ogólnie komedia o rodzinie i psie. Nie lubię zbytnio filmów o zwierzętach, ale to mi się podobało.

Ogólnie zmykam na jakiś tydzień z forum. Jak wrócę do domu to pewnie na początku nie będę miała zbytnio czasu tu wchodzić, więc proszę mnie pozytywnie za ok. tydzień zaskoczyć ;p

Super (to dotyczy pieska, nie tego ze znikasz na chwile :P ) pochwal sie potem pupilem! :D
    Wracaj jak tylko będziesz miała czas i ochotę ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Terka, co do korporacji to jak ktoś potrafi postawić granicę to jak najbardziej można ja pokochać ;)

Marta, odpoczywaj i nie stresuj się.

Możliwe ze tak-nie pracowałam to sie nie wypowiem. Mnie sie kojarzy z wyprutymi ludźmi którzy zawsze na początku mówią "stawiam sobie granice" a potem wsiąkają i wypruwają sie ;) ale to moja wizja człowieka zielonego :D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Super (to dotyczy pieska, nie tego ze znikasz na chwile :P ) pochwal sie potem pupilem! :D
    Wracaj jak tylko będziesz miała czas i ochotę ;)

Wrócę na pewno ;)Muszę tylko ogarnąć sprawy w Polsce i ogarnąć dom :D

Ej Dziewczyny czy nie uważacie, że 2 tysiące za szczeniaczka to dużo? Dałybyście tyle? Szczerze.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Możliwe ze tak-nie pracowałam to sie nie wypowiem. Mnie sie kojarzy z wyprutymi ludźmi którzy zawsze na początku mówią "stawiam sobie granice" a potem wsiąkają i wypruwają sie ;) ale to moja wizja człowieka zielonego :D

Haha dobre :D Mój mąż jest idealnym przykładem tego, że można postawić i nie przekroczyć granicy :) Nazwałabym go nawet anty-korpo :D

terka lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:

Ej Dziewczyny czy nie uważacie, że 2 tysiące za szczeniaczka to dużo? Dałybyście tyle? Szczerze.

Jaka rasa? ;) jak dla mnie dużo ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Haha dobre :D Mój mąż jest idealnym przykładem tego, że można postawić i nie przekroczyć granicy :) Nazwałabym go nawet anty-korpo :D

Szkoda że musi zostać dłużej nieplanowanie...i kończyć zlecenia dodatkowe o których nie miał pojęcia na początku...
    Ale sama zobaczysz jak to zleci ;) popatrz kiedy to bylo jak wyjeżdżaliście i jak zleciało ze wracasz ;) ile tam byłaś? ;)

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:

Zależy jaka rasa trochę sporo ,chociaż ja za mojego yorka dałam 1000. A raczej mąż wtedy jeszcze nie mąż kupił Mi moja sunie

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Jaka rasa? ;) jak dla mnie dużo ;)

Chihuahua miniaturka. Kurcze zawsze go chciałam mieć, ale ta cena mnie odstrasza.

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:

O nie, nie, nie... W lipcu przeżyłam bardzo ciężko śmierć mojego labradora i od tamtej pory żadnych filmów o cierpiących zwierzętach. Labradorach szczególnie :( Czytałam książkę, film też już widziałam...

A co do pieska, to ktoś tu dopiero pisał, że nie mógłby znieść sierści w domu i w ogóle :D Ale polecam z całego serca takie rozwiązanie! Pies lekarstwem na wszystko. Ogólnie to jestem za adopcją ze schroniska, a nie kupnem, ale to już jak kto woli :) Jak chcesz rasowca to inna bajka. Jeśli ja kiedyś się zdecyduję na kolejnego psa, na pewno wybiorę schronisko.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Szkoda że musi zostać dłużej nieplanowanie...i kończyć zlecenia dodatkowe o których nie miał pojęcia na początku...
    Ale sama zobaczysz jak to zleci ;) popatrz kiedy to bylo jak wyjeżdżaliście i jak zleciało ze wracasz ;) ile tam byłaś? ;)

Szkoda. Aż się boję co to będzie jak on z Pl będzie tu sam leciał. Będę ryczała cały tydzień :( Ja tutaj jestem już 7 cały miesiąc. Oj zleciało się :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    O nie, nie, nie... W lipcu przeżyłam bardzo ciężko śmierć mojego labradora i od tamtej pory żadnych filmów o cierpiących zwierzętach. Labradorach szczególnie :( Czytałam książkę, film też już widziałam...

A co do pieska, to ktoś tu dopiero pisał, że nie mógłby znieść sierści w domu i w ogóle :D Ale polecam z całego serca takie rozwiązanie! Pies lekarstwem na wszystko. Ogólnie to jestem za adopcją ze schroniska, a nie kupnem, ale to już jak kto woli :) Jak chcesz rasowca to inna bajka. Jeśli ja kiedyś się zdecyduję na kolejnego psa, na pewno wybiorę schronisko.

Ok to w takim razie to film nie dla Ciebie :D
    Oj tam sierść. One mają włoski, ale kurde 2 tysie za zwierzątko. No nie wiem. Może do schroniska podjedziemy po szczeniaka. Taka była pierwsza myśl. Ta chihuahua za mną już tyle czasu chodzi.

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Chihuahua miniaturka. Kurcze zawsze go chciałam mieć, ale ta cena mnie odstrasza.

Ja bym sie bala ze kiedyś ten maluszek zostanie przeze mnie nadepnięty czy cos :D
    Ja tez ogólnie jestem bardziej za schroniskowymi ale tam raczej takich nie znajdziesz ;)
    Ale cena faktycznie no sporo sporo...

• terka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Szkoda. Aż się boję co to będzie jak on z Pl będzie tu sam leciał. Będę ryczała cały tydzień :( Ja tutaj jestem już 7 cały miesiąc. Oj zleciało się :)

No właśnie wiec i to zleci :D nawet sie nie obejrzysz ;)
    Wiadomo będą rozstania bolały ale pamiętaj -każde z nich przybliża was do powrotu na stale obojga :D

alegzi lubi tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę to w schronisku każdy znajdzie coś dla siebie. Zobaczysz, zakochasz się i już nie będziesz chciała innego :) Warto się chociaż przejść i pooglądać, jeśli masz taką możliwość. Ja ogólnie to psiara jestem. Z mężem pomagamy czasem w TOZie, jakieś zbiórki itd. Co chwila przewija mi się jakieś ogłoszenie, że cudowność jakaś do adopcji. Gdybym miała większe mieszkanie... A tak to mamy jedynie beagla teraz. Mój labrador mieszkał z mamą, ale często go do Opola przywoziłam :)
    Wycie czas start... Spadam, idę się wykąpać i trochę odpocząć od kompa :/

alegzi lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Monika 9292 Znajoma

Wysłany: 2 marca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiaa wrote:
    Zależy jaka rasa trochę sporo ,chociaż ja za mojego yorka dałam 1000. A raczej mąż wtedy jeszcze nie mąż kupił Mi moja sunie

Ja za swojego dałam 1250zł (owczarek niemiecki). Za kundelka byłby może i dużo, ale za rasowego to wydaje mi się, że taka normalna cena.

wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty
‹‹ 640 641 642 643 644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ