Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Raz widziałam, jak mąż płakał... I nigdy więcej nie chciałabym widzieć łez u niego. Nie wiem, jakieś to takie cholernie bolesne widzieć, jak druga osoba cierpi. I nie wiem, jak faceci znoszą to, kiedy my płaczemy... Mój to chyba musi mieć stalowe nerwy i ogólnie, bo ja to czasem wyję bez powodu jak mam gorszy dzień
Kasia, ty też odpoczywajWszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i jesteśmy myślami obok, żebyś to wszystko przeżyła w spokoju :*
Tak to prawda. Tak ciężko jest znieść cierpienie bliskiej Ci osoby... Też sie zastanawiam jak oni wytrzymują z kobietamimi np czasem zdarza sie z nerwów płakać... I wtedy mężulo totalnie głupieje bo najpierw na niego mordke drę a potem z nerwów (tez na siebie ze tak wybuchłam) zaczynam płakać. I wez człowieku z taka nie zwariuj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex, mogę Ci polecić Marley i ja. Ogólnie komedia o rodzinie i psie. Nie lubię zbytnio filmów o zwierzętach, ale to mi się podobało.
Aaaaaa będę miała nowego członka rodziny. Idę szukać pieska
Ogólnie zmykam na jakiś tydzień z forum. Jak wrócę do domu to pewnie na początku nie będę miała zbytnio czasu tu wchodzić, więc proszę mnie pozytywnie za ok. tydzień zaskoczyć ;p1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kaassiia wrote:Witam kobietki u mnie już po wszystkim niestety nie obyło się bez zabiegu, jutro wychodzę do domu. Samopoczucie już ciut lepsze, ciężko było ale trzeba żyć dalej.
Samopoczucie z czasem będzie coraz lepsze. Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie, żebyś sobie poukładała wszystko w miarę możliwościhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Alex, mogę Ci polecić Marley i ja. Ogólnie komedia o rodzinie i psie. Nie lubię zbytnio filmów o zwierzętach, ale to mi się podobało.
Ogólnie zmykam na jakiś tydzień z forum. Jak wrócę do domu to pewnie na początku nie będę miała zbytnio czasu tu wchodzić, więc proszę mnie pozytywnie za ok. tydzień zaskoczyć ;p
Super (to dotyczy pieska, nie tego ze znikasz na chwile) pochwal sie potem pupilem!
Wracaj jak tylko będziesz miała czas i ochotęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Terka, co do korporacji to jak ktoś potrafi postawić granicę to jak najbardziej można ja pokochać
Marta, odpoczywaj i nie stresuj się.
Możliwe ze tak-nie pracowałam to sie nie wypowiem. Mnie sie kojarzy z wyprutymi ludźmi którzy zawsze na początku mówią "stawiam sobie granice" a potem wsiąkają i wypruwają sieale to moja wizja człowieka zielonego
21.01 69cm -
terka wrote:Super (to dotyczy pieska, nie tego ze znikasz na chwile
) pochwal sie potem pupilem!
Wracaj jak tylko będziesz miała czas i ochotę
Wrócę na pewno ;)Muszę tylko ogarnąć sprawy w Polsce i ogarnąć dom
Ej Dziewczyny czy nie uważacie, że 2 tysiące za szczeniaczka to dużo? Dałybyście tyle? Szczerze.1cs z CLO
-
terka wrote:Możliwe ze tak-nie pracowałam to sie nie wypowiem. Mnie sie kojarzy z wyprutymi ludźmi którzy zawsze na początku mówią "stawiam sobie granice" a potem wsiąkają i wypruwają sie
ale to moja wizja człowieka zielonego
Haha dobreMój mąż jest idealnym przykładem tego, że można postawić i nie przekroczyć granicy
Nazwałabym go nawet anty-korpo
terka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Wrócę na pewno ;)Muszę tylko ogarnąć sprawy w Polsce i ogarnąć dom
Ej Dziewczyny czy nie uważacie, że 2 tysiące za szczeniaczka to dużo? Dałybyście tyle? Szczerze.
Jaka rasa?jak dla mnie dużo
21.01 69cm -
alegzi wrote:Haha dobre
Mój mąż jest idealnym przykładem tego, że można postawić i nie przekroczyć granicy
Nazwałabym go nawet anty-korpo
Szkoda że musi zostać dłużej nieplanowanie...i kończyć zlecenia dodatkowe o których nie miał pojęcia na początku...
Ale sama zobaczysz jak to zlecipopatrz kiedy to bylo jak wyjeżdżaliście i jak zleciało ze wracasz
ile tam byłaś?
21.01 69cm -
alegzi wrote:Wrócę na pewno ;)Muszę tylko ogarnąć sprawy w Polsce i ogarnąć dom
Ej Dziewczyny czy nie uważacie, że 2 tysiące za szczeniaczka to dużo? Dałybyście tyle? Szczerze.
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
alegzi wrote:Alex, mogę Ci polecić Marley i ja. Ogólnie komedia o rodzinie i psie. Nie lubię zbytnio filmów o zwierzętach, ale to mi się podobało.
Ogólnie zmykam na jakiś tydzień z forum. Jak wrócę do domu to pewnie na początku nie będę miała zbytnio czasu tu wchodzić, więc proszę mnie pozytywnie za ok. tydzień zaskoczyć ;pCzytałam książkę, film też już widziałam...
A co do pieska, to ktoś tu dopiero pisał, że nie mógłby znieść sierści w domu i w ogóleAle polecam z całego serca takie rozwiązanie! Pies lekarstwem na wszystko. Ogólnie to jestem za adopcją ze schroniska, a nie kupnem, ale to już jak kto woli
Jak chcesz rasowca to inna bajka. Jeśli ja kiedyś się zdecyduję na kolejnego psa, na pewno wybiorę schronisko.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Szkoda że musi zostać dłużej nieplanowanie...i kończyć zlecenia dodatkowe o których nie miał pojęcia na początku...
Ale sama zobaczysz jak to zlecipopatrz kiedy to bylo jak wyjeżdżaliście i jak zleciało ze wracasz
ile tam byłaś?
Szkoda. Aż się boję co to będzie jak on z Pl będzie tu sam leciał. Będę ryczała cały tydzieńJa tutaj jestem już 7 cały miesiąc. Oj zleciało się
1cs z CLO
-
alex0806 wrote:O nie, nie, nie... W lipcu przeżyłam bardzo ciężko śmierć mojego labradora i od tamtej pory żadnych filmów o cierpiących zwierzętach. Labradorach szczególnie
Czytałam książkę, film też już widziałam...
A co do pieska, to ktoś tu dopiero pisał, że nie mógłby znieść sierści w domu i w ogóleAle polecam z całego serca takie rozwiązanie! Pies lekarstwem na wszystko. Ogólnie to jestem za adopcją ze schroniska, a nie kupnem, ale to już jak kto woli
Jak chcesz rasowca to inna bajka. Jeśli ja kiedyś się zdecyduję na kolejnego psa, na pewno wybiorę schronisko.
Ok to w takim razie to film nie dla Ciebie
Oj tam sierść. One mają włoski, ale kurde 2 tysie za zwierzątko. No nie wiem. Może do schroniska podjedziemy po szczeniaka. Taka była pierwsza myśl. Ta chihuahua za mną już tyle czasu chodzi.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Chihuahua miniaturka. Kurcze zawsze go chciałam mieć, ale ta cena mnie odstrasza.
Ja bym sie bala ze kiedyś ten maluszek zostanie przeze mnie nadepnięty czy cos
Ja tez ogólnie jestem bardziej za schroniskowymi ale tam raczej takich nie znajdziesz
Ale cena faktycznie no sporo sporo...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Szkoda. Aż się boję co to będzie jak on z Pl będzie tu sam leciał. Będę ryczała cały tydzień
Ja tutaj jestem już 7 cały miesiąc. Oj zleciało się
No właśnie wiec i to zlecinawet sie nie obejrzysz
Wiadomo będą rozstania bolały ale pamiętaj -każde z nich przybliża was do powrotu na stale obojgaalegzi lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Tak naprawdę to w schronisku każdy znajdzie coś dla siebie. Zobaczysz, zakochasz się i już nie będziesz chciała innego
Warto się chociaż przejść i pooglądać, jeśli masz taką możliwość. Ja ogólnie to psiara jestem. Z mężem pomagamy czasem w TOZie, jakieś zbiórki itd. Co chwila przewija mi się jakieś ogłoszenie, że cudowność jakaś do adopcji. Gdybym miała większe mieszkanie... A tak to mamy jedynie beagla teraz. Mój labrador mieszkał z mamą, ale często go do Opola przywoziłam
Wycie czas start... Spadam, idę się wykąpać i trochę odpocząć od kompaalegzi lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Martusiaa wrote:Zależy jaka rasa trochę sporo ,chociaż ja za mojego yorka dałam 1000. A raczej mąż wtedy jeszcze nie mąż kupił Mi moja sunie
Ja za swojego dałam 1250zł (owczarek niemiecki). Za kundelka byłby może i dużo, ale za rasowego to wydaje mi się, że taka normalna cena.wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty