Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za polecenia, na pewno skorzystam z tych filmów na dzisiejszy wieczór
Może dzisiaj znowu uda mi się wykorzystać męża jak wróci z pracy, a dopiero później pojedziemy
Ostatnio on nie wytrzymał, a dzisiaj mnie nosi.
Jedynie ból głowy mi przeszkadza, musiałam wziąć coś przeciwbólowego bo bym umarła chybaAlbo jakieś ciśnienie kijowe, albo od CLO, bo mocny ból głowy jest w skutkach ubocznych. Już dawno tak nie zdychałam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahaha, ja coś czuję że on teraz z chęcią będzie tak wykorzystywany
Dostał jakiejś nowej werwy i nadziei, odkąd się dowiedział że zaczynamy stymulację. Też już był trochę zrezygnowany, więc może to dodatkowy bodziec, że już niedługo... faceci chyba przeżywają to bardziej wewnętrznie niż my, że się nie udaje. Ale w zachowaniu od razu widać zmianę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Cześć
A możesz powiedzieć co to za problemy ze ostatni gwizdek Ci powiedzieli?
Hej
Gin mi powiedział, że jajniku prawym mam pęcherzyki które sprawiają iż mój jajnik nie nadaje się do zapłodnienia, jest na to jakieś fachowe nazewnictwo, lecz nawet nie powtórzę. Miałam badania/wizyty w szpitalach i każdy to samo mówił.wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
alex0806 wrote:Monika, a lekarzowi nie chodziło przypadkiem o zespół policystycznych jajników? Tak mi pierwsze co na myśl przyszło.
Nie, to po badanich zostało wykluczone. Nie pamiętam nazwy ale coś z "hiper...", nie chce mi się szukać w papierach
Wole o tym nie myśleć i próbować póki mam jeszcze kilka % nadzieiwrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
alex0806 wrote:Hahahaha, ja coś czuję że on teraz z chęcią będzie tak wykorzystywany
Dostał jakiejś nowej werwy i nadziei, odkąd się dowiedział że zaczynamy stymulację. Też już był trochę zrezygnowany, więc może to dodatkowy bodziec, że już niedługo... faceci chyba przeżywają to bardziej wewnętrznie niż my, że się nie udaje. Ale w zachowaniu od razu widać zmianę
mój do tej pory nie okazywał że mu tak zależy ale po ostatnim nieudanym cyklu widać było że przeżywa to wszystko
A tak apropo ja dziś mam 3 dzień okresu i tak mi się chce wykorzystać mego męża że masakra, mi to zawsze się chce wtedy kiedy nie można
muszę jakość przeczekać te kilka dni i będziemy działać do woli
-
Monika, z wszystkiego jest jakieś wyjście
Poza tym, masz jeszcze drugi jajnik
Skoro masz już dwójkę dzieci to nie jest w Twoim przypadku niewykonalne
My trzymamy kciuki, żeby się udało
Monika 9292 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Monika, z wszystkiego jest jakieś wyjście
Poza tym, masz jeszcze drugi jajnik
Skoro masz już dwójkę dzieci to nie jest w Twoim przypadku niewykonalne
My trzymamy kciuki, żeby się udało
dzięki wielkie za wsparcie
szukałam miejsca gdzie "nie będę sama"wrzesień 2021->odstawienie tabletek anty -
Mnie zoladek zaczal bolec z nerw chyba:/ ale juz mi smutas przeszedl dzialam dalej do czerwca co mi szkodzi9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Witam kobietki u mnie już po wszystkim niestety nie obyło się bez zabiegu, jutro wychodzę do domu. Samopoczucie już ciut lepsze, ciężko było ale trzeba żyć dalej.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Faceci chyba wszystko przeżywają wewnętrznie wiedząc jak my mamy żeby nie było dwóch takich tylko żeby dawać nam wsparcie. Zresztą od małego są uczeni "chłopaki nie płaczą" to potem trzymają w środku wszystkohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Raz widziałam, jak mąż płakał... I nigdy więcej nie chciałabym widzieć łez u niego. Nie wiem, jakieś to takie cholernie bolesne widzieć, jak druga osoba cierpi. I nie wiem, jak faceci znoszą to, kiedy my płaczemy... Mój to chyba musi mieć stalowe nerwy i ogólnie, bo ja to czasem wyję bez powodu jak mam gorszy dzień
Kasia, ty też odpoczywajWszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i jesteśmy myślami obok, żebyś to wszystko przeżyła w spokoju :*
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia wrote:Witam kobietki u mnie już po wszystkim niestety nie obyło się bez zabiegu, jutro wychodzę do domu. Samopoczucie już ciut lepsze, ciężko było ale trzeba żyć dalej.
To teraz duużo odpoczynki Ci się należy.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna