SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie Kinga na swidnickiej. Zawsze swiezy ;)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wazne o ktorej sie tam idzie ;) swieze warzywka i miesko ;) spory wybor. Podobno tez na jednosci jest dobry jakis sultan ale dzis byl zamkniety to nie wyprobowalismy ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj wieczorem chcieliśmy na kebaba i jeździliśmy i szukaliśmy aż w końcu wyladowalismy w macu :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My lubimy kinga, to byl w ogole moj pierwszy kebab w zyciu jaki zjadlam z warzywami :D ale ogolnie ja najbardziej kocham pizze :D i uwielbiam Si pod nasypem, ostatnio tez dobrego LeSera jedlismy ;) w ogole ja to rejon Nadoodrza ;) doceniam okoliczne lokale jak Nadodrze caffe, Ogień, fajne jest Parrot Cafe ;)

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam żadnego z tych miejsc :p ogólnie rzadko wychodzę na miasto :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Nie znam żadnego z tych miejsc :p ogólnie rzadko wychodzę na miasto :p

Czasem warto ;) choć sama tez rzadko wychodzę, moze dlatego wtedy tak fajnie bo inaczej ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzadko wychodzimy gdzieś na zewnątrz, tzn restauracje czy coś. Raczej spotykamy się ze znajomymi w domach - kameralniej :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a nie mówiłam że tak będzie? :D
    Sms z prośbą o sprawdzenie pociągów :P nie ma to jak znać swojego męża :D :D ;)
    Jak dobrze pójdzie to moze sie go nawet dzisiaj spodziewam XD

• terka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Rzadko wychodzimy gdzieś na zewnątrz, tzn restauracje czy coś. Raczej spotykamy się ze znajomymi w domach - kameralniej :)

No my też... Dlatego mowie ze czasem warto bo to wtedy z takiego wyjścia większego wychodzi male święto :P

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero sie położyłam. Wrocilismy ze spontanicznej randki. Byliśmy na pizzy i piwku bylo super!!!!☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 23:50

terka lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa idealnie wpasowalas sie w sytuacje ;D fajnie jest tak wyjsc.

Magda ile mieszkasz we Wroclawiu? Ja 3 lata, maz od zawsze ;p

Lubie wyjsc z kolezankami do Szynkarni, teraz mamy isc do Mleczarni. Lubie ciasta z Ahimsy - bez glutenu, bez cukru, weganskie! Sama takich nie zrobie ;) a dobrze gotuje, mimo wszystko nie zawsze da sie podrobic jakas kuchnie, np. lubie Gruzina ;) lubie z mezem albo kolezanka isc na kawe i ciacho. W domu to i tak caly czas sie siedzi, sprzata i gotuje. Fajnie wyjsc, inaczej sie ubrac, jak ktos zrobi cos dla Ciebie ;) My z mezem mielismy umowe, ze jak caly tydzien ja gotuje to w weekend jednego dnia jemy poza domem. Roznie bywa, zdarza nam sie nie wyjsc. Jednak staramy sie tego pilnowac i dobrze nam idzie ostatnio ;) a oprocz tego to kino, teatr. My w tamtym roku pojechalismy do Lodzi na miusical Jesus Christ Superstar ;D bylo super! Szkoda zycia spedzac w domu, potem dziecko sie pojawi to nie bedzie az tyle mozliwosci ;)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no i z dzieckiem jest możliwość wyjścia, kwestia chęci po prostu :D

Ale masz racje szkoda życia siedzieć tylko w domu o co? Minie x lat i okazuje sie ze zycie przeleciało, czegoś brakuje...

Panipuchatkowa-spontany sa najlepsze! :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no i z dzieckiem jest możliwość wyjścia, kwestia chęci po prostu :D

Ale masz racje szkoda życia siedzieć tylko w domu o co? Minie x lat i okazuje sie ze zycie przeleciało, czegoś brakuje...

Panipuchatkowa-spontany sa najlepsze! :D

Ja nie mówię, że nie ma możliwości, ale jest ciężej, bo mało jest miejsc, gdzie pójdziesz z niemowlakiem, potem ze starszakiem to tak, ale już do innego miasta do teatru z małym, albo z małym w ogóle do teatru czy kina to już nie wyjdzie się :P

Tempka mi ładnie się trzyma :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja nie mówię, że nie ma możliwości, ale jest ciężej, bo mało jest miejsc, gdzie pójdziesz z niemowlakiem, potem ze starszakiem to tak, ale już do innego miasta do teatru z małym, albo z małym w ogóle do teatru czy kina to już nie wyjdzie się :P

Tempka mi ładnie się trzyma :D

Masz racje-trzeba bardziej kombinować jeśli sie chce z dzieckiem wyjść ;)

No właśnie Seli co z ta Twoja owu? Czyżby znów oszukała system lecznictwa polskiego? XD

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Masz racje-trzeba bardziej kombinować jeśli sie chce z dzieckiem wyjść ;)

No właśnie Seli co z ta Twoja owu? Czyżby znów oszukała system lecznictwa polskiego? XD

Hahahahaha :D Chyba tak xD Jestem ciężkim zawodnikiem jak widać :P W czwartek zbadam proga :D nie mogę się doczekać :)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hahahahaha :D Chyba tak xD Jestem ciężkim zawodnikiem jak widać :P W czwartek zbadam proga :D nie mogę się doczekać :)

Oj to będzie bardzo ciekawe naprawdę :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Oj to będzie bardzo ciekawe naprawdę :D

Chciałabym ładny progesteron :D nic więcej, żeby tak był z 15 albo więcej :D bym mogła iść do tego piździusia i mu pokazać xD

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Chciałabym ładny progesteron :D nic więcej, żeby tak był z 15 albo więcej :D bym mogła iść do tego piździusia i mu pokazać xD

No wtedy warto będzie wziąć ten dobry wynik proga i tego drugiego co miał byc zły a wyszedł dobry i mu pokazać :P i powiedzieć że skoro nie chce leczyć to nie, sama sobie poradzisz :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No wtedy warto będzie wziąć ten dobry wynik proga i tego drugiego co miał byc zły a wyszedł dobry i mu pokazać :P i powiedzieć że skoro nie chce leczyć to nie, sama sobie poradzisz :P

Hahaha :D nie no pójdę tak by być 2-3 dni przed owulacją kolejną i zapytam się co on widzi i że coś urosło jednak :P i co z tą laparoskopią.

dZhdp1.png

‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ