Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Wiem, wiem Terka

Ładnie się zrasta kość, może mu za tydzień zdejmą gips
No i właśnie mi napisał wiadomość kiedy pani inspektor zaszczyci swoją obecnością :p
Haha no widzisz musi kontrola byc
Co do meza-bardzo dobrze, będzie miał na lato spokój i nie będzie się męczył z gipsem
Zawsze współczułam w upały kobietom w mega zaawansowanej ciąży i właśnie osobom z gipsem... Bo to musi byc straszne...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Haha no widzisz musi kontrola byc

Co do meza-bardzo dobrze, będzie miał na lato spokój i nie będzie się męczył z gipsem
Zawsze współczułam w upały kobietom w mega zaawansowanej ciąży i właśnie osobom z gipsem... Bo to musi byc straszne...
No przykra sprawa, łatwo na pewno nie jest.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Seli wrote:Ło matko, pół roku temu?

Tak, jakoś ok pół roku
Ale muszę tutaj stanąć za swoim mężem, bo nie dość że robi wszystko praktycznie sam (no Wy akurat też
), ale jest baaaardzo dokładny, więc woli zrobić coś wolniej ale lepiej. No i też to , że mój mąż pracuje wyłącznie na nockach i od razu po pracy jeździł do mieszkania wykańczać, a robić tak w mieszkaniu po nieprzespanej nocy nie jest prostym wyzwaniem. Wiem coś o tym, bo sama pracuję na noce i wiem jak ciężko jest funkcjonować po ciężkiej, nieprzespanej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 16:49

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
No my też nie robiliśmy na odwal... Ale co pół roku Wam zeszło?
-
Plamka_92 wrote:Tak, jakoś ok pół roku
Ale muszę tutaj stanąć za swoim mężem, bo nie dość że robi wszystko praktycznie sam (no Wy akurat też
), ale jest baaaardzo dokładny, więc woli zrobić coś wolniej ale lepiej. No i też to , że mój mąż pracuje wyłącznie na nockach i od razu po pracy jeździł do mieszkania wykańczać, a robić tak w mieszkaniu po nieprzespanej nocy nie jest prostym wyzwaniem. Wiem coś o tym, bo sama pracuję na noce i wiem jak ciężko jest funkcjonować po ciężkiej, nieprzespanej nocy 
No mój maz po nockach praktycznie nic nie jest w stanie zrobić... Nawet zakupów, jesli nie ma jasno napisane co trzeba bo myślenie co by sie przydało wykończyłoby go w tym sklepie... Wiec doskonale rozumiem...
Plamka_92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Plamka_92 wrote:Seli to, że piszę że mój mąż jest dokładny nie oznaczało, że sugerowałam, że Wy robiliście na odwal
nie piłam wcale do Was 
Tak, zeszło nam póki co pół roku. Każdy robi swoim tempem
Dokładnie. Każdy w swoim tempie
ważne żeby efekt końcowy sie podobał
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No tak, ale co można robić? gładzie, płytki, malowanie, elektryka - jeśli robicie, panele... No my robiliśmy nieco ponad miesiąc, mąż do 16 pracował i z pracy przyjeżdżał robił, ja co mogłam to pomagałam też, ale ogólnie to jakoś tak szybko poszło. Najdłużej wbrew pozorom przyszło składanie mebli z ikeii
całej kuchni
to masakra była
A Wy po pół roku ścian nie macie pomalowanych więc jestem bardzo zdziwiona
-
Hej; ) wynikow jeszcze nie ma. Też mnie już niecierpliwość zżera, oby w ogóle sie pokazały. Ja dzisiaj padam na twarz. Jest tak duszno ze mam wrażenie że sie roztopie. Idę pod prysznic od razu. Dopiero zaraz wrócę do żywych.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej; ) wynikow jeszcze nie ma. Też mnie już niecierpliwość zżera, oby w ogóle sie pokazały. Ja dzisiaj padam na twarz. Jest tak duszno ze mam wrażenie że sie roztopie. Idę pod prysznic od razu. Dopiero zaraz wrócę do żywych.
o tak! ;/ jest tragicznie mimo, że padało sporo... -
alex0806 wrote:Hej; ) wynikow jeszcze nie ma. Też mnie już niecierpliwość zżera, oby w ogóle sie pokazały. Ja dzisiaj padam na twarz. Jest tak duszno ze mam wrażenie że sie roztopie. Idę pod prysznic od razu. Dopiero zaraz wrócę do żywych.
No pogoda nie pomaga dzisiaj w życiu...
Czekamy z niecierpliwością na Twoje wyniki (ja to zerkam co rano na Twój wykres jak na swój swego czasu wiec i na wyniki także jakbym na swoje czekała
)
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:No pogoda nie pomaga dzisiaj w życiu...
Czekamy z niecierpliwością na Twoje wyniki (ja to zerkam co rano na Twój wykres jak na swój swego czasu wiec i na wyniki także jakbym na swoje czekała
)
A ja przeżywam bo idziemy razem
-
Haha, dzięki dziewczyny
Z taką obstawą to czuję, że mam za sobą mur
Dzisiaj mam dziwne ciągnięcia w brzuchu. Po prawej stronie, jak mnie kilka dni temu lekko kłuło. Tak teraz ciągnie w stronę pachwiny. Ciąża urojona, Seli możemy sobie przybić piątkę 
Nic dzisiaj nie robię. Wykąpałam się, podgrzałam rosół i siedzę. Stopy mi spuchły od tej duchoty. Coś czuję, że tych wyników dzisiaj nie będzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Haha, dzięki dziewczyny
Z taką obstawą to czuję, że mam za sobą mur
Dzisiaj mam dziwne ciągnięcia w brzuchu. Po prawej stronie, jak mnie kilka dni temu lekko kłuło. Tak teraz ciągnie w stronę pachwiny. Ciąża urojona, Seli możemy sobie przybić piątkę 
Nic dzisiaj nie robię. Wykąpałam się, podgrzałam rosół i siedzę. Stopy mi spuchły od tej duchoty. Coś czuję, że tych wyników dzisiaj nie będzie.
Nie no muszą być!
Ja się dobrze czuje, mam takie ociężałe piersi i czuje po prostu coś w macicy
nie wiem jak to nazwać. Ale badając szyjkę po prostu mam mega ciasną, rozpulchnioną macice
sama szyjka jest badzo nisko i twarda mega, zamknięta
jak dotykam to czuje właśnie mocniej to coś w środku, hmmm....
-
Ja też mam tak samo. Ciasno, sztuka zamknięta i wysoko bardzo. Ledwo idzie palec wcisnąć zeby ja znaleźć,;p
Czuje że sie udało ale Ale boję sie rozczarowania. W piątek sikne chyba a nie w sobotę. Zobaczymy co czas pokaże. I jaki prog bedzieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No ja mam nisko ale wcisnąć jest się ciężko
Tyle, że tak czuje jak dotykam macice i to jest dla mnie dziwne... Wkręt na maksa
psychicznie chora ja i moja ciąża
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH