X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
Odpowiedz

Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀

Oceń ten wątek:
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama no w tych salach wiadomo mało miejsca, z kwapiszem ledwo można przejechać ... a tu wycieczki...
    Współlokatorka fajna sprawa, ale jak dziewczyna spoko... Bo ja miałam na 3 tylko jedną ok 😉 druga to megahistoryczka (dziewczyny uwierzcie mi mega). Nawet te pielęgniarki już miały jej dosyć 🙄 ona mi nie dała spać w nocy, w dzień odpocząć. Myślałam, że skonam w tym szpitalu.
    A trzecia z kolei to pani z wyższych sfer. Potrafiła zadzwonić dzwonkiem, żeby pielęgniarka wodę jej podała ze stolika. Była 2 doby po cc to bez przesady 😜 ale i pogadać z nią się nie dało, no taka prawdziwa dama... Z byle kim nie będzie rozmawiać 😜
    A jakie były Wasze współlokatorki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 20:08

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 17:58

Marzycielka lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

futuremama lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake i futuremama to super, że się zgadzacie w kwestii ilości potomstwa 😀
    Gorzej jak u mnie mąż będzie bardzo nosem kręcił, a mi się marzy 4 szczęście 🤷‍♀️
    Ale jestem dobrej myśli 😀 inaczej będę musiała go związać, wykorzystać i nogami przytrzymać 🤣

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka wrote:
    futuremama Ja przy opłatku mężusiowi powiedziałam, żebyśmy doczekali się jeszcze córeczki dla równowagi 😉 to tylko zaśmiał się pod nosem i głową pokręcił 😜 trudno go rozgryźć.
    Ale jak synek skończy 2 lata, to zacznę z nim rozmowę na poważnie.
    U mnie leci 7cykl. Żałujemy z mężem ze nie zaczęliśmy wcześniej tych starań bo tak długo trwają 😂 tez czekaliśmy aż młody trochę podrośnie..
    Może warto rozmowy zacząć wcześniej aby przygotować dobrze grunt? ;)
    Najwyżej się uda za pierwszym razem hahaha... Tak się o córkę mieliśmy starać a wyszła w 1 cyklu 😂

Siedzę w pracy i was czytam. Ale mało się udzielam to pragnę napisać że moje wspolokatorki na sali poporodowej były zbawienne przy pierwszym synku kiedy to miałam emergency cc. Napomagalam się za wszystkie czasy 😂😂😂 pomagałam karmić. Pilnowałam bobasa jak właśnie któraś chciała prysznic. I dzięki temu nie zanudziłam się na śmierć bo leżałam bity tydzień..a przy moim który tylko jadl I spał jadl I spał to było można

Przy następnej dwójce która rodziłam juz za granicą miałam jednosobowe sale z łazienką. Myłam się patrząc na dzieciaki 😂 na szczęście wychodziłam na drugi dzień bo dostałabym kociokwiku. W nocy oglądałam filmy na telefonie 😂 najrzadziej wtedy położne męczyły mnie ciągłymi wizytami 🤣

Tych wizyt rodziny w szpitalu nie rozumiem.przeciez nie leży się miesiącami. Na szczęście miałam spokój przy następnych porodach.. Luz.. Blues..maz I dzieci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 00:57

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop witam 😉 ja z kolei wstałam na siku, zrobiłam obchód po pokojach i dzieciaki przykryłam, bo okropnie się rozkopują i myślę zajrzę na ovu ❤️
    Pewnie masz rację, że temat wcześniej powinnam poruszyć tak na poważnie... Ale się boję, że mi na poważnie powie, że 4 to już za dużo... Nie wiem co mu po głowie chodzi 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 01:08

Lolipop lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzycielka lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Różyczka85 Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :) ja dziś jakoś mam lenia od rana. Wypiłam kawkę i trzeba zacząć coś ogarniać. Nie mogę doczekać się testowania 2 stycznia, wogole to jestem chyba najbardziej niecierpliwa osoba na świecie. Wogole nie dociera do mnie że już dziś Sylwek a jutro Nowy Rok. Zauważyłam też że od paru dni nie motam się tak z decyzją o czwartym dziecku. Wcześniej przez cały dzień to tylko albo chce a za chwilę że jednak nie i tak 100 razy na dzień a teraz czuję taka pewność że chce :D

Snowflake, Marzycielka lubią tę wiadomość

• Snowflake Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane w Nowym Roku 2021 życzę Wam spełnienia tego najważniejszego marzenia 😀abyście wszystkie przytuliły swoje groszki ❤️
    Sobie natomiast życzę, aby mąż mile mnie zaskoczył w sprawie 4 maluszka 😜

Snowflake lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Różyczka85 Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2020, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake oj tak :D jak się dziewczyny dzis czujecie mam na myśli te z niemiłymi doznaniami w ciąży ;) mam pytanko. Mozecie może polecić jakieś fajne układanki do nauki dla 3 latka? Coś na czym wasze dzieciaki umialy sie troszkę skupić? Ja kupiłam mojemu takie z Puciem ale nie lubi :( jedynie proste puzzle z Patrolem, Bingiem i autami :)

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczko, zaraz poszukam w necie linków do tego, co mój lubi, tylko idę zrobić śniadanie dla drugiej tury dzieci w kuchni :) Mój 2,5 latek ma sporo takich swoich ulubionych :)

Różyczka85 lubi tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria super suwaczek ❤️

Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 17:59

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake a Ty jakie słodkie suwaczki ustawiłaś 😍 jesteś już w 11 tygodniu?

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 17:59

Różyczka85, Marzycielka lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake wrote:
    Dzięki, chwilę mi to zajęło 😀
    Wychodzi na to, że właśnie jestem w 11tc 🙂 ustawiłam na podstawie usg, bo om jest u mnie niewiarygodne 🤪

No to już ładnie 😀
    A brzuszek coś troszeczkę jest? Bo ja pamiętam, że w 3 ciąży bardzo szybko miałam już taki słodki kształt, już przed prenatalnymi badaniami 😁

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Różyczka85 Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2020, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już posprzątałam w kuchni, zupę ogórkowa ugotowałam :) czekam na drzemkę synka i podłogi mam zamiar pomyc i pranie włączyć.

Marzycielka, Snowflake lubią tę wiadomość

• Marzycielka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny jakiego macie powera od rana 😃 dajcie trochę he he
    Ja wczoraj łazienki posprzątałam, a nie lubię tego wrrrr 😜 i to mnie chyba zmęczyło, bo nie mogę się zebrać do roboty teraz 🤣
    A muszę zrobić sałatkę, kotlety, jajka faszerowane i odkurzyć 🙈 no i jeszcze zrobić się na bóstwo 🙉 ale mam czas.... Znajomi przychodzą o 19 😉

Różyczka a kiedy powinnaś dostać @? Może skusisz się na teścik jutro tak w Nowy Rok? 😁
    3 latek śpi Ci w dzień? Moje pociechy do 2 lat miały drzemki w ciągu dnia, później nie chciały już niestety 😜
    A o której idzie spać na noc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 13:52

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ