Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
melisa wrote:Futermama zaraz 10.11 i 11.11 ładne daty także go go go mamuska
Salvie no niech jeszcze mała posiedzi chociaż z 2 tygodnie. A termin masz na styczeń?
Na 23/24.12melisa lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Futuremama mama dorwij męża o rozbujajcie mała do wyjścia😉
Sallvie kurcze to dzieje się tam u Ciebie,ciakwe co lekarz powie, może uda Wam się wytrzymać jeszcze trochę. Ale mała jak ma 2 kg to będzie dobrze.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
futuremama wrote:Eve a Ty kiedy wizytujesz? Czujesz jeszcze czasem ten pessar czy jakby go nie było?
Ciekawa jestem jaka mała jest już wagowo duża. Do tej pory była takim średniakiem i liczę,że tak jej zostało.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Futuremama zobaczymy jak wyjdzie jaka będzie. Ja nie miałam USG przed samym porodem z pierwszym, z drugim różnica była 70g także trafiona. Teraz zobaczymy.
A wiesz "mama zwolnij" działa na moją głowę, ale i pessar daje poczucie bezpieczeństwa.futuremama lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
futuremama wrote:Młoda urodzona 10, młody 11. Może mała wie że ojciec ma problem z datami, ułatwi mu życie i urodzi się 10.11🤣🤣🤣
Haha to myślałam ze Roksana urodzi sie 6.12 bo starsza cora jest z 2 a synek z 4 to tak akurat co dwa dni. Ale wychodzi na to, że dziewczyna chce sie ewidentnie z tlumu wybić 😂Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja właśnie sie ubieram i wychodze na wizyte na 9 💪
Plan jest taki, żeby po wizycie nie zaczął się poród 😂Eve, futuremama, Milixx, Betti37 lubią tę wiadomość
sallvie wrote:Ja właśnie sie ubieram i wychodze na wizyte na 9 💪
Plan jest taki, żeby po wizycie nie zaczął się poród 😂futuremama, Betti37 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Czekamy na info i żebyś nam Futuremamy nie wyprzedziła 😉
No wolalabym sie w kolejke nie wpychac 🙈🙈futuremama, Eve lubią tę wiadomość
futuremama wrote:Może ktoś testuje? Jakieś dwie kreseczki? Taki mały znak dla mojej że ma wychodzić bo brzuch idzie w obieg😁 Co am u reszty słychać?
Ps. U nas w przedszkolu afera że panie nie mogą dzieciom zdjęć robić prywatnym sprzętem i nam wysyłać ani nigdzie umieszczać, mimo że do tej pory problemu nie było😔
Ja mam zamiar sikać 13.11. Będę 11dpo. Już mnie dzisiaj rano kusiło.. Diabełek 😈 podpowiadał: siknij, siknij ale wygrał zdrowy rozsądek Ale mam jakieś takie dziwne przeczucia, że nic z tego. Brzuch zaczyna boleć jak na okres 😔
Odnośnie zdjęć w przedszkolu. Ja podpisywałam zgodę na zdjęcia i publikacje ich na stronie przedszkola. Przedszkole prywatne. Skąd w Waszym przedszkolu taki problem? 🤔 -
sallvie wrote:Ja właśnie sie ubieram i wychodze na wizyte na 9 💪
Plan jest taki, żeby po wizycie nie zaczął się poród 😂
Powodzenia na wizycie 😊
Niech maleństwo jeszcze posiedzi w brzuszku 🤗 -
ja po wizycie.
Wiec tak szyjka sie nie skraca wewnetrznie zamnknieta rozwarcie zewnetrzne jakies jest.
Nie do konca wie skad te krwawienia bo lozysko tez sie nie odkleja. Zwiekszyl mi dawke luteiny, i wizyta juz za tydzien, gdyby dalej cos bylo nie tak to mam skierowanie do szpitala na patologie do Gdańska.
Według jego pomiarów malutka ma 1800g ale ja bym wziela poprawke na te jego mierzenie. Wiec mysle ze gdzies 2100-2200 ma.
Ale nawet jesli to i tak wedlug jego pomiarow przez ostatnie 14 dni przytyla ponad 400g ☺
Obrocona glowkowo, wiec moge rodzic naturalne 💪💪Eve, Milixx lubią tę wiadomość
futuremama wrote:Może ktoś testuje? Jakieś dwie kreseczki? Taki mały znak dla mojej że ma wychodzić bo brzuch idzie w obieg😁 Co am u reszty słychać?
Ps. U nas w przedszkolu afera że panie nie mogą dzieciom zdjęć robić prywatnym sprzętem i nam wysyłać ani nigdzie umieszczać, mimo że do tej pory problemu nie było😔
Czekam aż się spóźni ale raczej będzie punktualnie co do dnia niestety....
Czyli za za jakieś 3-4 dni -
Eve wrote:To są bdb wieści. Więc mam nadzieję,że jeszcze wytrzymacie trochę,trzymam za to kciuki. Ale jak u niego urosła to urosła na pewno, a to najważniejsze.
Taak wlasnie to mnie cieszy najbardziej ze co by nie bylo to u niego tez urosla i to na prawde sporo. Wiec pewnie klockiem przy porodzie nie bedzie ale nie bedzie tez calkiem taka mala jak myslalamEve lubi tę wiadomość
sallvie wrote:Taak wlasnie to mnie cieszy najbardziej ze co by nie bylo to u niego tez urosla i to na prawde sporo. Wiec pewnie klockiem przy porodzie nie bedzie ale nie bedzie tez calkiem taka mala jak myslalam
sallvie lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
U nas w klubie malucha na szczęście nie ma od dawien dawna kwarantanny. Dzieciaki oczywiście notorycznie chorują, ale panuje cicha zasada, że im się testu nie robi, aby na pewno nie wyszedł przypadkiem dodatni i żeby nie zamknięto placówki.