Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Melisa, i bardzo dobrze. Realizuj swoje marzenia i potrzeby. Na wszystko inne przyjdzie jeszcze czas. Jeśli masz zapisane w górze piąte dziecko, to i tego doczekasz.
melisa, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Poczytałam Was trochę i podbudowalyscie mnie, szczególnie Paula-Sara. Podziwiam za odwagę i wytrwałość. Ja bardzo chciałam trzecie dziecko i chce nadal ale odczuwałam coś dziwnego, że ludzie źle na mnie patrzą, że zwariowałam. Zawsze marzyłam o dużej rodzinie i wiem, że nie wolno się przejmować tym co inni myślą. Też mam troche obawy czy dzieciatko będzie całkiem zdrowe ale i tak co ma być to będzie. USG nam wyszło super tylko w pappa wyszło ryzyko ale myślę pozytywnie. Pozdrawiam
-
Dziewczyny, u mnie updated. Dziś 9 dpo i jestem po teście, a nawet dwóch. Czyli nie ma wątpliwości 😁 Ale boję się cieszyć, bo mam ciągle w pamięci ten biochem i obawiam się powtórki 😬
https://zapodaj.net/plik-CPvHI8LkWL
Alexa88, Niebieska Gwiazda, Kasiastaraczka, aswalda lubią tę wiadomość
-
Edka!!!!!!! Właśnie patrzyłam na ciążowe wątki! Ale ekstra! Trzymam kciuki bardzo, bardzo, bardzo mocno 😍❤️
edka85 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
MartaP29 wrote:Podziwiam osoby, które decydują się na tyle dzieci
S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Chcę do Was dołączyć. Mam dwoje dzieci, zawsze chciałam troje. Idealnie chciałabym odstęp między drugim a trzecim 3 lata, bo 2 lata, to trochę ciężko. Jesteśmy za granicą sami, nie mamy nikogo do pomocy, dużo pracujemy. Nie wiem co robić. Mój wiek to 36, a mąż 42 (!) gdybyśmy czekali, to mój wiek to byłoby 38 , a mąż 44(!). Czy to nie za późno?01 2022 ❤️
03 2024 ❤️
Pora na trzecie? -
Małaczarna wrote:Cześć dziewczyny!
Chcę do Was dołączyć. Mam dwoje dzieci, zawsze chciałam troje. Idealnie chciałabym odstęp między drugim a trzecim 3 lata, bo 2 lata, to trochę ciężko. Jesteśmy za granicą sami, nie mamy nikogo do pomocy, dużo pracujemy. Nie wiem co robić. Mój wiek to 36, a mąż 42 (!) gdybyśmy czekali, to mój wiek to byłoby 38 , a mąż 44(!). Czy to nie za późno?
Moim zdaniem nigdy nie jest za pozno, jeśli tylko sie chce i czuje na siłach. 😊Małaczarna lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Małaczarna wrote:Cześć dziewczyny!
Chcę do Was dołączyć. Mam dwoje dzieci, zawsze chciałam troje. Idealnie chciałabym odstęp między drugim a trzecim 3 lata, bo 2 lata, to trochę ciężko. Jesteśmy za granicą sami, nie mamy nikogo do pomocy, dużo pracujemy. Nie wiem co robić. Mój wiek to 36, a mąż 42 (!) gdybyśmy czekali, to mój wiek to byłoby 38 , a mąż 44(!). Czy to nie za późno?
Hej, myślę, że nie jest za późno jeżeli się dobrze czujesz i zdrowie pozwala na kolejne dziecko 🤍 kiedy urodził się pierwszy synek mój mąż miał 49lat, a trzecie dziecko 53.Małaczarna lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich. Synek w tym roku skończy 8, a córeczka 5 lat. Partner ma bliźniaków - 16 letnich.
Okazuje się, że w drodze wspólne Bobo. 🙈🤩
Aaa ja mam 36 lat, Parner 55... Także póki co jest przerażony, blady i dochodzi do siebie... 😜
Dzisiejszy test, 9 dpo
edka85 lubi tę wiadomość
36👩❤️💋👨55
👱♀️
2016 - 8 tc 👼
2017 - synuś 🙋♂️
2020 - córeczka 👸
👨🦱
2009 - bliźniacy 🧒🧒
Starania o wspólne Bobo
8 cs
28.03 - II
17.04 - 3 mm czlowiek z ❤️
24.03 - 0,96 cm ❤️
Walcz Kropeczko -
No to świetnie! Partner pewnie przerażony, bo już zapomniał dawno, jak to było w pieluchach 😄 Ale na pewno odnajdzie się znów w tej roli 😉
-
Hej, nieśmiało chciałam dołączyć. Mam dwójkę dzieci, córka 5.5 roku, którą mamy dzięki in vitro (siedziałam tutaj w odpowiednich wątkach przy tych staraniach), syn w czerwcu skończy 3 lata (naturalsik). Między nimi była jeszcze ciąża pozamaciczna. Postanowiliśmy z mężem, że chcemy postarać się o jeszcze jedno dziecko. Trochę się cykam, bo w tym roku kończę 36 lat, a mąż ma 45 lat. No i nie wiadomo, co nam wyjdzie z tego, bo przecież na początku nie mogliśmy mieć dzieci, może już być za późno dla nas. No ale próbujemy, więc w kwietniu chcę wyciągnąć wkładkę i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Małaczarna lubi tę wiadomość
AMH=0,83
IVF - 2 blastki
7 dpt - 16.8; 9 dpt - 23.4; 11 dpt - 27.1; 14 dpt - 123;
17 dpt - 511; 22 dpt - 2400
Córeczka urodzona 10/2019
Ciąża pozamaciczna 02/2021
09/2021 ciąża naturals
Synek urodzony 6/2022 -
Dzyzia wrote:Hej, nieśmiało chciałam dołączyć. Mam dwójkę dzieci, córka 5.5 roku, którą mamy dzięki in vitro (siedziałam tutaj w odpowiednich wątkach przy tych staraniach), syn w czerwcu skończy 3 lata (naturalsik). Między nimi była jeszcze ciąża pozamaciczna. Postanowiliśmy z mężem, że chcemy postarać się o jeszcze jedno dziecko. Trochę się cykam, bo w tym roku kończę 36 lat, a mąż ma 45 lat. No i nie wiadomo, co nam wyjdzie z tego, bo przecież na początku nie mogliśmy mieć dzieci, może już być za późno dla nas. No ale próbujemy, więc w kwietniu chcę wyciągnąć wkładkę i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Trzymam kciuki! Jestem w podobnej sytuacji 😉
01 2022 ❤️
03 2024 ❤️
Pora na trzecie? -
Dzyzia, próbujcie, może nawet uda wam się stosunkowo szybko. Wiekiem się nie przejmuj. Ja miałam tyle samo lat jak starałam się o trzecie.
-
Dziewczyny, mam na pokładzie człowieka 5mm z bijącym sercem 122 fhr 🤩
https://zapodaj.net/plik-9ye9hTn8f0
Truskawkowykompot, Dzyzia, Niebieska Gwiazda, melisa lubią tę wiadomość