X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
Odpowiedz

Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀

Oceń ten wątek:
  • melisa Autorytet

Wysłany: 25 lutego, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam na tej rozmowie i oddzwonili później, że chcą mnie zatrudnić jak najszybciej. Więc nasze plany o powiększeniu rodziny odłożone na ok 1.5 roku. Muszę dać sobie szanse z tą nowa pracą... z drugiej strony trochę mi przykro, że będę mniej czasu w domu, że dzieci będą więcej na świetlicy czy w przedszkolu. Ale wiem, że jakbym teraz zdecydowała się na kolejne dziecko to zmiana pracy wchodziłaby dopiero za 3 lata. Biorę też pod uwagę, że za 1.5 roku stwierdzę że jestem już za stara na dziecko. Ale mam swoją kochaną czwórkę. Doceniam. Kocham. Jak nam jest pisane jeszcze maleństwo to wierzę że pojawi się ono w odpowiednim momencie.

• edka85 Autorytet

Wysłany: 25 lutego, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa, i bardzo dobrze. Realizuj swoje marzenia i potrzeby. Na wszystko inne przyjdzie jeszcze czas. Jeśli masz zapisane w górze piąte dziecko, to i tego doczekasz.

melisa, Księgowa lubią tę wiadomość

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23)
‹‹ 175 176 177 178 179
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ