X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
Odpowiedz

Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀

Oceń ten wątek:
  • Mika_Dominika Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolik wrote:
    Cześć dziewczyny. Nieśmiało się witam, na pokładzie dwójka dzieci, ale oraz częściej myślę o trzecim 🙈 w sumie odkąd urodziłam drugą córkę to wiedziała, że chce trzecie, teraz od paru miesięcy już tak intensywnie, ale mąż nie wiem czy do końca przekonany. Także pisze tutaj, bo mam nadzieję, że niedługo rozpoczniemy starania, choć powiem szczerze, że troche mnie to bardziej przeraża jak pierwsze czy drugie. Powiedzcie jak to u Was wyglądało czy trzecie mocno wywróciło życie do góry nogami?

Mi łatwiej z trójką niż przez pierwszy rok z dwójką :)
    Kiedyś byłam pewna, że będziemy mieć dwójkę dzieci a traz zastanawiamy nad czwartym ☺️

• krolik Autorytet

Wysłany: 20 czerwca, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baylee wrote:
    Hej dziewczyny:) ja będę się starać dopiero o drugie,ale mam pytanie jak znosilyscie swoje ciaze? Czy przebiegały podobnie jeśli chodzi o objawy czy zupełnie inaczej? Moja ciąża 6 lat temu była zagrożona i czułam się fatalnie i fizycznie i psychicznie. Boję się więc co będzie teraz jak jestem starsza też

W dwóch ciążach z córkami czułam się niemalże identycznie.

• krolik Autorytet

Wysłany: 20 czerwca, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika_Dominika wrote:
    Mi łatwiej z trójką niż przez pierwszy rok z dwójką :)
    Kiedyś byłam pewna, że będziemy mieć dwójkę dzieci a traz zastanawiamy nad czwartym ☺️

a w jakim wieku masz dzieci? Ja aktualnie mam tak silny instynkt na trzecie, że i czwarte mogłabym mieć 😅 mój mąż się za głowę łapie jak mu o tym mówię 😅

‹‹ 178 179 180 181 182
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ