Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
krolik wrote:Cześć dziewczyny. Nieśmiało się witam, na pokładzie dwójka dzieci, ale oraz częściej myślę o trzecim 🙈 w sumie odkąd urodziłam drugą córkę to wiedziała, że chce trzecie, teraz od paru miesięcy już tak intensywnie, ale mąż nie wiem czy do końca przekonany. Także pisze tutaj, bo mam nadzieję, że niedługo rozpoczniemy starania, choć powiem szczerze, że troche mnie to bardziej przeraża jak pierwsze czy drugie. Powiedzcie jak to u Was wyglądało czy trzecie mocno wywróciło życie do góry nogami?
Mi łatwiej z trójką niż przez pierwszy rok z dwójką
Kiedyś byłam pewna, że będziemy mieć dwójkę dzieci a traz zastanawiamy nad czwartym ☺️ -
Baylee wrote:Hej dziewczyny:) ja będę się starać dopiero o drugie,ale mam pytanie jak znosilyscie swoje ciaze? Czy przebiegały podobnie jeśli chodzi o objawy czy zupełnie inaczej? Moja ciąża 6 lat temu była zagrożona i czułam się fatalnie i fizycznie i psychicznie. Boję się więc co będzie teraz jak jestem starsza też
W dwóch ciążach z córkami czułam się niemalże identycznie. -
Mika_Dominika wrote:Mi łatwiej z trójką niż przez pierwszy rok z dwójką
Kiedyś byłam pewna, że będziemy mieć dwójkę dzieci a traz zastanawiamy nad czwartym ☺️
a w jakim wieku masz dzieci? Ja aktualnie mam tak silny instynkt na trzecie, że i czwarte mogłabym mieć 😅 mój mąż się za głowę łapie jak mu o tym mówię 😅 -