Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie.
Wszystko w najlepszym porządku! ❤️❤️❤️ Matko, wiecie jaki kamień mi spadł z serca? 🤪 Czekam jeszcze co prawda na wyniki z krwi, ale lekarz na usg mówił, że wszystko wygląda bardzo dobrze, a dzidzia jest śliczna ❤️
Jeszcz nie wiemy kto tam siedzi, ale to tam mniejsza z tym 🙈
Jesteśmy szczęśliwi. Łzy mi poleciały w aucie 🙂
W domu powiedzieliśmy Wiercipięcie o tym w wielkiej konspiracji, a ona na to "no, czyli miałam rację" 😂 kurtyna 🤪
Fotkę spróbuję wrzucić jak Maluchy usną 😀 a jak to się robi tak w ogóle?
Dzięki Dziewczyny za kciuki!!!
Kochana cieszę się razem z Tobą 🤩
Gratulacje jeszcze raz ❤️
Najważniejsze, że maluszek zdrowy... Na płeć poczekamy 😉 będzie więcej emocji 😁
A Wiercipięta rozwala system 🤣
Co do zdjęcia to wchodzisz na https://zapodaj.net/ klikasz Na Forum, wybierasz zdjęcie, wybierasz rozmiar i klikasz zapodaj. Później skopiuj pierwszy albo drugi link i wstaw tutaj 😀
Czekamy 🤗Snowflake lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Wszystko w najlepszym porządku! ❤️❤️❤️ Matko, wiecie jaki kamień mi spadł z serca? 🤪 Czekam jeszcze co prawda na wyniki z krwi, ale lekarz na usg mówił, że wszystko wygląda bardzo dobrze, a dzidzia jest śliczna ❤️
W domu powiedzieliśmy Wiercipięcie o tym w wielkiej konspiracji, a ona na to "no, czyli miałam rację" 😂 kurtyna 🤪
Super wieści! Nudnej dalszej ciąży życzę i duuuużo zdrówka dla wszystkich dzieciaczkówSnowflake lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Rozumiemy, że łatwo nie jest przezwyciężyć lęki.
Jesteśmy z Tobą.
Daj znać jak po wizycie ✊
I zaglądaj do nas częściej 😉
Właśnie, właśnie, odzywaj się co i jak z maluszkiemNa pewno wszystko będzie dobrze 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 20:04
Snowflake, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
A ja mam pytanie dziewczyny, może głupie wiem, ale wcześniej nie miałam takich intensywnych objawów, albo po prostu tak nie przywiązywałam do tego wagi...dziś tak starasznie kłuje mnie jajnik, ale dosłownie co chwilę, jakby ktoś mi tam szpile wbijał, owu aplikacja wyznaczyła mi dziś, ale wczoraj np po wpisaniu objawów przestawiła się jednak na dzień wcześniej. Czy ten jajnik może zwiastować, że to jednak dziś czy raczej już pozamiatane i może być już po owulacji? Śluz u mnie nadal rozciągliwy, ale jakby mniej go niż wczoraj...Nawet teraz siedzę na kanapie, bo normalnie nie mogę wstać...nie miałam tak wcześniej. Dziś miały być przytulanki, a ja nie wiem czy dla radę z tym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 20:10
-
Snowflake wrote:Ja nigdy nie miałam owu potwierdzonej usg, bazowałam jedynie na śluzie, takich odczuciach jak u Ciebie teraz i przez krótki czas na temp. U mnie raczej te silne objawy pokrywały się ze skokiem temp. Czyli z dniem owu? Nie jestem dobra w te klocki 🙈
W każdym razie bardzo dobrze Cię rozumiem... Też mi się zdarzały takie cykle, gdzie myślałam, że jajnik mi rozsadzi 🙄 nawet wypróżnianie wtedy było bolesne... Całe szczęście piszesz, że działacie w temacie od kilku dni 🤞🙂❤️ a powiedz, dobrze reagujesz na ciepłe okłady? Może zrób sobie na chwilę termofor?
O w sumie dobry pomysł, tak jak mam okres, a mam mega obfity i bardzo bolesny to czasem takie okłady pomagają, nie pomyślałam o tym. Oby to odczucie było związane z owu i żeby była ona owocna, bo już nie mogę się doczekać naszej Rodzinki w powiększonym składzie 😊Snowflake lubi tę wiadomość
-
Gratuluję 😍 super wieściSnowflake lubi tę wiadomość
Syn 💙
Córka 💙
Córka 💙
4 aniołki 😭 -
Marzycielka wrote:Ojej to współczuję choroby najmłodszej 😔
Życzę zdrówka 🤗
Ja miałam starać się o 4 malucha w wakacje, jak Słodziak skończy 2 latka, ale póki co starania odłożyliśmy... Jednak nie jesteśmy jeszcze gotowi 😉
Doskonale rozumiem, jednak jest to duże wyzwanie 😉Marzycielka lubi tę wiadomość
Syn 💙
Córka 💙
Córka 💙
4 aniołki 😭