Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś 5-6 dpo (aplikacja raz mi zmieniła termin owu) i straszne ciągnięcie w dole brzucha od strony jajnika, jakieś kłucia i ogólnie ból promieniujący do pleców, ale dziś mam gorszy dzień i uznaje to raczej za objaw na nie, niż na tak
Kat777 lubi tę wiadomość
-
MeiMei, z objawami to jest jednak taka loteria, że nie przejmuj się - one naprawdę mogą znaczyć cokolwiek, w każdą stronę! Głowa do góry
Futuremama, no to sikaj jutro dla spokoju i dawaj znać -
Czesc dziewczyny
I ja dołaczę
z niektórymi z Was się już znamuciekłam na chwile myslałam że to coś pomoże ale niestety nic się nie zmieniło ;-(
Mam w tym roku 36 lat i dwie córeczki 5lat i 3 latka i od dwóch lat staramy się o 3 dzieciątko.
To mój 5 cykl stymulowany chodze na monitoring owulacja jest ale w ciąże ciężko zajść. Jestem po dwóch cesarkach i tak podejrzewam czy to jest przyczyna tak długich starań.
Pozdrawiam Was ciepło. ;-*Snowflake, futuremama lubią tę wiadomość
-
Rozumiem, no zobaczymy co w weekend będzie.. ale czy teraz, czy za miesiąc - pamiętaj, grzejemy ci miejsce tu
kalo, a jak tam z twoimi plamieniami, zniknęły, rozkręcił się okres, co tam się zadziało u ciebie? -
MeiMei wrote:U mnie dziś 5-6 dpo (aplikacja raz mi zmieniła termin owu) i straszne ciągnięcie w dole brzucha od strony jajnika, jakieś kłucia i ogólnie ból promieniujący do pleców, ale dziś mam gorszy dzień i uznaje to raczej za objaw na nie, niż na tak
-
Kat777 wrote:To mogą być skurcze implantacyjne. W teorii 5 dni po owulacji zarodek staje się blastocystą i jest powoli gotowy do implantacji i wtedy mogą pojawić się takie skurcze. Bo 5-6 dpo ( dni po owu) ?
Tak, dziś 6 dni po owulacji, jeszcze czasem poboli, ale już mniej. -
futuremama wrote:Kat jak sama widzisz nie ma co myśleć i planować na lata do przodu, a tym bardziej się stresować. Zawsze się jakoś uloży, a bliźniaki często jeszcze bardziej razem się trzymają
Ciekawa jestem reakcji Wsszego 5latka😁 naszemu jak coś tłumaczyłam o dzieleniu się to rzuciłam ze co by było jakby ich czwórka była (celowo nie powiedziałam trójka bo wiem że chce) a ten nagle że tak, że dlaczego nie jest ich czwórka🙈
Na pewno będą ciężkie chwile ale dacie radęwie ze w brzuchu rosną człowieki
myśle, ze czas pokaże. Ja obecnie jestem w 9t4d. W poniedziałek jade na test genetyczny bo ponoć papa głupoty pokazuje przy bliźniaczej. A Ty w ciąży czwartej? Czy się starasz przepraszam, bo jeszcze nie wiem
-
futuremama wrote:U mnie niestety tak się @ zazwyczaj zaczyna ale jest też szansa że u Ciebie implantacja. Kciuków nie puszczam 😊monia
-
Annamaria wrote:Rozumiem, no zobaczymy co w weekend będzie.. ale czy teraz, czy za miesiąc - pamiętaj, grzejemy ci miejsce tu
kalo, a jak tam z twoimi plamieniami, zniknęły, rozkręcił się okres, co tam się zadziało u ciebie?
@ się zjawiła. Myślałam że to inplantacja ale jednak się rozkręciła na dobre. Ja zaczynam od nowamonia -
futuremama, i jak dziś? Taki dwudniowy odstęp to byłoby już coś ewentualnie widać, jeśli chodzi o różnicęw cieniu, no nie? Jak sytuacja?
Buuu, na dworzu robi się chlapa, ten piękny cudny śnieg znika w oczach! Mogłby poleżeć jeszcze.... -
Czyli poprawiamy koronę na głowię, odbębnisz weekendowe wizytacje, i widzimy cię tu w nowym cyklu!! Jak nie teraz to za chwilę
głowa do góry, a teraz rób sobie duuużo przyjemności z okazji urodzinek wyprawianych w weekend, należy ci się jak nic!!