Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Łooohoho!!! Dobrze, że wyłapałaś, bo naprawdę kreska przednia 😀 zapowiada Ci się miły weekend 😀❤️
Tylko, w tym wszystkim najlepszy jest to, że ja ani trochę śluzu płodnego nie mam. 🙄🙄
Nawet bym o dniach płodnych nie pomyślałaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 08:29
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Hejka. Dzisiaj 10dc więc zaczęłam maraton z testami i szok . Patrzcie jaka już gruba kreska jak na 10dc
https://naforum.zapodaj.net/fa4c3f09253d.jpg.html
No zobacz, jakiś czas temu też sobie zrobiłam ten rosmanowski test z ciekawości. I kreskę widać,mimo że żadnej owu na horyzoncie nie było widać.
Najlepiej do wyłapywania lh nadają się testy z Domowego Laboratorium. -
futuremama wrote:Ja sobie skinęłam dziś dla sportu ale wiadomo jaki wynik. Zaplątał się jeden test jeszcze ze styczniowej przygody bo na koniec w razie czego dwa kupiłam, jeden zużyłam i nie było sensu drugiego robić. A dziś stwierdziłam że co mi tam🙈
Także dzień dobry PMS, oglądaliśmy "Odlot" to na początku ryczałam jak bóbr, potem trochę mniej przeplatając śmiechem 🤣 ale sama sobie jestem winna bo wybrałam tą bajkę a dla mnie jest taka naprawdę... do refleksji. Chociaż ja się chyba po prostu do bajek nie nadaje bo ostatnio też "Coco" oglądaliśmy i cóż...
Spoko ja do tej pory płacze na królu lwie i momencie jak Mufasa umiera a ze 20 razy już to oglądam jak nie lepiej 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 23:24
Cześć dziewczyny 😉
11, 12.02 miałam prawdopodobnie owulację. Prawdopodobnie, bo nie byłam na monitoringu, odpuściłam też testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Jedynie co to badam szyjkę. I właśnie dziś przy badaniu zauważyłam krew. Aż się przestraszyłam. Do miesiączki mam jeszcze dobry tydzień. Czy to może być implementacja? -
Ja dzisiaj robiłam test mimo ze to jest dopiero 8 dpo. Na początku myślałam że negatywny ale teraz za każdym razem jak patrze to widzę bardzo blada kreskę która nie da się uchwycić na zdjęciu. ??? Zrobię jeszcze test w poniedziałek lub jutro rano. Jak coś będzie widać to w pon na betahcg. Może się udało.. trzymajcie kciuki.
Salvie trzymam kciuki za owocne starania. Sluz nie musi być widoczny, może być wodnisty i można go nie zauważyć.Niebieska Gwiazda, sallvie lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Liliowa wrote:Ja dzisiaj robiłam test mimo ze to jest dopiero 8 dpo. Na początku myślałam że negatywny ale teraz za każdym razem jak patrze to widzę bardzo blada kreskę która nie da się uchwycić na zdjęciu. ??? Zrobię jeszcze test w poniedziałek lub jutro rano. Jak coś będzie widać to w pon na betahcg. Może się udało.. trzymajcie kciuki.
Salvie trzymam kciuki za owocne starania. Sluz nie musi być widoczny, może być wodnisty i można go nie zauważyć.
Trzymam kciuki 💪
Ja powtórzyłam sobie test wieczorem i kreska jest dużo jaśniejsza. Także jeszcze chwila do tej owulacji 😅😅Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Jest druga kreska!!! Juz wyrazniejsza. Bardzo się cieszę!!! Pierwszy cykl po powrocie miesiączki i od razu zaskoczyło, nie spodziewałam sie☺
Idę w pon na bete jeszcze. Kurcze 9 dpo i juz poxytywny test😊Annamaria, futuremama, Snowflake, edka85, sallvie, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Liliowa, gratulacje!!! Super!!!
futuremama, zawsze jest nadzieja, czekam razem z tobą na rozwój sytuacjifuturemama, sallvie lubią tę wiadomość
-
Futuremama, ja widzę tu kreskę!
Liliowa 👏👏👏👏
Ej no, też chcę się już starać, ale ta franca nie wraca 😒 Melisa, co u ciebie?Snowflake lubi tę wiadomość
-
O kurcze ale wiadomości 😍
Kciuki dziewczyny za dalszy rozwój sytuacji 💪🤞Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
futuremama wrote:Nie mieli pinków 10 tylko jakieś ich DOZetowe 10 ale jest ciemniejsza😭😍 oczywiście wszystko się może zdarzyć ale na ten moment jest dobrze.
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.html
O jaaa super 😍😍futuremama lubi tę wiadomość