Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama, co tu się wyprawia 😍🥰 kreska jak ta lala ✊ u mnie dziś 27 dc, przez kilka dni były objawy jak na @, teraz cisza, testy do tej pory negatywne, więc już nie robię, choć mam jeszcze jeden, ale czekam raczej na okres...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 08:52
-
No i zrobiłam ten ostatni test, teraz mam mętlik w głowie, bo niby wyszło biało, ale w miejscu testowym od góry jest jakieś dziwne wybarwienie, ktore wyszło od razu, haha cuda. Niestety test wywaliłam, bo uznałam za wadliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 10:52
Snowflake lubi tę wiadomość
-
MeiMei wrote:No i zrobiłam ten ostatni test, teraz mam mętlik w głowie, bo niby wyszło biało, ale w miejscu testowym od góry jest jakieś dziwne wybarwienie, ktore wyszło od razu, haha cuda. Niestety test wywaliłam, bo uznałam za wadliwy
Póki nie ma okresu jeszcze piłka w grze 💪💪
U mnie dzisiaj 12dc. Kreska na testach owulacyjnych zaczyna ciemnieć. No a my zaczynamy od dziś maraton staraniowy 🤣 za kolejne dwa tygodnie liczę na dwie kreski już na teście ciążowym 😅🙈Snowflake, futuremama, MeiMei, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny u mnie cuda, 27 dc, dzień spodziewanej @, której nadal brak, dużo ciągnącego się glutowatego śluzu mleczno-żółtego (sorki za dosadny opis 🙈) i tak pink o czułości 10 blady jak śnieg, za to na bobku 25 ledwo ledwo, ale naprawdę ledwo widoczny jakiś cień (wiem, że te testy lubią oszukiwać, ale nigdy mi na nim nic nie wyszło jak nie było ciąży), ale czy to możliwe żeby test o czułości 10 nic nie pokazał, a o czułości 25 cokolwiek?? Tak poza tym zero objawów innych. Poza tym to już niby 12 dpo w najdłuższej wersji, więc chyba już powinno coś być 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 11:24
-
Snowflake super ze synek tak ładnie się rozwija.
Ja byłam na becie i wynosiła 44 w 10 dpo
Nastawiam się pozytywnie i robie bete jeszcze druga jutro. Termin wychodzi na 7 listopada🥰Jestem bardzo szczęśliwa ale także troche zestresowana, bo obecnie jestem na urlopie wychowawczym i zamierzam w niedługim czasie przerwać go i przejść od razu na zwolnienie. Ktoras z Was juz tak robila? Miałyście jakies problemy? Nie zmierzam wracać do pracy szpitalu tym bardziej że nie byłam szczepiona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 12:51
futuremama, sallvie, Snowflake, Annamaria lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
https://naforum.zapodaj.net/b7122c5e139f.jpg.html
Chyba mamy to. Wczorajszy test i dzisiejszy z tej samej godziny.
To by się pokrywało z moim dzisiejszym bólem podbrzusza i tym że szyjka bardzo wysoko jest 🙈🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Liliowa, gratulacje!! ale tu się zadziało
sallvie, meeega kreseczka, działaj!! Na początku ofkors myślałam, że to ciażowy, aaaa
futuremama, kciuki nadal w toku, dobrze wiesz, że sama pojedyncza beta nic nie mówi, czekamy na przyrostniech będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 17:39
sallvie lubi tę wiadomość
-
Sallvie, działaj!
Futuremama, gratulacje!
Liliowa, złóż wniosek o przerwanie urlopu. Możesz najpierw powiadomić pracodawcę, że masz taki zamiar i wtedy ustalicie termin za porozumieniem stron. Jeżeli to problem, sama wskaż termin, ale wtedy pismo musisz złożyć co najmniej trzy tygodnie wcześniej. Oczywiście z dniem następnym po zakończeniu urlopu idziesz na l4.
Ja też sobie siknelam na facelle. Oł noł, znowu niekończąca zbliżająca się owu 🤦♀️
Chyba zacznę mierzyć sobie tempke... Tak, jutro to zrobię rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 17:23
-
Annamaria wrote:sallvie, meeega kreseczka, działaj!! Na początku ofkors myślałam, że to ciażowy, aaaa
za kilka dni liczę na takie kreski już na ciążowymfuturemama, Annamaria lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
będzie mi się teraz dłużyło ofkors te dwa tygodnie teraz i zaraz będę wyszukiwać już może jakichś ciążowych objawów sobie hahaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
futuremama wrote:
Edka u mnie chyba temp się najbardziej sprawdzałaale ja już przyzwyczajona bo przez lata mierzyłam 🤣 aczkolwiek ja odwrotnie, od jutra zrywam z tym nałogiem;)
-
Edka85 ja taka temperaturę mam tuz przed owulacja
Druga beta 160 wiec jest przyrost 240 %. Może będzie dziewczynka??? Slyszalam taka teorie ze jak jest przyrost ponad 200 to raczej dziewczynka.futuremama, edka85, Snowflake lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;()