Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Miska dla mnie to nie cień a kreseczka, nie trzeba jej szczególnie szukać😁 zwłaszcza że 10dpo to wcześnie. Niech teraz pięknie ciemnieje😁
futuremama lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
A ja dałam trochę na luz to co odkładałam na później bo może akurat zajde w ciążę zaczęłam realizować już teraz a mianowicie zrobiłam sobie laserowe usuwanie owłosienia pachy i bikini dopiero pierwsza seria co 7 tygodni mam powtarzać a jak zajde w ciążę no najwyżej przerwe miałam w planie to zrobić już dawno i bym miała już z glowy. No i miałam się nie szczepić ale też się zaszczepilam będzie co ma być 😀
futuremama lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:3 ciąża i jak to laserowe usuwanie, boli to? W przyszłości też bym chciała ale u mnie to jest na liście "po wszystkich dzieciach", łącznie z operacją wzroku - mam nadzieję że będą mogli mi zrobić i z jakimiś zabiegami na brzuch, może coś na biust🤣
Mnie nie bolało ale już już zahartowana jestem bo od 15 lat robiłam depilacje woskiem 😀 -
3 ciążą wrote:A ja dałam trochę na luz to co odkładałam na później bo może akurat zajde w ciążę zaczęłam realizować już teraz a mianowicie zrobiłam sobie laserowe usuwanie owłosienia pachy i bikini dopiero pierwsza seria co 7 tygodni mam powtarzać a jak zajde w ciążę no najwyżej przerwe miałam w planie to zrobić już dawno i bym miała już z glowy. No i miałam się nie szczepić ale też się zaszczepilam będzie co ma być 😀
-
Milam to dobrze ze zrezygnowalas bo byś się obwiniała.
Jeżeli chodzi o depilacje woskiem to w salonach kosmetycznych robią to bardzo fajnie dyskretnie zakłada się majteczki jednorazowe i jest komfortowo ale boli.
Mi się zaczynają dni płodne i marzę o tym żeby się w końcu udalo. 😀futuremama, milam lubią tę wiadomość
-
milam wrote:Sallvie miałaś już prenatalne? Jak tam innym idzie? U mnie testowanie lada dzień ✊
Jutro na 18:00 mam . dzisiaj wlasnie odebralam wyniki pappy i wolnej bety. A jutro z nimi do lekarza na usg i bedzie wszystko ogladal.
Oczywiscie stres mam poziom hard albo i lepiej.milam lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
milam wrote:A znasz się trochę na tej pappie? Jak ci się to widzi? Trzymam jutro kciuki, na pewno wszystko będzie git !
Nie znam sie w sumie 😅
Fakt faktem mam podane normy do wynikow i wedlug tych norm sa jakos w centylach podane i skonczonego tygodnia w ktorym byly robione wyniki wychodi ze wyniki mam powyzej 50 centyla to wydaje mi sie ze jest bardzo dobrze 😅 ale niech to lepiej jutro lekarz sam oceni. No i najwazniejsze co wyjdzie na usgteraz odliczam juz nawet nie godziny a minuty do tej wizyty 😂
milam lubi tę wiadomość
hejka. jestem po prenatalnych w dużym skrócie. ryzyko wad niemalże zerowe, na dzień dzisiejszy niewielkie ryzyko wady serca, na 80% będziemy mieli drugiego synka, ryzyko porodu przed 34 tygodniem 1:613.
wielka ulga i jeszcze większa radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 10:35
futuremama, Eve, Snowflake, milam, melisa, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
Cieszę się że same dobre informacje przekazujecie 😀dobrze że mamusie są zdrowe i dzidzisie zdrowo się rozwijają.
☺
Ja jestem po potwierdzonej owulacji więc tylko czekać na II kreski ☺futuremama, milam, Eve lubią tę wiadomość
-
Co mnie podkusiło 🙃 zrobiłam przed chwilą test ciążowy dziś 11 dni po owulacji no i oczywiście I kreska wiem ze to za wcześnie ale liczyłam na cud 🤔ach życie 🙃
Nawet mi nie jest smutno trochę mi się chce śmiać z własnej naiwności.