Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Sallvie, no jeszcze o dziecku z zazdrości nie słyszałam 😂🙈😆
Kiedyś jak mnie syn zapyta czy byl planowany czy byl wpadka to mu powiem a wiesz synu z zazdrosci Cie zrobilismy 😂😂
Co tam moje gadania od zawsze ze troje bede miala na pewno. Przelecialy z wiatrem, najwazniejsze ze moja szwagierka chciala miec syna bo my mamy i jej pozazdroscilam tej trojki
Ps dzisiaj chyba kilka razy mi brzuch podskoczyl albo sobie tak fajnie wmawiam ale moze faktycznie to moj synus juz daje o sobie znac 🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Snowflake. Prawdopodobnie tak. Na 120% powinnam sie teraz na wizycie dowiedziec 20.07 ale nie lubie bezimiennie sie do dziecka zwracac wiec na razie figuruje jako syn. Najwyzej za niecale dwa tygodnie odmieni mu sie na corke 😂
Wiedźma lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Snowflake wrote:Dziewczyny 😆🙈
Urodziłam o 7:44 😆😂 bez kitu...
Jakbyście chciały to w wątku listopadowym trochę napisałam o porodzie. Nie mam mocy powtarzać 😀
Trzymajcie się ciepło!!!
Moje gratulacje ❤❤Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ps doczytalam na innym watku wymiary malego. Prawie identyczne jak mojej cory z 37+2. Ona miala 2820 i 53cmKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Jakbyście chciały to w wątku listopadowym trochę napisałam o porodzie. Nie mam mocy powtarzać 😀
Trzymajcie się ciepło!!!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Trzymajcie się ciepło!!!
No nie... człowiek 2 dni bez zasięgu A tu takie cuda.... cudownie... serdeczne gratulacje! No to się zwolniło miejsce na nowy brzuszek dziewczyny... fasolkujcie. Kto najbliżej testowania?
Snowflake powodzenia. Dochodź do siebie i baw się dobrze w tym mnogim wielodzietnym składzie. No bo przed kolejnym chwila przerwy 🤪🙈❤🤩 -
Trzymajcie się ciepło!!!
Gratulacje 😘
Jak brzuszek się zwolnił to ja zamawiam 😁
Będę testować 26.07 w rocznicę ślubu będąc na wakacjach w Chorwacji oby to przyniosło szczęście 😀melisa, Wiedźma, futuremama, sallvie lubią tę wiadomość
-
melisa wrote:Taka mnie naszla refleksja, po rozmowie z mamą, która się dziś mnie pytala czy nie wiem kiedy moja siostra bedzie starać się o dziecko bo juz z teściem siostry nie mogą doczekać się wnuka/wnuczki, że te pierwsze dzieci to takie wyczekane w rodzinie a każde kolejne to coraz mniej :p takze jak się zdecydujemy na czwarte to ja nie wiem czy powiem o tym swojej mamie 😂😂😂 ona teraz wyczekuje u mojej starszej siostry, w sumie wyczekuje i wyczekuje tak od conajmniej 3 lat.
Słuchaj ja mam jedynego starszego brata. Nie ma nawet dziewczyny. Raczej marne szanse, że doczekam bratanka a jak juz to na peawde moje dzieci zdaza byc juz nastolatkami.
Jak zaszlam teraz w ciaze myslalam, ze wlasnie moja mama bedzie marudzic pod nosem ze kolejne, ze tak szybko a ja taka mloda ale sie kurde zdziwilam niesamowicie bo ona sama jest swiadoma raczej, ze moj brat to wnuka im predko nie sprawi i beda mieli chociaz troje ode mnie wiec cos tam tych wnukow doczekaja 😅melisa, Wiedźma, futuremama lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs