Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Apartka wrote:Dzień dobry czy któraś z Was kp i stara się o kolejnego maluszka?
Teraz nie, ale drugą karmiłam starając się i będąc w ciąży. Nastawiłam się nawet na tandem ale młoda sama się odstawiła pod koniec ciąży z synem więc ostatecznie miałam miesiąc przerwy w i karmieniu i wskoczył młody.. jedyne co pilnowałam wyników -
edka85 wrote:O jak gwarno na wątku Widzę, że sporo mnie ominęło. Mam jutro 9dpo i testuję 😁 To 5cs po powrocie @.
No to ściskamy kciuki mocno 💗😍 powodzenia....u mnie spadek temp choć jeszcze kilka dni do @ więc nie wykluczone że przyjdzie szybciej. -
Wiedźma, Snowflake, Eve, Niebieska Gwiazda, melisa lubią tę wiadomość
-
O rety! Jaki śliczny pozytywny test! Po cichu już gratuluję z całego serca 😍💗😍💖💗😍🤩 dzięki że się nie podzieliłaś tak miło i ciepło się na sercu robi 💗💗💗😍💗🤩🤪🥰 yeahhhh -
Cześć!
My się nie znamy, ale 7lat temu zaczynałam w tym miejscu gdzie Wy - "starając się ogólnie".
Od początku wiedziałam, że nie będzie łatwo, ponieważ każde badanie i diagnozy to były nowe kłody pod nogi...
Dość szybko się okazało, że bez wspomaganego rozrodu się nie uda. Tak oto na koncie mam 5procedur IVF, 12tranferów, 7ciąż i żadnego dzidzusia☹
Została nam ostatnia szansa na rodzicielstwo, ale pojawił się problem z finansami...
Załozyłam zrzutkę, wszystkie dotychczasowe cegiełki zostały wpłacone przez dobre duszyczki z forum, które spotkały mnie na swojej trudnej drodzę do 🤰, ale same nie dadzą rady.
Może któraś z Was chciałaby dorzucić swoją cegiełkę i razem z nimi wybudować dla mnie 🧱?
https://zrzutka.pl/v9cc6c
Byłabym ogromnie wdzięczna! -
Snowflake, Eve, Wiedźma, Niebieska Gwiazda, futuremama, melisa lubią tę wiadomość
-
Hehe moja do tego nie doszła. Za to ostatnio powtarzała, że trzeba być odważna żeby po pierwszym porodzie świadomie zdecydować się na drugi a na trzeci to już szaleństwo. Uświadomiłam ja,że do etapu porodu jeszcze nie doszłam i nie chce o tym myśleć.
Mam dziś wizytę może uda się podejrzeć,kto tam mieszka w moim brzuchu. Bez parcia ale z ciekawością do tego podchodzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 09:02
Wiedźma, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️