Roślinne staraczki - weganki i wegetarianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Hm.... u mnie po swietach wielka niespodzianka, 14dc wieczorem grubaśna druga krecha a dziś beta 467,5
Rucola, tak bardzo się cieszę!!!
Gratuluję!!!!Rucola lubi tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Rucola ale super! Gratulacje!
Ja byłam u ginekologa i wszystko w porządku. Pecherzyk i endo rośnie. Morfologia dobrze. Te bóle miesiączke to poprostu taki mój urok. Czekam na wyniki wymazu z kliniki. Mój problem leży chyba na podłożu psychicznym. Mam teraz pewne problemy i przez nie jestem "zablokowana". Mam nadzieję, że pobyt w domu pomoże mi i wreszcie się uda Zaczęłam czytać książkę "Chce mieć dziecko" Moniki Szadkowskiej, wydaje się być fajna. Więc wstępnie polecam.
Pozdrawiam
#16dcRucola lubi tę wiadomość
Nikusiia -
Nikusia, to Ty pewnie teraz lada dzień będziesz miała owu, hmm?
Mi niestety rok rozpoczął się z @, wczoraj w nocy z wielkim impetem przyszła . Obudziła mnie w nocy a brzuch mnie tak bolał, że mąż mi pomagał znaleźć tabletkę przeciwbólową i zrobił kanapkę, żeby nie jeść jej na pusty żołądek. Ale zanim zaczęła działać to 2 godziny nieprzespane i dzisiaj to mocno czułam.
Może w tym miesięcu dowiemy się, czy M. poprawiły się wyniki... bardzo na to liczę, bo można by mnie wtedy nieco postymulować...
A jak tam u pozostałych?
No i jestem ciekawa, jak się fasolki rozwijają, Pilik, Britty, Rucola...Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Nikusia trzymam kciuki za owocne serducha
Kreatorka przykro mi, ze wredna znowu przylazła, ale trzeba wierzyć, że szczęscie jest tuż za rogiem, a czasem trzeba mu troszeczkę pomóc.
Ja aktualnie jest mocno obstawiona lekami, encorton, acard, duphaston, dziś jestem po pierwszym zastrzyku clexane, nic przyjemnego, ale zrobię wszystko żeby Maluszek/Maluszki rozwijały się prawidłowo. Nie wiem czy Wam pisałam, ale na pierwszym usg w macicy miałam 2 pęcherzyki, wiec jest szansa na ciążę bliźniaczą, ale z drugiej strony gin twierdzi, ze to może być pseudopęcherzyk, wiec do wizyty serduszkowej nic nie wyrokujemyKreatorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nikusiia wrote:O kurde Rucola ale czad! Super!
Nikusiia, Kreatorka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wielkie gratulacje!! niech maleństwo zdrowo rośnie :-* kiedy masz wizytę u lekarza?
Kreatorka przykro mi wiem jak @ potrafi przygnębić, miejmy nadzieje ze to juz ostatnia dziewczyny zachęcam was do picia inofolicu, moj lekarz twierdzi,ze wiele par dzieki temu zachodzi w ciążę ponieważ poprawia jakość komórek jajowych.
U mnie jak narazie wszystko w porządku, zaczynam czuć sie coraz lepiej, niebawem czeka mnie usg genetyczne mam nadzieje ze wszystko wyjdzie w porządku.Rucola, Kreatorka lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Rucola, dwa pęcherzyki? Wow... trzymam kciuki za maluszka czy też maluszki A Ty byłaś stymulowana, czy to tak same z siebie mogły się wytworzyć?
Britty, świetnie, że u Ciebie też w porządku.
Ja inofolic piję już od dobrych kilku miesięcy, myślę, że to już z 8, 9 miesięcy będzie. Teraz walczę o poprawę wyników męża, chyba wkrótce się przekonamy czy są jakieś efekty.
Kilka dni temu dowiedziałam się o czymś takim ajuwerdyjskim jak ashwagandha, ponoć też dobrze działa. Więc już zamówiłam i czekam na przesyłkę. Nie wiem jeszcze jak M. zareaguje na kolejną rzecz, którą będę mu z jedzeniem wciskaćBritty, Rucola lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Kreatorka z moim mężem bylo podobnie, z dokladaniem nowej rzeczy byl zawsze problem ale mimo to naprawdę byl cierpliwy. super ze bierzecie inofolic, jesli chodzi o ruch to jeszcze polecam l-karnityne, mysle ze to główny skadnik który mogl pomoc plywakom.
Fertinea chyba dosyć drogo wychodzilo? Pamiętam ze tez sie nad tym zastanawiałam.Kreatorka lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Kreatorka wrote:Rucola, dwa pęcherzyki? Wow... trzymam kciuki za maluszka czy też maluszki A Ty byłaś stymulowana, czy to tak same z siebie mogły się wytworzyć?
Britty, świetnie, że u Ciebie też w porządku.
Ja inofolic piję już od dobrych kilku miesięcy, myślę, że to już z 8, 9 miesięcy będzie. Teraz walczę o poprawę wyników męża, chyba wkrótce się przekonamy czy są jakieś efekty.
Kilka dni temu dowiedziałam się o czymś takim ajuwerdyjskim jak ashwagandha, ponoć też dobrze działa. Więc już zamówiłam i czekam na przesyłkę. Nie wiem jeszcze jak M. zareaguje na kolejną rzecz, którą będę mu z jedzeniem wciskać
Co do supli to tez polecam l-karnityne, ruchliwosc skoczyla nam z 57% na 75%Britty, Kreatorka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ooo to tanio wyszlo Nikusiia a rozwazaliscie moze suplementacje fertilmanem? Ma chyba najlepszy sklad ze wszystkich suplementów.
Tak jak Rucola pisze l-karnityna najlepiej 1000 i do tego moj mąż brał acetyl - lakarnityny 500. Tylku i nas byl bardzo slaby ruch, tylko 1% dlatego zdecydowaliśmy sie na taka końska dawkę.
Rucola a roilas druga bete? Bardzo wysoki przyrost bety moze świadczyc o bliźniakach02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Ooo to tanio wyszlo Nikusiia a rozwazaliscie moze suplementacje fertilmanem? Ma chyba najlepszy sklad ze wszystkich suplementów.
Tak jak Rucola pisze l-karnityna najlepiej 1000 i do tego moj mąż brał acetyl - lakarnityny 500. Tylku i nas byl bardzo slaby ruch, tylko 1% dlatego zdecydowaliśmy sie na taka końska dawkę.
Rucola a roilas druga bete? Bardzo wysoki przyrost bety moze świadczyc o bliźniakachNikusiia lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola pewnie najważniejsze ze sie udalo usg o tak rozwieje wszelkie wątpliwości ja do 1 usg to strasznie się denerwowałam, poszłam dopiero w 7 tyg i bylo widac juz serduszko
Kreatorka moj mąż bral fertilman plud gdzie w skadzie byla juz l-karnityna a my dodatkowo jeszcze braliśmy osobno l-karnityne + ten acetyl i akurat w tym cyklu zaskoczylo z tego co pamiętam to mąż tez spal bez bielizny i kupiłam mu nowa przewiewna z bambusa. Podobno zwykle gaciochy mogą przegrzewać jajka.Kreatorka lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka