X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :-* juz to pisalam ze kochane jestes ale bede to zawsze powtarzala. Z dnia na dzien sie zaczelo, mam nadzieje ze tak samo szybko sie to wyleczy. Caly czas mysle ze jal to bedzie z dzieckiem, przeciez w paranoje wpadne przy jakimkolwiek malym objawie niepokojacym...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka na dziś dla Ciebie zamiast dzidzi moja psina w awatarze : )

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiego masz pięknego psa!! :) Szkoda, że nie mam przy sobie zdjęcia swojego malucha :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki : ) wstawiłabym normalne zdjęcie, ale nie umiem..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • alicja120 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to widze ze tutaj, to same milosniczki dzieci i piesiow :-)

Wysłany: 29 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi dziekuje :-*
    Slicznego masz psa, chcialabym kiedys takiego :-)

Pozniej Wam wrzuce fote mojej perelki :-)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 29 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja120 wrote:
    Ja to widze ze tutaj, to same milosniczki dzieci i piesiow :-)
    Bo te psiaki to takie nasze dzieci ktore daja nam szanse nauczyc sie odpowiedzialnosci przy wychowywaniu dzieci :-) taki maly trening :-)

Rubi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta :) Doskonale was rozumiem, sama mam w domku psiaka i też kundelka, który w listopadzie będzie miał już 12 lat i na dodatek mam jeszcze paputa - nimfę. I też się o nie martwię, wystarczy, że któreś inaczej się zachowuje niż zwykle i już człowiek zastanawia się czy, aby nic nie dolega. To są nasi członkowie rodziny i tak jak martwimy się o ludzi, tak samo martwimy się o nasze kochane zwierzątka :)

Dorotka, pamiętam że moja sunia też była taka chora, nie chciała jeść, zwracała, miała biegunkę - okazało się, że zatruła się czymś albo zaraziła od innego psiaka i wyszła z tego, jak miała z 8 lat zaraziła się gronkowcem i na skórze miała pełno łuszczących się plam, leczyliśmy ją prawie rok, ale wyszła z tego. Teraz biega jak nowo narodzona :) Zobaczysz z twoją psinką będzie tak samo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:10

• kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja kwiatuszku, bo zwierzątko to duża odpowiedzialność. Gdy wyjezdzasz na wakacje zabierasz ze soba lub organizujesz opieke. Musisz zadbac o to zeby chodzic z nim siusiu itp , musisz nakarmic o w miare odpowiedniej porze . Tak jak z dzieciatkiem :)

Marronek lubi tę wiadomość

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniucha89 wrote:
    Racja kwiatuszku, bo zwierzątko to duża odpowiedzialność. Gdy wyjezdzasz na wakacje zabierasz ze soba lub organizujesz opieke. Musisz zadbac o to zeby chodzic z nim siusiu itp , musisz nakarmic o w miare odpowiedniej porze . Tak jak z dzieciatkiem :)

No dokładnie :) Podobno pies ma "świadomość" około 2-3 letniego dziecka :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 29 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i moj A. Chcielibysmy kupic córci Nowofundlanda badz bernardyna, a najlepiej jednego i drugiego w tym samym czasie, zeby sie razem wychowywaly, ale boje sie ze jesli juz urodze to nie dam rady w odpowiedni sposob sie nimi zajac. One wymagaja duzo opieki i uwagi a maz dosc późno wraca z pracy wiec chyba przez nastepne 2 lata nic z tego nie wyjdzie. Ale pieskow na pewno nie odpuszcze. Moja Zuzia uwielbia zwierzaki. :)

• alicja120 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniucha89 jak kupisz dwa piesie odrazu, to one beda bardzo zajete soba, nie bedziesz musiala im poswiecac az tyle uwagi. Wiem to z doswiadczenia, ale niestety obowiazki cie nie omina, siersc w domu, spacery i wszystko inne samo sie nie zalatwi, ale ile w zamian milosci dostaniesz, to juz twoje!

kiniucha89 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku specjalnie dla Ciebie poruszyłam niebo i ziemię i oto mam swojego Bencisława w avatarze :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 29 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcse te spacery to jakos mozna byloby do powrotu A. z pracy zastapic wybiegiem, bo mamy kolo domku duuuuzo miejsca na bieganie. Co do siersci to chyba tez jakos bym ogarnela. A milosc takich czworonogow jest bezcenna , no i oczywisvie radosc na twarzy mojej coreczki. :) gorzej z wyjazdami do weterynarza itp gdy A. Nie bedzie w pobliżu :/

Wysłany: 29 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto wpajac w dzieci nawyk opieki nad zwierzakami, aby je szanowaly i dbaly o nie :-) czasami jak slysze o zakatownych zwierzakach to serce mi sie lamie :-( schronisko bym chetnie otworzyla ale zaplakalabym sie chyba patrzac jakie sa smutne i niekochane :-(

Ale dzis juz mam dosc wrazen a az sie boje co wyjdzie w badaniach. Mam nadzieje ze moze czyms sie tylko przytrula i kilka zatrzykow wszystko rozwiaze.

U mnie na szczescie mama zoataje ze zwierzakami jak gdzies jedziemy.

W ubieglym roku kocur nasz sie polamal. Bylo to podwojne zlamanie kosci udowej z przemieszczeniem, jezdzilismy 60km do wawy do zwierzecego szpitala ale udalo sie, kocur biega, skacze i na dzien kobiet przyniosl mi malutka upolowana sikorke. Nigdy nie przynosil nic tak zeby do domu to wnosic a w dzien kobiet rano na parapecie zaczal miauczec az tak zawodzic bo nie mial jak miauczec z ptakiem w mordce :-) otworzylam okno a ten dumny pokazuje co upolowal :-D i sie teraz nabijamy ze jak przystalo na mezczyzne przyniosl swojej pani prezent :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kwiatku specjalnie dla Ciebie poruszyłam niebo i ziemię i oto mam swojego Bencisława w avatarze :)

Również dołączam do akcji :D
    Mojego starego kundelka nie mam (został z moimi rodzicami), ale... z mężem mamy owczarka niemieckiego :)

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Wysłany: 29 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super te wasze pieski!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Warto wpajac w dzieci nawyk opieki nad zwierzakami, aby je szanowaly i dbaly o nie :-) czasami jak slysze o zakatownych zwierzakach to serce mi sie lamie :-( schronisko bym chetnie otworzyla ale zaplakalabym sie chyba patrzac jakie sa smutne i niekochane :-(

Ale dzis juz mam dosc wrazen a az sie boje co wyjdzie w badaniach. Mam nadzieje ze moze czyms sie tylko przytrula i kilka zatrzykow wszystko rozwiaze.

U mnie na szczescie mama zoataje ze zwierzakami jak gdzies jedziemy.

W ubieglym roku kocur nasz sie polamal. Bylo to podwojne zlamanie kosci udowej z przemieszczeniem, jezdzilismy 60km do wawy do zwierzecego szpitala ale udalo sie, kocur biega, skacze i na dzien kobiet przyniosl mi malutka upolowana sikorke. Nigdy nie przynosil nic tak zeby do domu to wnosic a w dzien kobiet rano na parapecie zaczal miauczec az tak zawodzic bo nie mial jak miauczec z ptakiem w mordce :-) otworzylam okno a ten dumny pokazuje co upolowal :-D i sie teraz nabijamy ze jak przystalo na mezczyzne przyniosl swojej pani prezent :-D

W końcu dzień kobiet był, więc też musiał Ci coś wręczyć :) Przytargał Ci coś co było dla niego niezłym kąskiem...hmmm taka sikoreczka dla kotka :D

• Marronek Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek wrote:
    Również dołączam do akcji :D
    Mojego starego kundelka nie mam (został z moimi rodzicami), ale... z mężem mamy owczarka niemieckiego :)

Znalazłam zdjęcie jak się chrześniak tuli do pieska, więc zmieniam na to :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę, że akcja pocieszania kwiatuszka w pełni :) Widzisz ile ludzi Cię tu wspiera i Twoją sunie :) To teraz musi być dobrze :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ