Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
rocznik 89
kwietnioweczka
juz 3 lata jak sie staramy i nic
Moj okres idzie wielkimi krokamibuuuu . . . ale mam nadzieje ze nie przyjdzie bo dziwnie sie czuje ?
Sluz rozciagliwy albo kremowy,duzo strasznie,non stop mam mokro
I jestem mega senna za dnia,zasypiam na stojaco dosalownie a wieczorami mnie sie odechciewa
3majcie za mnie kciukiPozdrawiam serdecznie
mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do grona staraczek
-
nick nieaktualny
-
Witaj Basia witajcie kochane kobietki me
ja od 3 dni nie mogę sobie z bólem głowy poradzić całe dnie boli tabletki nie pomagają co rano ból w ciagu dnia sie nasila jakaś katorga
no Poniedziałek nienawidzębo nie lubię swojej pracy a bardziej ludzi w swojej pracy mam okropną atmosferę ale musze dać narazie radę
Miłego dnia aby słonko u was wyjrzało. -
basiulkaa_89 wrote:Witajcie
rocznik 89
kwietnioweczka
juz 3 lata jak sie staramy i nic
Moj okres idzie wielkimi krokamibuuuu . . . ale mam nadzieje ze nie przyjdzie bo dziwnie sie czuje ?
Sluz rozciagliwy albo kremowy,duzo strasznie,non stop mam mokro
I jestem mega senna za dnia,zasypiam na stojaco dosalownie a wieczorami mnie sie odechciewa
3majcie za mnie kciukiPozdrawiam serdecznie
mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do grona staraczek
ja z Poznania staramy się 32 cykl -
Daria aj mam tak samo ze ludzie w pracy mnie denerwuja, praca w sumie tez bo jakas malo ambitna jest i nudzi mi sie szybko. A z bolami glowy nie radzilam sobie w ubieglym tygodniu ale to chyba stresy i niewyspanie a to wplywaly. I po czesci pogoda
Januszkowa cos mi sie wydaje ze bedzie niespodziankaidz na bete albo zrob tescik jesli tak nigdy nie mialas
i nie skupiasz sie na sobie bo Twoje problemy sa naszymi problemami
kciukam
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki w ten ciężki, jak co tydzień poniedziałek
Witaj Basiu, cieszymy się, że do nas dołączyłaś i mamy nadzieję, że szybko stąd czmychniesz
Dorotko cieszę się że z perełką już lepiejJak je to znaczy, że wraca do zdrowia
Mi się dzisiaj okropnie chce spać, idę zaraz na kawkę, wczoraj oglądałam z mężusiem kabarety na top trendy i uśmiałam się do łez
Ja lubię swoja pracę, atmosferę w pracy mam super, ludzie są w porządku, także nie mogę narzekać, ale to nie zmienia faktu, że nie lubię poniedziałku i czekam na piątek
Życzę wam Kochane miłego dnia i oby szybko nam zleciał -
Witam
Aleście się napisałyChyba wszystko nadrobiłam
Kota nigdy nie mieliśmy, więc o kastracji kota się nie wypowiem. Myśmy za to naszego owczarka wykastrowali bo strasznie agresywny był. Po kastracji jest bardziej potulny
Co do teściowych. Ja swoją uwielbiam z wzajemnościąTraktuje mnie trochę jak córkę o której zawsze marzyła
I trochę mnie rozpieszcza
Cesarkę miała dwa razy moja ciocia - ze względu na wiek (jedno w wieku 36, drugie 38). Ja chyba bym wolała naturalnie, ale pewna nie jestem
Dorota - bardzo się cieszę, że z twoją sunią już wszystko w porządku
basiulka - witam Cię w naszym gronie
Asiu, czyżbyś szykowała się do przejścia na fioletową stronę
Co do pracy to ja swoją bardzo lubię, ale... nienawidzę mojego współpracownika. Z wzajemnością... Mamy otwarty ostry konflikt (o policję nawet zahaczył, długa historia)... Na szczęście reszta ludzi z ekipy jest super
A ja osobiście wczoraj doła zaliczyłamNajpierw rano u chrześniaka i jego brata byłam... Ciotka cykała nam mnóstwo fotek jak się z małym Kuba (pół roku ma) bawiliśmy.... No i razem z wujkiem marudzili, że mamy sie starać bo miejsca na ciuchy im brakuje... potem mój ojciec tradycyjnie tez się pyta kiedy my będziemy coś z okazji tego święta kupować... A do tego ten głupi cykl... dziś 33 dzień... Owulki nie ma, okresu nic nie zwiastuje...
Chyba zapiszę się do gina, bo mnie to coraz bardziej wkurzaJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Marronek zawsze niezawodna
wszystko elegancko nadrobione. Szacun
Idz do gina i moze dowiesz sie czegos konkretnego.
Co do dzieci to pamietaj beda i to nie jedno :* caluje cie i przytulam