Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek wrote:
Dorotko - dla mnie idealna temperatura do życia to 25+. Jak jest te 30 stopni to jest mi idealnie
Marzy mi sie juz sobota bo mamuśka zapowidziala mi ze zabiera mnie na wiosenne zakupy wiec pewnie jakiegoś fatałaszka mi zafundujea pozniej pojade z moim na wieś to zlapie promykó słonka troszke bo ma byc pieknie i goraco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:30
Marronek lubi tę wiadomość
-
Aż mi się cieplej zrobiło
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Marronek wrote:Fajnie się masz - spać w tygodniu do 8... Zazdroszczę
A na dzieci przyjdzie czasNa owulkę też, może się po prostu parę dni spóźni
Cały weekend Kochana wstawałam o 5:30 więc dziś musiałam sobie odespaćnie ma czego zazdrościć, z chęcią bym się zamieniła i dziś bym wstała 5:30 a w week z mężem poleniuchowała:) Co do owulki to jeśli się nawet spóźni to i tak już nici bo mąż jutro wyjeżdża... więc jak ma przyjśc to niech się lepiej pospieszy :)uciekam zrobić pranie i zabieram się za obiadek
Marronek lubi tę wiadomość
-
Aniiusiaaa5 wrote:Cały weekend Kochana wstawałam o 5:30 więc dziś musiałam sobie odespać
nie ma czego zazdrościć, z chęcią bym się zamieniła i dziś bym wstała 5:30 a w week z mężem poleniuchowała:) Co do owulki to jeśli się nawet spóźni to i tak już nici bo mąż jutro wyjeżdża... więc jak ma przyjśc to niech się lepiej pospieszy :)uciekam zrobić pranie i zabieram się za obiadek
Oj nie chcesz się ze mną zamieniaćOd poniedziałku do soboty wstaje o 6:00 i tylko w niedzielę mogę se chwilkę dłużej pospać
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
-
Marzę o tym ... sloneczko , hamaczek i jakies piffffko smakowe mmmm...
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kiniucha89 wrote:Chyba zamkne oczy i pomarze sobie troszku. Ale od cawartku zapowiadaja prawdziwe lato.. sie okaże yhm...
Przydało by się trochę ciepła
A co dziś dobrego na obiad szykujesz?
PS. dziewczyny, a wy w końcu te zupkę z mojego przepisu zrobiłyście? Pochwalcie się jakie smaczne wyszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:22
-
ja nie...bo mleko : ( a my nie lubimy...ja dzisiaj mam bigos odmrażam sobie i sosik z mięskiem i ziemniaki...: P mój D musi się najeść od poniedziałku żeby cały tydzień robota dobrze szła : )Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Asiu... brzmi obiecująco
Na twoim miejscu bym zaczekała jeszcze z dzień czy dwa, a potem biegiem na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:59
Januszkowa lubi tę wiadomość