Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej nie poszłam do pracy nie moge od 3 dni poradzić sobie z tą migreną ledwo żyję z tego wszystkiego mnie mdli, idę do lekarza po jakies silniejsze leki bo zwykłe ibupromy nie dzialają a ja o 4 rano się obudziłam usiadlam i popłakałam się zaczełam krzyczeć ze jak mnie głowa nie przestanie boleć to oszaleje i chyba zaraz sie rozpędze w ścianę bo jest tragicznie nigdy aż tak nie mialam jak już to tabletki pomagały
Kot zawieziony na kastrację bidak pewnie po wszystkim koło 14 będę Panie dzwonić żeby po niego jechać...
Magda ja na Obiad dziś mam karkówkę zapiekaną w sosie młode pyry i warzywa na patelnię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Też kiedyś bardzo nie lubiłam zupy kremu bo smakowało mi to jak papka dla dzieci.
Aż któregoś dnia zrobiłam krem z pomidorów i bazylii i grzanki czosnkowe do tego. Pycha! No ale to w sumie tylko jeden krem który zjadam.
Polecam serdecznie krem z cukinii. Niebo w gębie a jakie lekki -
a ja z meżulem uwielbiamy marchewke gotowana z groszkiem. Robie na słodko, dodaje maselka... Ahh niebo w gebie a na szybko jak cos robie to marchewka starta z jablkiem i troszke cukru do tego. Do kotleta z piersi lubie to ja lubie zjesc ale jak jest duzo tych skladnikow to mnie wkurza taka robota, lubie gotowac ale bez zbednych ceregieli
-
Dariaa wrote:hej nie poszłam do pracy nie moge od 3 dni poradzić sobie z tą migreną ledwo żyję z tego wszystkiego mnie mdli, idę do lekarza po jakies silniejsze leki bo zwykłe ibupromy nie dzialają a ja o 4 rano się obudziłam usiadlam i popłakałam się zaczełam krzyczeć ze jak mnie głowa nie przestanie boleć to oszaleje i chyba zaraz sie rozpędze w ścianę bo jest tragicznie nigdy aż tak nie mialam jak już to tabletki pomagały
Kot zawieziony na kastrację bidak pewnie po wszystkim koło 14 będę Panie dzwonić żeby po niego jechać...
Magda ja na Obiad dziś mam karkówkę zapiekaną w sosie młode pyry i warzywa na patelnię.
Mnie na migrenę neurolog Cinie przepisał + kuracje flunarizinum przeszłam i na jakiś czas był spokój
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:a ja tez nienawidze watrobki, brzydze sie jej i nie tkne. a jak bylam mala to sie nia zajadałam. Fuuuj. człowiek młody to głupi hah
Mój mąż też nie lubi wątróbki czy ogólnie podrobów, kaszy i kokosu. Za to ja te wszystkie rzeczy uwielbiam Taki gulasz z żołądków z kaszą i ogórkiem kiszonym
A tego co ja nie lubię... Długo by wymieniać Ogólnie nie jadam praktycznie żadnych warzyw (toleruje pomidory, kapustę pekińską, paprykę i surową marchewkę). Nienawidzę groszków, kukurydzy i wszystkich warzyw strączkowych... Zielonego też prawie nie jadam (szczypiorek, koperek, brokuły itp).
Od taki straszny niejadek ze mnie Za to mięsko pod każdą postacią zjemHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
wątróbka jest bardzo zdrowa, ale ja muszę mieć najlepiej wieprzową i dobrze przypieczoną taką zelówkę: P..żołądki z kaszą i ogóreczkiem również mniam : P
natt lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️