X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis kalafiorka, mlode ziemniaczki i roladki schabowe z marchewką. Moj A. Uwielbia no i deserek z truskawkami i banankami kombinuje :)

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:53

Marzec x 2 <3 <3
  • kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pleasure dzis wiekszosc z nas ma taki podly nastroj :/ jutro bedzie lepiej :)

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:54

Marzec x 2 <3 <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o loosie... śpię...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nie poszłam do pracy nie moge od 3 dni poradzić sobie z tą migreną ledwo żyję z tego wszystkiego mnie mdli, idę do lekarza po jakies silniejsze leki bo zwykłe ibupromy nie dzialają a ja o 4 rano się obudziłam usiadlam i popłakałam się :| zaczełam krzyczeć ze jak mnie głowa nie przestanie boleć to oszaleje i chyba zaraz sie rozpędze w ścianę bo jest tragicznie :( nigdy aż tak nie mialam jak już to tabletki pomagały :(

Kot zawieziony na kastrację bidak pewnie po wszystkim koło 14 będę Panie dzwonić żeby po niego jechać...

Magda ja na Obiad dziś mam karkówkę zapiekaną w sosie młode pyry i warzywa na patelnię.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuhuhu... Asia tam coś jest na rzeczy moja droga... ;)

Januszkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle można tu sporo inspiracji zaczerpnąć na obiad od Was. :)

U mnie dziś grillowane piersi z kaszą gryczaną z brokułami, papryką i porem i pomidory z oliwą. Zabieram w pudełku do pracy. :D

• Rubi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czego najbardziej nie lubicie??: P ja marchewki i buraków bleaaaah aaa no i mleka : D

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    a czego najbardziej nie lubicie??: P ja marchewki i buraków bleaaaah aaa no i mleka : D
    wątróbki marchewki gotowanej z groszkiem i flaków resztę zjem :)

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja kocham buraki! Zwłaszcza z papryką! :) a marchewke tylko surową, bo gotowana mnie brzydzi. :D

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Aaa ja kocham buraki! Zwłaszcza z papryką! :) a marchewke tylko surową, bo gotowana mnie brzydzi. :D
    mam tak samo z tą marchwią :P

phv3n5q.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:54

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kiedyś bardzo nie lubiłam zupy kremu bo smakowało mi to jak papka dla dzieci.
    Aż któregoś dnia zrobiłam krem z pomidorów i bazylii i grzanki czosnkowe do tego. Pycha! No ale to w sumie tylko jeden krem który zjadam. :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Też kiedyś bardzo nie lubiłam zupy kremu bo smakowało mi to jak papka dla dzieci.
    Aż któregoś dnia zrobiłam krem z pomidorów i bazylii i grzanki czosnkowe do tego. Pycha! No ale to w sumie tylko jeden krem który zjadam. :D

Polecam serdecznie krem z cukinii. Niebo w gębie a jakie lekki :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z meżulem uwielbiamy marchewke gotowana z groszkiem. Robie na słodko, dodaje maselka... Ahh niebo w gebie <3 a na szybko jak cos robie to marchewka starta z jablkiem i troszke cukru do tego. Do kotleta z piersi lubie to :) ja lubie zjesc ale jak jest duzo tych skladnikow to mnie wkurza taka robota, lubie gotowac ale bez zbednych ceregieli ;D

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez nienawidze watrobki, brzydze sie jej i nie tkne. a jak bylam mala to sie nia zajadałam. Fuuuj. człowiek młody to głupi hah

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    hej nie poszłam do pracy nie moge od 3 dni poradzić sobie z tą migreną ledwo żyję z tego wszystkiego mnie mdli, idę do lekarza po jakies silniejsze leki bo zwykłe ibupromy nie dzialają a ja o 4 rano się obudziłam usiadlam i popłakałam się :| zaczełam krzyczeć ze jak mnie głowa nie przestanie boleć to oszaleje i chyba zaraz sie rozpędze w ścianę bo jest tragicznie :( nigdy aż tak nie mialam jak już to tabletki pomagały :(

Kot zawieziony na kastrację bidak pewnie po wszystkim koło 14 będę Panie dzwonić żeby po niego jechać...

Magda ja na Obiad dziś mam karkówkę zapiekaną w sosie młode pyry i warzywa na patelnię.

Mnie na migrenę neurolog Cinie przepisał + kuracje flunarizinum przeszłam i na jakiś czas był spokój :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    a ja tez nienawidze watrobki, brzydze sie jej i nie tkne. a jak bylam mala to sie nia zajadałam. Fuuuj. człowiek młody to głupi hah

Mój mąż też nie lubi wątróbki czy ogólnie podrobów, kaszy i kokosu. Za to ja te wszystkie rzeczy uwielbiam :) Taki gulasz z żołądków z kaszą i ogórkiem kiszonym :P
    A tego co ja nie lubię... Długo by wymieniać :P Ogólnie nie jadam praktycznie żadnych warzyw (toleruje pomidory, kapustę pekińską, paprykę i surową marchewkę). Nienawidzę groszków, kukurydzy i wszystkich warzyw strączkowych... Zielonego też prawie nie jadam (szczypiorek, koperek, brokuły itp).
    Od taki straszny niejadek ze mnie :P Za to mięsko pod każdą postacią zjem :D

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wątróbka jest bardzo zdrowa, ale ja muszę mieć najlepiej wieprzową i dobrze przypieczoną taką zelówkę: P..żołądki z kaszą i ogóreczkiem również mniam : P

natt lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ