X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Dokładnie, ręce opadają jak się na to patrzy :( Niestety już wczoraj załapałam doła i trzyma cały czas :( Mam nadzieję, że po lekarzu mi się poprawi.
    Kochane porozmawiacie ze swoimi drugimi polowkami i wszystko bedzie dobrze. Chyba kazdej z nas potrzebny jest jakis urlop zeby odpoczac od staran i lekarzy a spedzic czas z naszymi Menami.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, absolutnie uważam, że rozmowa to jedyna droga do rozwiązania konfliktu tylko u mnie naprawdę nie ma jak. ;/
    Dwa dni się mijamy kompletnie. Zobaczymy się dopiero późnym wieczorem. ;/

• Rubi Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dzisiaj użalam nad sobą...mąż cały tydzień wraca po 20 i smutno mi bez niego a w szczególności teraz kiedy znowu przyszła @ i dzidzi nie ma...: ( nie mam na nic ochoty płakać mi się tylko chce..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    http://wyborcza.pl/1,75477,14338693,Jak_umiera_dziecko_w_nagrzanym_samochodzie__Zobacz.html

a propo dzieci zostawionych w samochodzie...chyba rok temu to wyszło bardzo przejmujący filmik

Boże... to straszne...
    Minuta bezmyślności może odebrać życie nie tylko dziecku ale osobie która do tego doprowadziła na pewno też... bo jak się po tym pozbierać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi przytulam Cię.

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze w domu obejrze filmik ale chyba wole nie bo pozniej bedzie mi to siedzialo w glowie :-\
    Moj ma ranki na szczescie wiec w tym tyg sie widujemy. Pozniej nocki i nieszczesne popoludnia :-\ gdyby nie praca zmianowa to wszystko byloby lepiej...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Dorka, absolutnie uważam, że rozmowa to jedyna droga do rozwiązania konfliktu tylko u mnie naprawdę nie ma jak. ;/
    Dwa dni się mijamy kompletnie. Zobaczymy się dopiero późnym wieczorem. ;/

A w weekendy też pracuje?

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie, właśnie dzwoniła położna od gina i odwołała mi wizytę :( Przełożona jest na 14 lipca :( :( :(

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zesz :-\ 4 tyg czekania! Powalilo ja? :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie mają termin, takie dostała zlecenie i ona nic nie może zrobić. Masakra jakaś :(

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale jak bylas zapisana na wizyte?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz się rozchorował i wszystkie wizyty sa przełożone na 14,15 lub 16 lipca. Wkurzyłam się i jej powiedziałam, że dlaczego trzeba tyle czekać, a ona że takie mają terminy i dostała polecenie, że na te dni ma przerejestrować :( Zastanawiam się czy nie iść prywatnie do niego, ale 100zł sama wizyta i 100zł usg. Ja chodzę na nfz i nie wiem czy czekać czy iść szybciej :(

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde 200zl droga nie chodzi. Ceni sie, u mojej ginki wizyta z usg 130zl. W sumie jesli mozesz poczekac to szkoda kasy ale bys sie moooooze cos dowiedziala. Moja tez na nfz przyjmuje i ciezko sie dostac ale w recepcji jest jedna swietna babka ktora juz mnie zna i zazwyczaj jak potrzebuje to jakos wciska na nfz. W lutym chyba zalezalo mi aby dostac sie po owulce i nawet nie bylo miejsca prywatnie to kazala zadz na koniec jej pracy i okazalo sie ze wpisala mnie na nfz. Tacy ludzie powinni pracowac na takich stanowiskach :-) przywracaja wiare w ludzi :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zadzwoniłam do tej położnej raz jeszcze i wcisnęła mnie prywatnie do niego na 23 czerwca i u nich w przychodni, gdzie zawsze chodze, tylko, że na nfz wizyta 60zł i usg 70 więc nie jest źle :) Te 200z to w prywatnej przychodni. Także trochę mi ulżyło, tyle to mogę jeszcze poczekać. Zależało mi na wizycie, bo jeśli przepisze mi jakies leki to chce je brac od nowego cyklu, a tak jak w połowie lipca to bym musiała czekać razem dwa miesiące.
    Dużo zależy od dobrej woli pielęgniarek, położnych, lekarzy. Dobrze, że masz takie układy, zawsze się przydają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:13

• pleasure Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:51

Marzec x 2 <3 <3
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja postanowiłam, że to mój ostatni cykl w którym się nie badam, od następnego idę raz jeszcze do lekarza i zmuszę go żeby mi przepisał skierowanie na progesteron i inne...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:51

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 11 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania czyli w miare ok z terminem i kasą. Lepsze to niż ta wczesniejsza wersja :)

Mi tez by sie porzadne badania przydały bo mialam tylko prolaktyne badaną we wrzesniu chyba, teraz mam brac bromocorn caly czas a moze juz nie trzeba. Musze poczytac jakie sa objawy za niskiej PRL. Progesteron tez nie wiem jaki, testosteronu nigdy nie badałam, tarczyce moze dobre kilka lat temu jesli rodzinny zaznaczyl na skierowaniu bo nawet nie wiem. Lecze sie pół roku a tak bez sensu troche.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek, a ty się przypadkiem na piekielnych nie udzielasz? :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, o wiele lepszy. Do lipca bym nie wyczekała. Poszłabym pewnie prywatnie i wywaliła 200zł. W sumie sobie pomyślałam, że wykorzystam czas i pogadam z K. Nie może tak być jak teraz. Ja się męczę, on się męczy i jest chora sytuacja.
    Koniecznie musisz się przebadać, jak Cię mężuś dopisze do swojej karty to zrób wszystkie badania. Lepiej wiedzieć i leczyć niż dowiedzieć się za późno. Wtedy znowu oczekiwanie, i w rezultacie ucieka nam pół roku.

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ