Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry! A nawet bardzo dobry!
Same dobre wieści... Bobo ma się super. Słyszałam dziś bijące serducho i widziałam jak macha sobie rączkami i kopie nóżką. Pani doktor powiedziała, że wszystko wygląda jak najbardziej w porządku i nie ma się czym martwić.
Ustaliła mi termin porodu na 6 kwietnia bo okazało się, że po trzech pomiarach wszystko wskazuje na to, że ciąża jednak jest starsza. Zamiast 9t i 5d wygląda na 10t i 2 d.
CRL 3.42 cm.
Mąż dostał bana na seks na następne dwa tygodnie i jest już załamany. Mówi, że chyba zacznie nasienie sprzedawać.
Jestem przeszczęśliwa!
http://images70.fotosik.pl/162/76dae9321f6e45fdmed.jpgRubi, Niecierpliwa Pola, jolaaa89, kwiatuszek789, LidziA89, Mistia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo tych moich akcjach z krwawieniem nie mogłam no i teraz doktorka powiedziała żeby odczekać jeszcze do 12 tc. Jeżeli żadne plamienie się nie pojawi to można próbować.
Zresztą przyznam szczerze, że czuję się jak trup a seks to ostatnie o czym myślę. -
Natala - gratulacje
adk_1989 wrote:Witam się z podłogi mojego kibelka. Mój okruszek stwierdził, że takie rozpoczęcie dnia mu odpowiada więc nie miałam za bardzo wyjścia jak mu się podporządkować ale nie narzekam, przynajmniej wiem że jestem w ciąży chociaż pewnie jak potrwa to parę tygodni to przestanie mi sie już podobać ;P Posiedzę jeszcze chwilkę bo w moim przypadku wymioty są absolutnie nieprzewidywalne i idą bez ostrzeżenia a nie chciałabym całego mieszkania sprzątać o poranku -
Witam się z łóżka szpitalnego:/ wczoraj dostałam krwawienia.. w sumie to nic nie wiem dostałam 3x2 luteina magnez i nospa..i leżeć leżeć leżeć..dziś będzie usg i wyniki krwi bo wczoraj przyjechałam w nocy.ehh boję się..trzymajcie kciuki..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyElcia może to marne pocieszenie ale jak byłam wczoraj u lekarza to rozmawiałam z nią na temat tego mojego krwawienia i powiedziała mi że niestety zdarza się to często ale na szczęście rzadko oznacza najgorsze. Ukrwiona macica się rozciąga i czasem to powód krwawienia.
Mam nadzieję, że tak też będzie w Twoim przypadku.
Jestem z Wami myślami, ściskam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRubi trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :* Powiedz mu żeby się tam trzymał mocno i zdrowo bo nie długo po porodzie dołączy do niego kolega/ koleżanka od cioci z Ovu
Dziś ujrzałam na teście 2 krechy Zaraziłyście mnie fasolkajolaaa89, kwiatuszek789, LidziA89, natt, kasss, Niecierpliwa Pola, werni, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje kochana ! Razem rozpoczelysmy ten cykl bardzo sie ciesze ze dla Ciebie okazal sie szczesliwy