Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie..ja też czekam na wieści od Mistii...mam nadzieję, że u niej okyy...
Natala nie dźwigaj!!!!! cholero jedna nie wiesz że musisz się oszczędzać...!? tego kalafiora to mogłaś najwyżej przeturlać po ziemi do domu a nie dźwigać...!
jeśli chodzi o wagę to moja ciągle stoi w miejscu a czasem rano jak się zważę jestem kilo chudsza, więc dziś to zakomunikowałam lekarzowi...mówi, żeby się tym w ogóle nie przejmować, ale że może faktycznie już z kilo powinnam przybrać na wadze więc dał mi skierowanie na TSH na wszelkie ale...bo wiecie, ja nie myślałam że powinnam już ważyć 10 kg więcej...ale wydawało mi się, że te 2 kg to już by wypadało urosnąć a tu nic..tym bardziej, że nie wymiotowałam w ciąży
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Niecierpliwa Pola wrote:Mamy z mężem problem, w sobotę idziemy na roczek męża siostrzenicy i nie mamy pojęcia co kupić. Co się daje dziecku na roczek?
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Niecierpliwa Pola wrote:Mamy z mężem problem, w sobotę idziemy na roczek męża siostrzenicy i nie mamy pojęcia co kupić. Co się daje dziecku na roczek?
A rodzice nie dali listy?
Moja ciocia zawsze mówi co chłopcom by się przydało, czasem w kilka osób się składaliśmy jak prezent był większy. Może podpytaj rodziców czy czegoś dla małej nie potrzebują.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
A propo wagi....to wiecie że ja wyglądam jakbym była w conajmniej w 5 miesiącu brzuch mi odstaje i to nie jest taki brzuch jak się przytyję... on jest twardy zaokrąglony i nie tak jak jest sadełko on jest inny. Nigdy nie miałam brzucha. Nie należę do Mega szczupłych dziewczyn bo zawsze miałam trochę w bioderach ale brzuch miałam płaski a teraz nie umiem go się pozbyć on wygląda jak byłam nadal w ciąży.Porażka... chyba psychicznie wysiadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 23:37
-
Co ty taka cisza ?
Marlenko nie wiem co Ci napisać Musisz być silna !
A u mnie dupiato bóle jajników ustały wiec owu raczej nie będzie w tym cyklu ale wszystko się jutro okaże... -
nick nieaktualny
-
Lidzia u mnie tez dupa blada i owulki nie bylo.
Mialam wczoraj z mezem pogadac i konkretnie zdecydowac co z dzieckiem ale po pracy nie zaczal tego tematu i wkurzyłam sie bo wieczie ja tylko zaczynam o tym gadac. W sumie juz temat nie raz poruszany w sensie ze w ze w tylku z moja praca ale chcialabym cos zdecydowac, czy narazie na luzie starania czy lekarz i konkret. Ehh faceci -
W końcu w domu!
Dziewczyny, pytanie do tych, które starają się już któryś cykl: brałyście tabletki anty wcześniej? Coraz więcej ostatnio negatywnych rzeczy czytam o hormonach i się zastanawiam, na ile jednak to one są teraz moim podstawowym problemem (tzn ich wcześniejsze branie przez kilka lat)... -
Wydaje mi się że one nie mają wpływu. Mam przykład dziewczyn z pracy. jedna brała mega długo kilka lat i po odstawienia po niedługim czasie zaszła, następna brała ok.2 lata i po 2 miesiącach również zaszła i ich dzieci dobrze się rozwijają. Ja nie miałam takiego szczęścia jak one że po odstawieniu zaszłam.
-
Natka89 wrote:Dziewczyny, pytanie do tych, które starają się już któryś cykl: brałyście tabletki anty wcześniej? Coraz więcej ostatnio negatywnych rzeczy czytam o hormonach i się zastanawiam, na ile jednak to one są teraz moim podstawowym problemem (tzn ich wcześniejsze branie przez kilka lat)...
Trudno powiedzieć.
Ja tabletki brałam prawie 3 lata. Starania zaczęliśmy pół roku po odstawieniu i do dziś nic... Staramy się już ponad rok
Za to koleżanka brała od 18 roku życia (6 lat), odstawiła po ślubie w wielu 24 lat. Miesiąc po odstawieniu już była w ciąży.
Więc same tabletki chyba wpływu na to nie mają. Chyba, że np. są źle dobrane, czy coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:42
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja czekam na wizyte u gina wiec trzymac kciuki za moj pecherzyk !
kasienka236 lubi tę wiadomość
-
Ja własnie wyszłam pęcherzyk pękł sam, owu była wczoraj prawdopodobnie lub dziś, ale wydaje mi się ze wczoraj wieczorem. Dostałam luteinę w większej dawce wiec teraz znów czekamy
Madzia jak tam u endo ?
Pola nie zżera cie ciekawość ?
Mistia odezwij się !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:59