Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem najlepszym przykładem, że plamienie w ciąży może być niebezpieczne....(czytaj poprzednia ciąża;/) ale też że nie musi nic złego oznaczać(czytaj ta ciąża, w której miałam już plamienia z 5 razy) ale zawsze i najważniejsze to położyć się wziąć sobie nospę i jeśli masz to luteinę bo ona nigdy nie szkodzi (przypomnę mówię to ja antytabletkowa osoba) więc Natala idź leżeć i nie denerwuj się a w razie pogorszenia jedź do szpitala...
Dorotka w razie czego służę testem
MAdzia..pomidorów w puszce też nie miałam więc kicha dzisiaj z kremu....ale będę o nim ciepło myśleć i na pewno w następnym tygodniu zagości na obiad...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWygląda na to, że na razie ustały.
Przeleżałam wczoraj pół dnia i szybko poszłam spać i czuję się o wiele lepiej.
W ogóle to czytałam, że w tym tc zawroty głowy, ból i osłabienie jest częste i normalne ze względu na niższe ciśnienie krwi i jej zwiększony przepływ.
Generalnie to jak nie urok to sraczka!
Miłego dnia! -
Kamila właśnie o te zioła mi chodzi ale niestety zakupiłam już składniki więc dziękuję bardzo za chęci przesłania może ktoś inny będzie potrzebował
*
Natalia plamienia to pewnie z tego, że macica się powiększa i pękają naczynka. Jeśli nie boli Cię przy tym brzuch to nie ma co się martwić tylko odpoczywać więcej.
U mnie plamienia były spowodowane ciążą pozamaciczną, ale Ty pewnie już widziałaś swojego dzidziusia na usg (widzę, że już prawie 12 tydzień) więc nie masz co się martwić -
nick nieaktualnyA co tu taka cisza?! Znów weekend i staraczki poszły w tango?
Jola zdecydowanie nie pozamaciczna. Bobo widziałam i ma się bardzo dobrze.
Miałam też kilka dni temu robione badanie usg na przepływ krwi w żyłach macicy i wszystko ok więc staram się nie zamartwiać na zapas tym bardziej, że praktycznie już ustało. -
A ja zaglaam popijając zagęszczone mleko w tubce, to meeega słodkie ahh smak dzieciństwa
Padnieta dzis jestem i strasznie spiaca, czekam na koniec meczu polakow w siatke i ide pod prysznic i spac. Boje sie czy mnie choróbsko nie rozklada
Natalka ciesze sie ze plamienie ustaje bedzie dobrze
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotko zaglądam tutaj i proszę- jak miła wiadomość- starania wznowione. Trzymam mocno kciuki i kibicuje Wam z całego serca.
NATT- Rubi ma rację z leżeniem, zazwyczaj pomaga. Odpoczynek jest bardzo ważny. Dbaj o siebie:)
A ja się dzisiaj chwalę coraz mocniejszymi ruchami mojego dziecka:) Brzuszek mam jeszcze niezbyt duży więc takie znaki niesamowicie mnie cieszą, uspokajają i zapewniają, że dzidziuś jest i ma się dobrze.natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis a w zasadzie od wczoraj mam mega ból głowy, cisnienie 95/57... jeny jak ja nie lubie takiego stanu bo jestem nie do życia. Dopiero sie ogarnełam z piźamy, wstałam jakas godzine temu, wczoraj jakims cudem wytrwałam do 23 i padłam jak kawka. Jak pomyśle, ze teraz tak bedzie czesciej przez taka pogode to mnie krew zalewa
Nawet nie chce mi sie stac nad garmi i jak mi nie prejdze to obiad bedzie dopiero jutro.
Asia zazdroszcze, ze czujesz ruchy maleństwa dbaj o WasJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Witam, W lipcu straciłam dziecko (ciąża obumarla). Obecnie jestem w trakcie robienia badań. Poprosiłam lekarke o badania na hormony. Cześć wyników juz odebrałam. FSH i estriadol miałam zrobić między 12-14 dc. Zrobiłam w 13. FSH wyszło mi 2,33 a estriadol 272. Robiłam jeszcze LH, które wyszło w normie 5,36. Wizytę u lekarki mam dopiero w październiku... Z tego co czytałam to FSH jest bardzo niepokojące i nie wiem co robić. Czekać spokojnie na wizytę czy zgłosić się wcześniej. Czy któraś z Pań miała podobną sytuację? Pozdrawiam
-
czekolada wrote:witaj Usia co nam powiesz ciekawego o sobie ??
Co powiem... hmm... Staraczka oczekujaca 2 kresek, we wtorek/srode powinna byc @ ( czyt. oby nie przyszła ) Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zycze zielonych kropków
-
awo wrote:Witam, W lipcu straciłam dziecko (ciąża obumarla). Obecnie jestem w trakcie robienia badań. Poprosiłam lekarke o badania na hormony. Cześć wyników juz odebrałam. FSH i estriadol miałam zrobić między 12-14 dc. Zrobiłam w 13. FSH wyszło mi 2,33 a estriadol 272. Robiłam jeszcze LH, które wyszło w normie 5,36. Wizytę u lekarki mam dopiero w październiku... Z tego co czytałam to FSH jest bardzo niepokojące i nie wiem co robić. Czekać spokojnie na wizytę czy zgłosić się wcześniej. Czy któraś z Pań miała podobną sytuację? Pozdrawiam
Ja też badania robiłam hormonów między 12-14 dc niestety FSH nie miałam robionego, w środę mam wizytę u lekarza i też jestem ciekawa co lekarz powie. A którego października masz wizytę?? Jesteś po zabiegu, że tak spytam...?? Jeśli jesteś w trakcie starań to może lepiej pójdź wcześniej a jeśli na etapie badań i zbierania wyników to spokojnie poczekaj.
Nie czytaj i nie nakręcaj się bo to jeszcze gorzej. Najgorszą głupotę jaką możesz zrobić to sama wmawiać sobie że coś dzieje się nie tak. Czasem warto poczekać na wizytę niż samemu snuć domysły.