X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z mierzeniem tempki, i obserwacja ciała to dopiero pierwszy cykl, ale tak to dopiero 2, zobaczymy co bedzie :) jak sie nie uda do 6 cykli to sobie daja spokój i dam wszystko w rece Matki natury :P

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Usia :)

jak sie nie uda 6 cykli to marsz do lekarza aby siódmy był tym szczęśliwym :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witaj Usia :)

jak sie nie uda 6 cykli to marsz do lekarza aby siódmy był tym szczęśliwym :)

Tak jest kwiatuszku ! :) Ale w glebi serca licze na to ze max do grudnia zobacze 2 kreski :) cudownie byloby dac mezowi prezent na urodziny w postaci fasolki :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

57cy3j3.png
    20130824040120.png

Wysłany: 21 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego wlaśnie Ci życze :)

Usia jeśli chcesz to napisz nam swoje imie to bedzie prościej. My do siebie zazwyczaj po imieniu piszemy :) chyba, że nie chesz to spoko :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula miło mi :) Dziekuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:04

57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt- nie znamy jeszcze płci. Być może 30.09 się dowiemy:)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny w ten deszczowy poniedziałek.
    Witam również w naszym gronie nowe staraczki :)
    natt wrote:
    A co tu taka cisza?! Znów weekend i staraczki poszły w tango? :D

Nie wiem jak reszta, ale ja zdecydowanie tak :) W sobotę urodzinki a w niedziele impreza z okazji urodzinek właśnie i rocznicy ślubu :)
    Tak więc weekend imprezowy, a dziś... dziś mi się w pracy chce spać :P

natt lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • LidziA89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Magda spóźnione wszystkiego najlepszego !

Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.

Witaj Ula ! :)

Ja spędziłam weekend nad jeziorem w sobotę było pięknie, wczoraj za to cały czas padało wiec szybciej wróciliśmy do domu. No a dziś dopiero co się obudziłam bo mam jeden dzień wolnego, i będę zaraz jechać na uczelnie do dziekana.

P.S ovu w końcu zaznaczyło owulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:38

usia89 lubi tę wiadomość

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 22 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LidziA89 wrote:
    Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.

Lidko ja już nie wyrabiam. Dziś mierzyłam temp i myślałam, że będzie niska. Wczoraj wieczorem plamienie się powtórzyło. Myślałam, że @ się rozkręci. A tu... temp do góry :| @ nie ma, jest plamienie ale tylko plamienie i żadnego bólu brzucha. Ale test też negatywny :( Poszłam dziś do apteki i poprosiłam faceta, żeby mi zamówił jakiś bardzo czuły test. Ale chyba jutro nie zrobię. Poczekam do środy.

Ula witaj w naszym gronie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:24

• Rubi Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdzia stoooo lat ;) no i spełnienia upragnionych marzeń...

Witaj Ula :) to u Ciebie wszystko może się zaraz wyjaśnić :)

Awo przykro mi z powodu Twojej straty..porób badania i nie czekaj za długo ze staraniami...

ja dziś miałam się wziąć ostro za pisanie pracy....ale oczy mi się same zamykają i przez te chmury jest ciemno jakby była 18...;/ i jak tu pracować?!
    Mam ostatnią szansę oddać pracę do końca października....a chęci i zapału jak nie było tak nie ma jasna cholera;/!

Na obiad mam dzisiaj fasolkę po bretońsku...:P mam nadzieję, że nie rozsadzi mnie po niej, ale muszę ją zjeść bo chodzi za mną już tydzień...tak jak ten krem z pomidorów...
    pozdrawiam Was...i miłego dnia...Jezu jak ciemno...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Niecierpliwa Pola :) czesc Rubi :)
    u mnie dziewczyny jeszcze 1 dzien czekania, na jutro planowana @, ale to co mnie zastanawia to śluz... przez ostatnie 3 dni był suchy a dzisiaj kremowy..nie wiem czy to normalne, zawsze przed @ miałam suchy. Zawsze kilka dni przed @ bolaly mnie piersi, a w tym cyklu nie czuje piersi, lekko pobolewa brzuch ale to co jakis czas i jest to do zniesienia... dziwnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:32

57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki. :)

Ja w końcu dziś obudziłam się wypoczęta i z dobrym samopoczuciem. :)
    Mam ochotę na barszcz ukraiński ale czy go zrobię to nie wiem bo niestety nadal zapachy podczas gotowania brzydzą mnie do tego stopnia, że ciężko mi się przemóc i coś ugotować. :|

Jeszcze tylko 18 dni i urlop ! :)

Pola strasznie to wszystko dziwne u Ciebie... Wykres piękny, @ nie ma a testy pomimo negatywne... Może masz możliwość zrobienia bety jeśli @ się nie pojawi przez kilka dni? U mnie takie brudne plamienia [które byłam przekonana, że zwiastują okres] okazały się objawem ciąży....

Asia a jakieś przeczucia? ;)
    Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia u Ciebie owulka widzę była... :)
    Rozumiem, że serducho było jak cholera! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie ta cisze z mojej strony ale ostatnio strasznie dużo spraw na mnie spadło :) Do lekarza udało mi się dopchać na ta środę bo od razu pójdę z wynikami bety, która zrobiłam z ciekawości :D

Samopoczucie? Spała bym całe dnie i jadła słodkie :D Moga mi wszystko zabrać ale niech nie zabierają czekolady :D

Już nadrabiam kochane co tam sie u was działo i kto tam nowy do nas dołączył :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia Ty cholero jedna dostaniesz zaraz kopniaka! :D
    My tu się martwimy a Ty nic nie piszesz!
    Rozumiem, że plamienia ustały i wszystko ok...? :)

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia - super, że wszystko ok ! :)

Ja dziś mam kiepski dzień. Pogoda średnia, plus tak jak pisałam na fcb- po 2 dniach przerwy po @ znów krwawienie :/ Nie wiem czy to objaw mojego niedużego polipa, czy coś innego. Gin ostatnio nic na to nie powiedział... :(

Witaj Ula :)

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Asia a jakieś przeczucia? ;)
    Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie. :D
    Skłaniam się bardziej do chłopca, dużo osób mi tak mówi, że będzie chłopiec. Zawsze marzyłam o córeczce, a teraz sama nie wiem, po cichu myślę o syneczku:)
    Tak samo ucieszę się z córki jak i z synka:) Tylko chciałabym już wiedzieć :)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png

Wysłany: 22 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    natt wrote:
    Dorcia u Ciebie owulka widzę była... :)
    Rozumiem, że serducho było jak cholera! :D
    Natt serducho bylo 2 dni po skoku wiec nie liczyłabym na zbyt wiele :P Ale o dziwo pierwszy raz miałam tak, ze czułam ochote na <3 podczas owulki. Czyli matka natura przypomniala sobie o mnie i nie pozbawiła mnie całkowicie bodźców erotycznych :D
    Od 1dc bede piła zazięcia 2 saszetki inofolicu dziennie, mam nadzieje ze bede miała po nim ładniutą owulke :)

Elcia bierz sie cholera za pisanie pracy bo jak teraz nie wyrobisz sie to za rok tym bardziej bo mały Ktosiek Ci nie pozwoli :D

Pola biegnij na bete i bedzie wszystko jasne! Ja nadal trzymam kciuki! :)

Mistia nalezy Ci sie klaps w tyłek za te milczenie! Po wizycie koniecznie masz zdac nam relacje i to bez wymówek ;) A jaką miałaś bete? robiłas ja po raz drugi 48h po pierwszym badaniu?

Madzia i ja sie przyłaczam do życzen! Spełnienia tego najskrytszego marzenia! :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka no to może w nowym cyklu rozbudzi się w Tobie demon seksu i będzie dobry koniec! :)
    Mnie już zaczyna nogi wykrzywiać z ogromnych chęci [o conocnych snach erotycznych już nawet nie wspomnę...]. W tym tygodniu nasz ban na seks miał się skończyć ale przez ostatnie plamienie postanowiłam poczekać jeszcze tydzień.

Asia ja też mam przeczucia na chłopaka u mnie , ręki bym nie dała ale coś mi mówi, że to chłopiec. :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak to bedzie :)
    Daj mi troszke tego Twojego libido :)

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ