Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Witaj Usia
jak sie nie uda 6 cykli to marsz do lekarza aby siódmy był tym szczęśliwym
Tak jest kwiatuszku ! Ale w glebi serca licze na to ze max do grudnia zobacze 2 kreski cudownie byloby dac mezowi prezent na urodziny w postaci fasolki
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczyny w ten deszczowy poniedziałek.
Witam również w naszym gronie nowe staraczki
natt wrote:A co tu taka cisza?! Znów weekend i staraczki poszły w tango?
Nie wiem jak reszta, ale ja zdecydowanie tak W sobotę urodzinki a w niedziele impreza z okazji urodzinek właśnie i rocznicy ślubu
Tak więc weekend imprezowy, a dziś... dziś mi się w pracy chce spać
natt lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny,
Magda spóźnione wszystkiego najlepszego !
Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.
Witaj Ula !
Ja spędziłam weekend nad jeziorem w sobotę było pięknie, wczoraj za to cały czas padało wiec szybciej wróciliśmy do domu. No a dziś dopiero co się obudziłam bo mam jeden dzień wolnego, i będę zaraz jechać na uczelnie do dziekana.
P.S ovu w końcu zaznaczyło owulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:38
usia89 lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.
Lidko ja już nie wyrabiam. Dziś mierzyłam temp i myślałam, że będzie niska. Wczoraj wieczorem plamienie się powtórzyło. Myślałam, że @ się rozkręci. A tu... temp do góry @ nie ma, jest plamienie ale tylko plamienie i żadnego bólu brzucha. Ale test też negatywny Poszłam dziś do apteki i poprosiłam faceta, żeby mi zamówił jakiś bardzo czuły test. Ale chyba jutro nie zrobię. Poczekam do środy.
Ula witaj w naszym gronieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:24
-
MAdzia stoooo lat no i spełnienia upragnionych marzeń...
Witaj Ula to u Ciebie wszystko może się zaraz wyjaśnić
Awo przykro mi z powodu Twojej straty..porób badania i nie czekaj za długo ze staraniami...
ja dziś miałam się wziąć ostro za pisanie pracy....ale oczy mi się same zamykają i przez te chmury jest ciemno jakby była 18...;/ i jak tu pracować?!
Mam ostatnią szansę oddać pracę do końca października....a chęci i zapału jak nie było tak nie ma jasna cholera;/!
Na obiad mam dzisiaj fasolkę po bretońsku... mam nadzieję, że nie rozsadzi mnie po niej, ale muszę ją zjeść bo chodzi za mną już tydzień...tak jak ten krem z pomidorów...
pozdrawiam Was...i miłego dnia...Jezu jak ciemno...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Czesc Niecierpliwa Pola czesc Rubi
u mnie dziewczyny jeszcze 1 dzien czekania, na jutro planowana @, ale to co mnie zastanawia to śluz... przez ostatnie 3 dni był suchy a dzisiaj kremowy..nie wiem czy to normalne, zawsze przed @ miałam suchy. Zawsze kilka dni przed @ bolaly mnie piersi, a w tym cyklu nie czuje piersi, lekko pobolewa brzuch ale to co jakis czas i jest to do zniesienia... dziwnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:32
-
nick nieaktualnyWitam nowe koleżanki.
Ja w końcu dziś obudziłam się wypoczęta i z dobrym samopoczuciem.
Mam ochotę na barszcz ukraiński ale czy go zrobię to nie wiem bo niestety nadal zapachy podczas gotowania brzydzą mnie do tego stopnia, że ciężko mi się przemóc i coś ugotować.
Jeszcze tylko 18 dni i urlop !
Pola strasznie to wszystko dziwne u Ciebie... Wykres piękny, @ nie ma a testy pomimo negatywne... Może masz możliwość zrobienia bety jeśli @ się nie pojawi przez kilka dni? U mnie takie brudne plamienia [które byłam przekonana, że zwiastują okres] okazały się objawem ciąży....
Asia a jakieś przeczucia?
Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wybaczcie ta cisze z mojej strony ale ostatnio strasznie dużo spraw na mnie spadło Do lekarza udało mi się dopchać na ta środę bo od razu pójdę z wynikami bety, która zrobiłam z ciekawości
Samopoczucie? Spała bym całe dnie i jadła słodkie Moga mi wszystko zabrać ale niech nie zabierają czekolady
Już nadrabiam kochane co tam sie u was działo i kto tam nowy do nas dołączył -
nick nieaktualny
-
Mistia - super, że wszystko ok !
Ja dziś mam kiepski dzień. Pogoda średnia, plus tak jak pisałam na fcb- po 2 dniach przerwy po @ znów krwawienie Nie wiem czy to objaw mojego niedużego polipa, czy coś innego. Gin ostatnio nic na to nie powiedział...
Witaj Ula -
natt wrote:Asia a jakieś przeczucia?
Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie.
Tak samo ucieszę się z córki jak i z synka:) Tylko chciałabym już wiedzieć
-
Czesc Laski
natt wrote:Dorcia u Ciebie owulka widzę była...
Rozumiem, że serducho było jak cholera!
Od 1dc bede piła zazięcia 2 saszetki inofolicu dziennie, mam nadzieje ze bede miała po nim ładniutą owulke
Elcia bierz sie cholera za pisanie pracy bo jak teraz nie wyrobisz sie to za rok tym bardziej bo mały Ktosiek Ci nie pozwoli
Pola biegnij na bete i bedzie wszystko jasne! Ja nadal trzymam kciuki!
Mistia nalezy Ci sie klaps w tyłek za te milczenie! Po wizycie koniecznie masz zdac nam relacje i to bez wymówek A jaką miałaś bete? robiłas ja po raz drugi 48h po pierwszym badaniu?
Madzia i ja sie przyłaczam do życzen! Spełnienia tego najskrytszego marzenia! -
nick nieaktualnyDorotka no to może w nowym cyklu rozbudzi się w Tobie demon seksu i będzie dobry koniec!
Mnie już zaczyna nogi wykrzywiać z ogromnych chęci [o conocnych snach erotycznych już nawet nie wspomnę...]. W tym tygodniu nasz ban na seks miał się skończyć ale przez ostatnie plamienie postanowiłam poczekać jeszcze tydzień.
Asia ja też mam przeczucia na chłopaka u mnie , ręki bym nie dała ale coś mi mówi, że to chłopiec.Januszkowa lubi tę wiadomość