X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z mierzeniem tempki, i obserwacja ciała to dopiero pierwszy cykl, ale tak to dopiero 2, zobaczymy co bedzie :) jak sie nie uda do 6 cykli to sobie daja spokój i dam wszystko w rece Matki natury :P

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Usia :)

jak sie nie uda 6 cykli to marsz do lekarza aby siódmy był tym szczęśliwym :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witaj Usia :)

jak sie nie uda 6 cykli to marsz do lekarza aby siódmy był tym szczęśliwym :)

Tak jest kwiatuszku ! :) Ale w glebi serca licze na to ze max do grudnia zobacze 2 kreski :) cudownie byloby dac mezowi prezent na urodziny w postaci fasolki :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

57cy3j3.png
    20130824040120.png

Wysłany: 21 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego wlaśnie Ci życze :)

Usia jeśli chcesz to napisz nam swoje imie to bedzie prościej. My do siebie zazwyczaj po imieniu piszemy :) chyba, że nie chesz to spoko :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula miło mi :) Dziekuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:04

57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt- nie znamy jeszcze płci. Być może 30.09 się dowiemy:)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny w ten deszczowy poniedziałek.
    Witam również w naszym gronie nowe staraczki :)
    natt wrote:
    A co tu taka cisza?! Znów weekend i staraczki poszły w tango? :D

Nie wiem jak reszta, ale ja zdecydowanie tak :) W sobotę urodzinki a w niedziele impreza z okazji urodzinek właśnie i rocznicy ślubu :)
    Tak więc weekend imprezowy, a dziś... dziś mi się w pracy chce spać :P

natt lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • LidziA89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Magda spóźnione wszystkiego najlepszego !

Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.

Witaj Ula ! :)

Ja spędziłam weekend nad jeziorem w sobotę było pięknie, wczoraj za to cały czas padało wiec szybciej wróciliśmy do domu. No a dziś dopiero co się obudziłam bo mam jeden dzień wolnego, i będę zaraz jechać na uczelnie do dziekana.

P.S ovu w końcu zaznaczyło owulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:38

usia89 lubi tę wiadomość

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 22 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LidziA89 wrote:
    Pola zajefajny wykres mam nadzieje ze te minusy są tam tylko przez pomyłkę.

Lidko ja już nie wyrabiam. Dziś mierzyłam temp i myślałam, że będzie niska. Wczoraj wieczorem plamienie się powtórzyło. Myślałam, że @ się rozkręci. A tu... temp do góry :| @ nie ma, jest plamienie ale tylko plamienie i żadnego bólu brzucha. Ale test też negatywny :( Poszłam dziś do apteki i poprosiłam faceta, żeby mi zamówił jakiś bardzo czuły test. Ale chyba jutro nie zrobię. Poczekam do środy.

Ula witaj w naszym gronie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:24

• Rubi Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdzia stoooo lat ;) no i spełnienia upragnionych marzeń...

Witaj Ula :) to u Ciebie wszystko może się zaraz wyjaśnić :)

Awo przykro mi z powodu Twojej straty..porób badania i nie czekaj za długo ze staraniami...

ja dziś miałam się wziąć ostro za pisanie pracy....ale oczy mi się same zamykają i przez te chmury jest ciemno jakby była 18...;/ i jak tu pracować?!
    Mam ostatnią szansę oddać pracę do końca października....a chęci i zapału jak nie było tak nie ma jasna cholera;/!

Na obiad mam dzisiaj fasolkę po bretońsku...:P mam nadzieję, że nie rozsadzi mnie po niej, ale muszę ją zjeść bo chodzi za mną już tydzień...tak jak ten krem z pomidorów...
    pozdrawiam Was...i miłego dnia...Jezu jak ciemno...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Niecierpliwa Pola :) czesc Rubi :)
    u mnie dziewczyny jeszcze 1 dzien czekania, na jutro planowana @, ale to co mnie zastanawia to śluz... przez ostatnie 3 dni był suchy a dzisiaj kremowy..nie wiem czy to normalne, zawsze przed @ miałam suchy. Zawsze kilka dni przed @ bolaly mnie piersi, a w tym cyklu nie czuje piersi, lekko pobolewa brzuch ale to co jakis czas i jest to do zniesienia... dziwnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:32

57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki. :)

Ja w końcu dziś obudziłam się wypoczęta i z dobrym samopoczuciem. :)
    Mam ochotę na barszcz ukraiński ale czy go zrobię to nie wiem bo niestety nadal zapachy podczas gotowania brzydzą mnie do tego stopnia, że ciężko mi się przemóc i coś ugotować. :|

Jeszcze tylko 18 dni i urlop ! :)

Pola strasznie to wszystko dziwne u Ciebie... Wykres piękny, @ nie ma a testy pomimo negatywne... Może masz możliwość zrobienia bety jeśli @ się nie pojawi przez kilka dni? U mnie takie brudne plamienia [które byłam przekonana, że zwiastują okres] okazały się objawem ciąży....

Asia a jakieś przeczucia? ;)
    Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia u Ciebie owulka widzę była... :)
    Rozumiem, że serducho było jak cholera! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie ta cisze z mojej strony ale ostatnio strasznie dużo spraw na mnie spadło :) Do lekarza udało mi się dopchać na ta środę bo od razu pójdę z wynikami bety, która zrobiłam z ciekawości :D

Samopoczucie? Spała bym całe dnie i jadła słodkie :D Moga mi wszystko zabrać ale niech nie zabierają czekolady :D

Już nadrabiam kochane co tam sie u was działo i kto tam nowy do nas dołączył :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia Ty cholero jedna dostaniesz zaraz kopniaka! :D
    My tu się martwimy a Ty nic nie piszesz!
    Rozumiem, że plamienia ustały i wszystko ok...? :)

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia - super, że wszystko ok ! :)

Ja dziś mam kiepski dzień. Pogoda średnia, plus tak jak pisałam na fcb- po 2 dniach przerwy po @ znów krwawienie :/ Nie wiem czy to objaw mojego niedużego polipa, czy coś innego. Gin ostatnio nic na to nie powiedział... :(

Witaj Ula :)

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Asia a jakieś przeczucia? ;)
    Mój M na każdym usg wypatruje czy coś tam dynda pomiędzy nogami i nie może przeżyć, że jeszcze nie wie i że być może tak szybko się nie dowie. :D
    Skłaniam się bardziej do chłopca, dużo osób mi tak mówi, że będzie chłopiec. Zawsze marzyłam o córeczce, a teraz sama nie wiem, po cichu myślę o syneczku:)
    Tak samo ucieszę się z córki jak i z synka:) Tylko chciałabym już wiedzieć :)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png

Wysłany: 22 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    natt wrote:
    Dorcia u Ciebie owulka widzę była... :)
    Rozumiem, że serducho było jak cholera! :D
    Natt serducho bylo 2 dni po skoku wiec nie liczyłabym na zbyt wiele :P Ale o dziwo pierwszy raz miałam tak, ze czułam ochote na <3 podczas owulki. Czyli matka natura przypomniala sobie o mnie i nie pozbawiła mnie całkowicie bodźców erotycznych :D
    Od 1dc bede piła zazięcia 2 saszetki inofolicu dziennie, mam nadzieje ze bede miała po nim ładniutą owulke :)

Elcia bierz sie cholera za pisanie pracy bo jak teraz nie wyrobisz sie to za rok tym bardziej bo mały Ktosiek Ci nie pozwoli :D

Pola biegnij na bete i bedzie wszystko jasne! Ja nadal trzymam kciuki! :)

Mistia nalezy Ci sie klaps w tyłek za te milczenie! Po wizycie koniecznie masz zdac nam relacje i to bez wymówek ;) A jaką miałaś bete? robiłas ja po raz drugi 48h po pierwszym badaniu?

Madzia i ja sie przyłaczam do życzen! Spełnienia tego najskrytszego marzenia! :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka no to może w nowym cyklu rozbudzi się w Tobie demon seksu i będzie dobry koniec! :)
    Mnie już zaczyna nogi wykrzywiać z ogromnych chęci [o conocnych snach erotycznych już nawet nie wspomnę...]. W tym tygodniu nasz ban na seks miał się skończyć ale przez ostatnie plamienie postanowiłam poczekać jeszcze tydzień.

Asia ja też mam przeczucia na chłopaka u mnie , ręki bym nie dała ale coś mi mówi, że to chłopiec. :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak to bedzie :)
    Daj mi troszke tego Twojego libido :)

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ