Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin ja tez bym powiedziła. Przeciez nie sprawdzi ile i czy w ogole sie staracie. Tak to moze jakos pokieruje Cie.
Ela jak ja zobacze to chyba nie uwierze bo to takie niereealne w sumie. Ale nie ciagnie mnie do testu bo chyba wole poczekac na ewentualna @ niz zobaczyc II kreski. A teraz tyle stresu mialam ze moze sie przesunie po prostu ta wredota. -
nick nieaktualnyJastin a przypomnij po ilu cyklach starań jesteś? Bo jak to tylko parę i masz regularne miesiączki i na razie nic nie wskazuje problemów to wątpię żebyś naciągnęła na razie lekarza na skierowanie na badania. Oczywiści możesz je zrobić prywatnie ale nie są one zbyt tanie.
Dorcia... coś mi teraz Ty podśmiardujesz...
Mam tylko nadzieję, że moja ciąża nie zaburza mojej zdolności wyczuwania innych ciężarnych.basiulkaa_89, Rubi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane ja wczoraj testowalam ale lipa.
8 pazdziernika mam dostac @ czyli moze za wczesnie zrobilam,raczej napewno heheh ale mam dziwne objawy od kilku dni wiec dlatego zaryzykowalam
-mdlosci -bez sniadania mam ciezko gdzie rzadko go jadalam -papieros z rana mi w ogole nie podchodzi,rzyh=gac mi sie chce po niej-senna jestem strasznie !!! od tygodnia zasypiam do pracy na 9 masakra dobrze ze mam wyrozumialego szefa hehehe -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:A ja w to szczerze watpie spoznia sie franca przez stres, ktory tez dziala na moja temperature..jedno co mnie dziwi to moj glod ale przed @ zawsze z tym mam problem
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na rozwój wypadków najważniejsze to nie dać się zwariować wiem, łatwo powiedzieć :* -
Rubi na fioletowej stronie na lutówkach jest kilka dziewczyn, które schudły i do tej pory nie przytyły, a wszystko z dziećmi jest ok. Bądź dobrej myśli do wtorku, na pewno wszystko się wyjaśni. Dostaniesz jakieś leki i będzie ok. Póki co dbaj o siebie i maluszka, jedz zdrowo.
Dorotko coś mi się u Ciebie wydaje, że w niedziele możesz być mile zaskoczona:) Z całych sił trzymam kciuki i już grzeje Ci miejsce na fioletowej stronie:) -
nick nieaktualny
-
chyba w tym cyklu pojde do gina i niech pomonitoruje mnie troszke. Zaczne znowu pic inofolic, ktory moze wywoła mi owulke wiec bede przynajmniej wiedziała jakie jest endometrium bo moze cos z tym jest nie tak. Mezu bardziej sie załamał @ niz ja. Az sie zdziwiłam jego podejsciem
-
kwiatuszek789 wrote:chyba w tym cyklu pojde do gina i niech pomonitoruje mnie troszke. Zaczne znowu pic inofolic, ktory moze wywoła mi owulke wiec bede przynajmniej wiedziała jakie jest endometrium bo moze cos z tym jest nie tak. Mezu bardziej sie załamał @ niz ja. Az sie zdziwiłam jego podejsciem
Cieszę się że masz teraz do tego zdroworozsądkowe podejście i nie rozpaczasz tylko już planujesz działania na następny cykl! Trzymam kciuki w takim raziekwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:chyba w tym cyklu pojde do gina i niech pomonitoruje mnie troszke. Zaczne znowu pic inofolic, ktory moze wywoła mi owulke wiec bede przynajmniej wiedziała jakie jest endometrium bo moze cos z tym jest nie tak. Mezu bardziej sie załamał @ niz ja. Az sie zdziwiłam jego podejsciem
Powodzeniakwiatuszek789 lubi tę wiadomość