Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:I jak tam samopoczucie w piątek, piąteczek, piątunio?
Myślicie, że teściowa w tym roku da mi pod choinkę bon do pralni chemicznej? Dostałam w ubiegłym roku taką wielką narzutę, że nie mieści mi się do pralki! wrrrr xD
natt wrote:Moka u Ciebie pomimo spadku wykres wygląda ładnie. Jeden spadek okresu nie czyni więc nie ma co się załamywać.
Mam nadzieję, że jutro podbije w górę
Luiza - ja od poniedziałku walczę, z czyszczeniem uszu i zakraplaniem zawiesiną dwa razy dziennie. U mojego psiaka się liczne bakterie namnożyły, a gnojek jest tak uparty i bojący, że chyba mnie znienawidzi ;P -
moka89 wrote:Luiza - ja od poniedziałku walczę, z czyszczeniem uszu i zakraplaniem zawiesiną dwa razy dziennie. U mojego psiaka się liczne bakterie namnożyły, a gnojek jest tak uparty i bojący, że chyba mnie znienawidzi ;P
uhh, ja czekam aż mój zrobi siku, muszę mocz oddać do badania... -
witam sie
Luzia wrote:właśnie odebrałam wyniki prolaktyny: 530uIU/ml przy normie 102-496.
Starczy gin czy uderzać też do endo?
Myslę, ze gin wystarczy, da Ci bromergon albo bromocorn pewnie i szybciutko powinno sie obniżyc
Ja juz mam weekendzik. Wzielam sobie odbior dnia wolnego na poniedzialek za wszystkich swietych wiec 4 dni wolnego za to jak wroce to bedzie zapi***ol bo wybory samorzadowe za pasem ;/ -
No Dziewczyny, my dziś wychodzimy na miasto Nie pamiętam kiedy ostatni raz gdzieś się wybraliśmy. Jesteśmy domatorami i raczej wolimy posiedzieć w zaciszu naszego mieszkania, ale cieszę się, że koleżanka zaproponowała wspólne wyjście Przyjemnie się tak wyszykować, "odstrzelić" i iść bawić Ja oczywiście bezalkoholowo, no i będę kierowcą Może uda mi się wyciągnąć męża na parkiet i zatańczyć chociaż ze 2 kawałki. Chociaż biedny bardzo zmęczony, miał ciężki tydzień, a dzisiaj jeszcze autobus powrotny nie przyjechał i czekał pół godziny na następny. Ale jestem dobrej myśli
kwiatuszek789, Rubi, natt lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam z Wami Wracam do Was po jakichs 4 miesiacach odpoczynku. Zaczynamy starania od nowa
Teraz juz oficjalnie, po slubie z nową sypialnia i zajebistym lozem malzenskim :p
Widze ze kilku z Nas udalo sie szczesliwie powiekszyc musze troche nadrobic czytanie.
Milego jutrzejszego dnia dziewczynki -
Cześć dziewczyny
Dorotko - ja z urlopem zrobiłam dokładnie tak samo, ale... wczoraj i dziś mam uczelnie. Wczoraj na szczęście udało mi się laborkę szybciej zrobić i już o 21:30 byłam w domu Dziś według planu mam do 21:45... Może dziś też się uda szybciej skończyć.
Na szczęście jutro i w poniedziałek i we wtorek sobie odeśpię, a co
Luzia - gin powinien wystarczyć. A jak nie to sam Cie do endo pokierujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja sie znowu mecze z mega bolem głowy i jak na złość boli mnie bardziel lewa strona. Nie wiem co sie dzieje ale taki bol jest strasznie irytujacy. Męzul śpi po nocce w pracy a mi sie nie chce nic robicic i tak bezsensownie minie sobota ale dzis otwieraja u mnie w miescie centrum handlowe z wiekszoscia sklepow z ciuchami wiec juz rączki zacieram na sama mysl o wypadzie tam
-
Dorota podobno na ból głowy najlepszy jest seks Mi nie raz pomaga. Chyba, że ból jest nie do zniesienia to nawet nie myślę o łóżkowych szaleństwach.
Mnie dziś z kolei boli brzuch Takie skurcze jakby w dole. Jak się schylę i wyprostuję to wtedy najbardziej. Nie mam pojęcia od czego to. -
Ania witam
Jola jak mnie boli głowa to ostatnie co mi sie chce to sex. Najczesciej mnie boli przez niskie ciesnienie (np 94/53). Ale jak mam takie ciesnienie i próbuje je czyms podniesc to boli mnie jeszcze bardziej bo nagle sie podnosi. Wiec sex w moim przypadku bylby samobójstwem
A na jakim etapie cylu jestes? Bo nie ogarniam -
nick nieaktualnyDorcia mam tak samo jak Ty. Ból głowy to jak dla mnie zawsze był najlepszy środek antykoncepcyjny. Mój na szczęście przeszedł bo wczoraj myślałam, że zwariuję.
A odnośnie zakupów to ja właśnie wróciłam z ikei. Wydałam 190 euro ale się obkupiłam że ho hooo! I co więcej... w końcu po prawie półtorej roku w moim salonie za minutę zawisną ramy ze zdjęciami ze ślubu! No święto normalnie!adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Ogladałam Wasz klip zapowiadający film ślubny i zdjecia tez widzialam slicznie wyglądałaś :*
A ja oprócz albumu i duzego portretu ktore mialam od fotografa nie mam zadnych zdjec przeze mnie wywyłanych WstydWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 20:39
-
nick nieaktualny
-
A zrobilam, przyznaje sie uwielbiam ogladac slubne zdjecia i filmy i po cichutku marze zeby kiedys robic sesje zdjeciowe zawodowo
Natalcia pal szesc ze ramke dlugo przybija! Wazne ze syna szybko zrobilWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 22:04
natt lubi tę wiadomość
-
czekolada wrote:Paulina kiedyś wspomniałaś że używałaś floragyn. Ja właśnie skończyłam 6 tabletek Twoja kuracja ile dni trwała ?? Dodatkowo jeszcze łykam Trivagin. I nie wiem czy 6 wystarczy niby wszystko jest ok ale dla pewności wolę spytać
Ja zastosowałam dwa opakowania ale to dlatego, że pod koniec pierwszego nie czułam jeszcze 100% poprawy. Cieszę się, że Ci pomógłczekolada lubi tę wiadomość