Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki...
no cóż to może wyjdę na debila ale ja tam sobie uniosłam uda na podusie żeby było wyżej..:)ale nie pamiętam czy w tym cyklu jak to zrobiłam to zaszłam w ciąże..
cały czas zaglądam i wypatruje jakiejś zielonek kropeczki u Was...widziałam, że jednej dziewczynie wyszły dwie krechy..gratuluje
a jak Ty się Madzia czujesz? kiedy możecie pierwszy raz próbować??
widziałam też że Daria złapała dół;/ ehh współczuję..ciężko nawet jej coś doradzić
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
U Darii cieżka sprawa, aż sie martwie o nia ale mam nadzieje ze psycholog jej szybko pomoże.
Elcia podnieśc troszke uda a zarzucac nogi na ściane to tóżnica. Chociaż ja nie mam nic przeciwko nawet najbardziej ekstremalnym sposobom pod warunkiem, że nie krytykuje sie innych metod
Jola to dzwon do sojej ginki niech Cie wciśnie na wizyte.
Mnie tylko kilka dni bolały jajniki ale to owulacyjnie dawały znac o sobie także myśle, ze jest ok. Przy pierwszym cyklu z estrofemem miałam piekny śluz płodny (od bardzo dawna) a teraz pojawia sie kremowy wiec mam nadzieje, ze jesli nawet nie mialby sie zakonczyc cykl Kropkiem to chociaż żeby był normalny bez plamien. Szkoda mi czasu bo gin juz proponował, ze po trzech normalnych owulacyjnych cyklach sprawdzimy drożnośc jajowodów.
Dziewczyny nie moge sie napaterzeć na Wasze suwaczki, tak szybko przesuwają sie ku koncowi fajnie, bedziemy miały się kogo radzić jak i my bedziemy z maluszkami przy boku
Ciekawe jak Asia, czy juz urodzila -
Obejrzałam dzisiaj "Jak urodzić i nie zwariować i chyba jest ze mną naprawdę źle, bo się rozpłakałam. Oglądanie filmu o ciążach, porodach, poronieniu i tym wszystkim nie było najlepszym pomysłem w tym stanie. Ale zaraz potem obejrzałam "Oświadczyny po irlandzku". Natalka dobrze pamiętam, że Ty mi poleciłaś ten film? Bardzo dobrze mi się oglądało. Lekki, przyjemny, bez ciąż i dzieci A zakończenie wzruszające Zakręciła mi się łezka, ale taka pozytywna
-
Nie mogę się dodzwonić do niej. Zawsze tak jest, bo ona pracuje w szpitalu jeszcze i ciężko ją złapać. Teraz bardziej czuję taki ucisk w podbrzuszu, a jajnik przy chodzeniu mnie boli. Jutro chyba pojadę do kliniki jak się nie dodzwonię i może mnie przyjmie. Owulację już pewnie miałam, bo cycki mnie bolą już od paru dni, a z moich obserwacji cyklu wynika, że po owulacji od razu zaczynają mnie boleć piersi. Mam nadzieję, że jutro dowiem się co mi jest. Mam nadzieję, że to nie zapalenie przydatków, bo tego najbardziej się boję.
-
Blumen to zalezy od tego kiedy masz owulacje. Jeśli jeszcze jej nie miałaś tzn, że jeszcze faza folikularna
Kola próboj dalej moze Ci sie uda. A jak sie nasilą objawy to pojedz na pogotowie moze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:19
-
Jola oby to nie było nic poważnego, ale oczywiście lepiej dmuchać na zimne i skonsultować się z gin. gdyż te objawy faktycznie są niepokojące. Daj znać jak będziesz po badaniu.
A z Darią co się dzieje? dawno tu nie zaglądała albo ja coś może ominęłam Mam nadzieję, że to tylko chwilowe załamanie -
Na pewno jutro pojadę do kliniki bo nie podoba mi się już w ogóle ten ból. Jak leże to jest ok, a jak wstanę to boli. Na pogotowie to raczej nie będę jechała, ale jutro do gin na pewno. Jak boli to musi mnie przyjąć. Od 15 przyjmuje więc na tą godzinę pojadę. Jak wrócę to dam znać co i jak.
-
A wiesz na pewno ze nie mialas jescze owuacji? Ja nie potrafie odpowiedziec czy 2 dni opoznienia przekreślą juz cały wynik i czy bedzie on mimo wszystko miarodajny. Dla mnie zalecenie zrobienia badan w danym dniu byłoby bardzo wazne bo lekarz wie co robi zlecajac badania na konkretny dzien cyklu. Zadzwon moze do gina albo do laboratorium i zapytaj.
-
Kwiatuszku nie przejmuj się za bardzo i stosuj się do rad Twojego lekarza
blumen serio? made my day! Na zatyczki analne bym nie wpadła
jola mam nadzieję, że to nic poważnego, może jest cień szansy na groszka?
Pola nie oglądaj takich filmów ! Lepiej coś wesołego, polecam seks taśmę z Cameron Diaz13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Witam w ten piękny słoneczny dzień wrociłam z badanek i jutro następne..stwierdziłam ze dobra trudno pojdę 2 razy aby nie mieć wyrzutów sumienia ,że zmieniłam datę.. co do zatyczek no trzeba być hard corem ale niektóre osoby wszystko zrobią ,aby mieć chociaż te parę % wiecej przy staraniach. Ja osobiscie w tym msc dupska nie podnosze do góry bo jestem zdania ,że jak ma być maluch to i tak będzie..mam odblokować swoj mały mozg i się nie nastawiać
-
Cześć dziewczyny
Elu - nie mam powiedziane od kiedy. Mnie już nie boli, więc teoretycznie można by, ale… mąż jest przeziębiony. I mnie też trochę bierze Zdecydowaliśmy na razie zaczekać do wizyty kontrolnej w przyszłym tygodniu. Zresztą… nie wiem jak z tą owulacją w tym cyklu jest… Temperatury mam za niskie jak na fale lutealną. Po zabiegu gorączkowałam, więc te temperatury nie są wcale wiarygodne. Zobaczymy w przyszłym tygodniu. W końcu grzebanie tam ma prawo nieźle namieszać w cyklu.
Jolu - koniecznie jedź do lekarza. A doktor google… on zawsze Ci raka wykryje lub inne paskudztwo więc go nie słuchaj Na pewno wszystko będzie dobrze
Miłego dnia dziewczynyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
hej
Ja w dalszym ciągu nie mogę się dodzwonić do mojej gin. Czyli tak jak zawsze. Nie wiem czy jest tak zapracowana czy mnie olewa, ale nigdy nie udało mi się do niej dodzwonić. W klinice rejestracja od 11 i będę się tam dobijać żeby mnie dziś przyjęła, a jak nie to inny lekarz. A jak i tak się nie da to pojadę tam i nie wyjdę dopóki ktoś mnie nie przebada. Dziś to bardziej mnie już bolą krzyże, jajnik przy chodzeniu. Według doktora google moje objawy nie pasują do zapalenia przydatków więc puki co jestem trochę spokojniejsza. Mam nadzieję, że to "tylko" torbiel.
Monika na groszka się nie nastawiam, bo jednak to jest chyba za silny ból. Zostaje mi czekać do wizyty i mieć nadzieję, że ktoś mnie dziś przebada. -
Witam! Jestem tu nowa! też jestem z rocznika 89` i staramy się o dzidzie, ale bez skutku, mam PCOS i niedoczynność tarczyny, gin przepisał clostilbegyt od 2 dnia cyklu, ale jeszcze nie wzielam czekam na okres, ale mam nieregularnie więc nie wiem kiedy nadejdzie, jak coś to mam brać luteinę.CiastkoZaDuzo