Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem zdecydowana. Mogłabym po prostu iść do apteki, wykupić receptę i nic mu nie mówić, ale to by nie było w porządku. Liczę się z jego zdaniem. Poza tym powinien wiedzieć co biorę tak na wszelki wypadek. Obstawiam, że owu była wczoraj, ewentualnie dzisiaj. Moja II faza trwa najczęściej 16 dni więc mamy jeszcze ponad 2 tygodnie na podjęcie decyzji.
-
Hehe Nie zinterpretowałam tego jako namawianie mnie do potajemnych działań To takie moje przemyślenia tylko. Miałam jeden moment zwątpienia, czy po prostu nie wziąć i mu nic nie mówić, ale uznałam, że po pierwsze byłoby to oszustwo, a tego nienawidzę, a po drugie właśnie powinien wiedzieć jakie leki zażywam.
To nieciekawie z kręgosłupem Twojego męża A te duszności w wodzie to też od tego? -
nick nieaktualnyJeżeli chodzi o dostinex to polecam kupić importowany, jest o ponad połowę tańszy, jednak nie we wszystkich aptekach dostępny. Różni się tylko opakowaniem.
Dziewczyny testuje się któraś w okolicach przyszłej niedzieli?
I drugie pytanie, ile czasu zazwyczaj widoczny jest płodny śluz (konkretnie ten rozciągliwy)? Obserwuje go u siebie już 4 dzień i nie wiem co o tym myśleć. Czy taki śluz występuje jeszcze po owulacji? -
Witajcie kochane...
w końcu znalazłam czas, żeby do Was napisać...
18 marca urodził się nasz synuś przez cesarskie cięcie z wagą 3700 i 58 cm. Poród zaczynaliśmy siłami natury niestety po kilku godzinach małemu spadł puls i dalszy przebieg porodu zagrażał jego życiu dlatego w kilka sekund znalazłam się na stole. Był to najgorszy moment w moim życiu...wszyscy zaczęli biegać, szybko ubierali fartuchy, pospieszali się wzajemnie. Serce mi waliło ze strachu i myślałam, że zaraz wybuchnę płaczem. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Franek owinięty był pępowiną wokół szyjki i nogi. Dostał 9 pkt w skali Apgar. Jest przecudowny i grzeczniutki...
Pozdrawiam Was serdecznie, niestety nie dam rady nadrobić tego co wcześniej pisałyście...natt, monika_89, dmuchawiec, jolaaa89, paprota, czekolada lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi,super wiadomość, serdecznie gratuluję Cieszę się że na szczęście wszystko dobrze się skończyło i masz już swoje maleństwo przy sobie Jak się czujesz po cc? Mam nadzieję że z dnia ma dzień jest lepiej. Niech maleństwo chowa się zdrowo i wszystkiego dobrego dla młodej mamusi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorcia ja się czuję jakbym była w ciązy już sto lat i nigdy miała nie urodzić.
Ogólnie objawów nadchodzącego porodu sporo ale nic się nie chce rozkręcić. Jestem już mega zmęczona, obolała i na domiar złego zaczynam puchnac.
No ale nic, po cichu liczę że lada dzień wybuchne. -
Rubi gratuluje:)
Paprota ja będę testować jeśli temperatura będzie na to wskazywać..chociaż nie sądze bo mi spadła dzis tyci..
Wczoraj było rano tak pięknie a popłudniu było cholernie zimno...i przemarzłam... dziś katar mam
nie cierpie takiej pogody:/ -
nick nieaktualny