Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc ,dziewczynki poczytuje staram sie cos nadrobic ale ,nie dam rady. meczy mnie bardzo siedzienie przy komputerze oczy bola wiec unikam go ...
Widze ze Pola naprawde w pomyslowy sposob zalatwial sprawe zmiany pracy:)
A jak ta nowa praca ?zadowolona jestes Polu?
Iwonce juz pisalam aby na bete smigusiem leciala:)
Ja w weekend troche posiedzialam z mezem bo w czwartek wrocil z delegacji a jutro znow jedzie.
Pozatym u mnie bywa roznie raz lepiej raz gorze.. -
Ja juz po wizycie, wszystko ok, CRL ok 10 cm. Kolejna wizyta 1 czerwca i polowkowe w pierwszyh dwoch tygodniach czerwca ale nie wiem czy bedzie w mojej klinice ten doktorek, ktory robil genetyczne i pewnie bede musiala szukac jakiegos innego do tego 1 USG badania narazie w miare, wiec nic mi nie zapisal.
No i powiedzial ze na jego oko bardziej mu maluch wyglada na dziewczynke ale ze nie podjal by sie teraz oceny płci tym bardziej, ze kiepsko dzidek ulozony byl, tak jakos pod kątem od boku.dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
Kurczę! Ale się nam tutaj testy pozytywne posypały tak trzymać i oby tak dalej, gratuluje dziewczyny Ze mną @ się już pożegnała, więc od dziś powrót do temperatury I zrobiłam start z wiesiołkiem Jakoś jestem pozytywnie nastawiona :)Ale boję się tego nastawienia, żeby po nim nie przyszło rozczarowanie. No nic tam...będzie co ma być
-
Mój doktorek ma kiepski sprzet i sam powiedział ze na nim ciezko bedzie dojrzec. Mój mąż i ojciec rozczarowani bo woleliby zeby to chłopic był i w sumie wyprawke, która dostane po siostrzensu jest dla chłopca. No i pierwszego chcielismy chlopca. Lekarza przypuszczenia to powiedzmy 51% na dziewczynke do 49% na chłopca wiec nie nastawiam sie na nic.
A przeczuc nie mam zadnych
Jeśli bedzie dziewczynka to juz słysze teściowa "a nie mówiłam???" wrrr!!!
A tak w ogóle to dziś doszlo do nas zaproszenie na ślub na ostatnią sobote sierpnia... problem z tym, ze my mieszkamy po warszawa a weselicho pod białymstokiem -
A jeszcze mi się przypomniało, że któraś z Was pisała o problemach z dziąsłami. Ja jakiś miesiąc temu wylądowałam u specjalisty chorób błon śluzowych (czy czegos takiego) i okazało się, że mam gigantyczny stan zapalny całej jamy ustnej. Przepisał mi 3 rzeczy:
- pasta do zębów biodent
- płyn do płukania dentosept complex (koniecznie complex)
- maść do smarowania salumin active.
Powiedziałam mu o staraniach, powiedział, że to wszystko mogę jak najbardziej stosować będąc w ciąży. Mycie zębów 2x dziennie i po każdym myciu, płukanie płynem i ta maść. Byłam nastawiona bardzo sceptycznie, bo to ani na recepte, skoro w ciąży można stosować to pewnie jakieś badziewie a okazało się, że po 4 dniach była już koloooosalna różnica. Więc naprawdę gorąco polecam
-
hej ja pisalam o dziąsłach przeszło po tyg;) 100 krotka gratuluje leć na Bete.mnie lapia mdłości ale wieczorem dziwne;/ nadal pracuje nie wiem jeszcze ile dam radę. w czwatrek 1 usg jestem pełna obaw po prostu się boję. Pustego jaja plodowego brak zarodka albo nie bijącego serduszka;(
-
Dziewczyny gratuluję dwóch kresek na teście
Dorotko super że u Ciebie wszystko w porządku
Jestem po wizycie u ginekolog. Dostałam Euthyrox w najmniejszej dawce (12,5) w celu zmniejszenia stanu zapalnego tarczycy. Lekarka powiedziała mi o chorobie i skrupulatnie zanalizowała wyniki, które robiłam (pakiet przed ciążą) oraz zaproponowała co mogłabym jeszcze wykonać. Zrobiła cytologię (wynik za tydzień) i USG które ucieszyło mnie ogromnie Na prawym jajniku zobaczyłam piękny pęcherzyk. Dzisiaj lub jutro pęknie. Lekarka zmierzyła endometrium które wynosi 12mm. Macica itd w porządku jak to powiedziała "tylko robić dzieci" Ze względu na antybiotyk brany przez męża mieliśmy zaniechać starań ale po konsultacji z gin jak i internistką, które stwierdziły że przy duomoxie nie ma przeciwwskazań do starania o maleństwo podjęliśmy próbylotta.89 lubi tę wiadomość